Лавров и посланикът ни в Москва за ООН, Бокова, Георгиева...

Външният министър на Русия е поканил Бойко Коцев на разговор
Обновена: 12 сеп 2016 19:28 | 12 сеп 2016 19:14,
22
Лавров и посланикът ни в Москва за ООН, Бокова, Георгиева...
Снимка: архив Reuters

Руският министър на външните работи Сергей Лавров обсъди днес с посланика на България в Москва Бойко Коцев работата на ООН, съобщи руското външно министерство, цитирано от ТАСС.

Още по темата


"На 12 септември министърът на външните работи на Руската Федерация Сергей Лавров покани на разговор посланика на България в Москва Бойко Коцев. В хода на срещата бяха обсъдени отделни аспекти от дейността на ООН", се казва в изявлението на министерството.

Миналата седмица български медии съобщиха, че канцлерката на Германия Ангела Меркел е убедила руския президент Владимир Путин да подкрепи за кандидат от България за поста генерален секретар на ООН Кристалина Георгиева вместо вече издигнатата Ирина Бокова.

Вчера тази информация бе опровергана от прессекретаря на Путин Дмитрий Песков и от говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, припомня ТАСС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
3
 
! Отговори
Аха преди 7 години
Кандидатурата на Бокова изначално страда от морален дефицит! Тя го задълбочи допълнително с редица неуместни изяви като дипломат и нагло поведение по медиите. За това, че баща й Георги Боков е физичекия убиец на хумориста Райко Алексиев Боковва отсече по БНТ - Това са градски легенди! Почти в синхрон със скандалният си брат - Вината ги поемаме с мезета!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВасилТоя "Фронто" нЕма нужда да се легитимира. Оти на мен ми прилича на един такОв като него, филисоф от Подуяне (Под'уями), къде' като удари две малки и 'почва да ги плещи сЕ такИвИ. И му разбира главата от 'сичко - от оонета, от кримове, от гербове, от тръмпове ... Мани, мани ...
12
1
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 7 години
Къв си ти ?
11
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай Ристо - "Едно не мога да разбера, каква е ползата от ООН и Бокова."ако се чудиш защо се пънат на български клакьорите в този форум да навират Бокова, наистина не може да се разбере за ползата. Истината е, че никой няма никаква полза от това (пък за България - хич!), освен за Бокова, дето Америка ще и плаща маса пари да може да се подвизава и разгилдисва из Щатите и по света, да слушка какво иска Путин и да си ползва апартаментите там.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е ича ещаващ глас при избора на генерален секретар на ООН. Нормално е външният министър да обсъди с посланика как ви са действителните намерения на България относно кандидатурата, издигната от нашето правителсво и задкулисния натиск в полза на португалския кандидат. До момента нашите институции не са обелили дума по този въпрос. Не броим призива на Бъчварова да не превръщаме проблема в махленски.
9
14
 
3
 
! Отговори
Дедо преди 7 години
А защо сибиряните не предложат своя кандидатура??? ААААаааа,дааа беее,защото за Руснак и дума не може да става в ООН-ето. Значе требе да е от някоя васална държава и чрез него Русия да си прокарва интересите. А ние кога ще си спретнеме държавата без някой да ни се меси?.... Наааа куков ден.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФронтоДо Фронто"И докогато резолюцията не се изпълни лавровци и държсвицата им да нямат право до вратата на ООН да пристъпят!"...........................................................Ало, крети, държСвицата е най-голямата в света. Пий се хапчетата редовно - представляваш опасност за околните и за себе си!
7
8
 
11
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Едно не мога да разбера, каква е ползата от ООН и Бокова.
6
5
 
7
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Със сигурност има поне две структури излишни/най_малко/за България като държава и за Бългатите като граждани. Външната организация е ООН, а нашенската _ институцията Прездент. Аз за неща от които нямам нужда не желая да плащам! А вие ?!
5
3
 
7
 
! Отговори
Васил преди 7 години
А бе тоя Фронто първо да се легитимира и второ да мине отзад да се види. България е пълна с ***. Нека този *** да каже кога е съществувала държава Украйна? ***!
4
24
 
3
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Оонето да излезе с категорична резолюция за Крим. И докогато резолюцията не се изпълни лавровци и държсвицата им да нямат право до вратата на ООН да пристъпят! Ако световна организация не може най_малкото да влияе когато се отнася до мира, международното право и националните суеренитети_за какво ни е ?! И сега какво _ говрят си с лавровци все едно нищо не се е случило!?! Мястото на тази оргнизация е на сметището. Държавите ценящи свободата и справедливостта да спрат вноските си в ООН!
3
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лично мен не ме касае дали ще е Бокова или Георгиева,но съм отвратен от гейските игрички на политиците!Отвратен съм и от нашите и от европейските!За пореден път доказват,че не работят за интересите на на народа си,а за тясно партийни и и лични такива!Е,после да не се чудят,защо хората ги презират и не им вярват!
2
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поканили го на разговор, за да му обяснят дипломатично, че КриСталина я чака руски шут, ако я предложат.
1
10
 
49
 
! Отговори
Сталинка -продажница преди 7 години
Сталинка, както е истинското име на Кристалина, играе доста подло и мръсно.На всичкото отгоре, не направи нищо за България докато беше и е в ЕК, даже като шеф на ресора за бедствията, буквално се подигра с нашата страна, след наводненията.Вместо да ни даде полагаща се финансова помощ,както дават на другите,на нас - морална подкрепа.Пфу.И тая ми била българка, това си е егоистично същество мислещо само за постовете си, същество с лукава усмивка и още по-лукава отвътре, това е Кристалина Георгиева