Русия води необявена война срещу Украйна. Хибридна, но война

Кремъл задмина и съветския период, смята украинският президент
Обновена: 22 сеп 2016 08:52 | 22 сеп 2016 08:47,
222
Русия води необявена война срещу Украйна. Хибридна, но война
Снимка: архив, Ройтерс

Русия води необявена хибридна война срещу Украйна, която има и "терористичен компонент", заяви от трибуната на ООН украинският президент Петро Порошенко, предаде ДПА.

В речта си през Общото събрание на международното организация Порошенко заяви, че през последната година практиката на хибридната война се е разпространила още повече и последиците й се виждат "в цяла Европа, в Америка и другаде".

Украйна е изпитателен полигон на хибридната война, при която се използват методи като политически натиск, пропаганда, намеса в избори, икономическо изнудване, военни операции и злоупотреба с дипломатически мерки, каза Порошенко. "Терористичният компонент на необявената хибридна война, която Русия води срещу Украйна, е очевиден", заяви украинският лидер и добави, че това личи най-вече в Източна Украйна - в Донецк и Луганск.

В Донбас има близо 38-хилядна "незаконни въоръжени сили", "въоръжени до зъби от Русия", които разполагат с повече от 700 танка, 1200 бронирани машини и 100 артилерийски системи, каза Порошенко.

"Дори лицемерните съветски ръководители не могат да се сравнят с откровените лъжи и манипулации, които си позволява днес Кремъл", заяви украинският президент.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
2
 
! Отговори
КАРАТИСТ преди 7 години
Русия е наи-големия злодеи на човечеството. Путин-извергът рано или късно ще увисне на въжето ,а Рашата ще се разпадне на съставните си части и светът ще диша по-свободно.
143
0
 
2
 
! Отговори
бъларан не комунист преди 7 години
комунизъм е=на фашизъм !!! сега другарите комунисти викат срещу фашизма!!!това - е другата страна на фашизма -комунизма ,но никой не си го признава от другарите комунисти.комунизма и фашизма са престъпни античовешки идеологии.ПРЕПОРЪЧВАМ НА ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ ДА ГЛЕДАТ В ИНТЕРНЕТ ФИЛМА СОВЕТСКАЯ ИСТОРИЯ и да видят архивни кадри как другарите болшевики -офицери и офицери от 3 Райх се поздравяват с хаил Хитлер -това е истината запечатана на архивни кадри,ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УВЕРЕТЕ САМИ
142
0
 
3
 
! Отговори
дърт преди 7 години
До истинатаИ от къде Княжество България и Източна Румелия са взели това злато?
141
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой вярва на тази *** Потрошенко и на тези лъжливи американци днес, които съсипаха живота на милиони хора от Източна Европа, Близкия и Среден Изток,Централна и Южна Америка и огромна част от Азиатския континент.Но за това пък нашите корумпирани и лъжливи политици са се хванализдраво за тях, защото ако нямат тяхната закрила, ще бъдат ОМЕТЕНИ начаса от НАРОДНИЯ ГНЯВ и съдени за мръсните си деяния от истинскиН А Р О Д Е Н С Ъ Д
140
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съветският период, когато Украйна открадна Крим от Русия ли? Чрез украинеца Хрушчов?
139
5
 
12
 
! Отговори
Боби преди 7 години
"Дори лицемерните съветски ръководители не могат да се сравнят с откровените лъжи и манипулации, които си позволява днес Кремъл", заяви украинският президент.Няколко факта Уличаващи тоя ЛИЦЕМЕР1. Първото сражение в донбас започна 6 месеца след МАМУНАРНИКА(Майдана) до тогава само мирни протести нечути от никого разгонвани дори и със стрелба и жертви.Фрапантния случай ОДЕСА2. Ако сепаратистите имаха нормално съвременно руско оръжие на разположение до сега конфликта да е свършил.
138
1
 
6
 
! Отговори
dumbo преди 7 години
До 87Не си прав България - от индустриална страна до без земеделие даже!
137
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО # 189:Докато има такива *** роби като теб,да не могат да разбират,какво означава РОБСТВО,аз няма да стана хайдутин!Няма да преча на робите да си изживяват робството!Ако ще да е до пълното им затриване!!!При това,това затриване ще бъде много полезно,за останалата чат от робите,ако в съзнанието им се "мярка мисълта",за "свобода"!!!
136
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За разлика от шефа СИ cs5.pikabu.ru/post_img/2015/07/01/7/1435745855_1643730865.jpg На праасето му пищят и двете уши.
135
0
 
5
 
! Отговори
българин преди 7 години
трябват ни още 5 века робство да уврат хубаво овчите глави
134
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
плъх милиардер.. същия като боко тикватамного скоро ще плати с всичко, което има и е имал
133
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе,вие,"свободните",натикани в империята ЕС,как я разбирате тази "свобода"?От "известно време" мисля и разсъждавам,по какво се е различавало Турското робство от "членството" ни в ЕС!!!Стигнах до извода,че ,ЕДИНСТВЕНАТА,ЗАСЕГА,РАЗЛИКА е,че турчинът е можел безнаказано да влезе в дома на българина и си присвои,каквото си поиска,включително и да го убие,но последното ,поне официално е било подсъдно!!!Във всичко останало,ПЪЛНО ПОКРИТИЕ!ДАЖЕ ОГРАБВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО Е БИЛО ПО-СКРОМНО!!!
132
1
 
3
 
! Отговори
до 178 преди 7 години
Зарваряй си устата, че .......
131
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ води необявена война срещу ЕС,чрез организираните и финансирани пълчища,наречени "бежанци" и "мигранти"!Хибридна,но ВОЙНА!!!
130
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОБИКНОВЕН УКРАЙНСКИ ФАШИСТНЯМА ДА ГО БЪДЕ ДЪЛГО НАТОЯ ПЪТ
129
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След социализма в Русия дойде национал-социализма.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
SPACEX ТЕРМВИНЪТ ФАШИЗЪМ Е ИТАЛИАНСКИ И СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ МУСОЛИНИ ОЩЕ ОТ 1921 Г.ФАШИО ЗНАЧИ СНОП
127
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кой плаща?--173;КомунизЪма е по--страшен от Фашизма. При соца Хляба и ножа е в управляващите Знаем колко даваха. При Фашизма е еднопартийна с--*** с ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,която ти осигурява икономическа свобода. Соца беше хубав за тия които не стават за нищо.
126
3
 
12
 
! Отговори
кой плаща? преди 7 години
Защо правите реклама на фашистката хунта в Куев? Кой ви плаща за това?
125
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дръжте се Украйнци с вас сме. Смачкайте фасона на алкохолиците от Исток.