Кристалина благодари от Facebook и Twitter и се покри... за месец

"За мен беше чест да участвам в надпреварата за ген. секретар на ООН!"
6 окт 2016 12:37, Елка Василева
157
Кристалина благодари от Facebook и Twitter и се покри... за месец
Кристалина Георгиева. Снимка: архив, БТА

За мен беше чест да участвам в надпреварата за генерален секретар на ООН. Това написа в профила си във Facebook заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева.

Още по темата

Благодаря на българското правителство за доверието, както и на страните от Източна Европа, които ме подкрепиха. За съжаление очакването Източна Европа да бъде регионът, излъчил генерален секретар, не успя да се реализира. Антониу Гутериш, дългогодишен приятел и колега, е безспорен победител в надпреварата. Желая му успех с многото предизвикателства, които му предстоят начело на ООН, допълва тя.

Георгиева вече е в Брюксел, потвърдиха за БТА източници от нейното професионално обкръжение.

Според водещото европейско издание "Политико" тя ще избягва публични изяви до края на месеца.

Георгиева е в неплатен отпуск този месец, който й бе даден, за да води кампанията си за ООН, завършила снощи. "Пет дни кампания = пет гласа. Благодаря много на онези, които ме подкрепиха", е написала Георгиева в Тwitter. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: Кристалина Георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
25
 
! Отговори
:) преди 7 години
Типично по герберски. Осupaш пейзажа, предаваш Родината и си биеш камшика. Браво на Боко, Кристалина и другите мошеници от ГЕРБ. Няма друг народ, който да позволи така нагло да го унижават.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе то в България ВИНОВНИ НЯМА!!Някой да е поел отговорност за скапания преход?Няма и няма и да има!И отговорът е ***-нямаме прокуратура или по-точно имаме ,но за дребните рибки...И някой живо се интересува статуквото да се запази и ограбеното да остане там ,където е!Така че продължавайте да ги избирате и после си пишете по форумите колко сте нещастни....
55
6
 
3
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 7 години
Балотаж Радев- Цачева не е избор, а победа за коалицията ДС. Избора е преди това. Внимателно гледайте, мислете и гласувайте, защото единствения начин да се противодейства на ''машината за избори'' е да не се разделят мислещите хора. Тези с кебапчетата са ясни
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Играчите" на шахматна дъска се опитаха да сложат танк ;)
53
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименХора, тиквеният едеот обеща оставка, ако мустакатата цеца не спечели от първия път.Гласувайте всички, моля ви!В момента ситуацията в България и Европа е толкова трагично, че всеки управник си мечтае и търси повод за оставка. С оставка Бойко няма да го уплашиш, а започне ли нов изборен маратон нищо добро не ни чака.
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Resil gerb te nakara da se islojisch verno li e 4e se kasva6 stalinka smeschno ime sa jena bokuva te sloji v djoba si kakto resila e sa gerb boiko i drugarkata im vse komunagi
51
18
 
0
 
! Отговори
Българин преди 7 години
С ООН Кристалина се поизложи, но само който не играе той не губи. Сега ние българите трябва да и пожелаем успех в начинанието и за заселване на обезлюдените райони в България за което Кристалина вече получи подкрепата на Виктор Орбан - браво на Орбан - от България избягаха 3 милиона население зади управлението на Жан Виденов, цели райони пустеят, необходимо е да се вземат мерки за заселването им иначе България няма да може да функционира като държава ако населението продължава да намалява.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора, тиквеният едеот обеща оставка, ако мустакатата цеца не спечели от първия път.Гласувайте всички, моля ви!3а да му видим сеира.Не харесвам кандидатите, но ще гласувам.Радев и Каракачанов имат шанс за балотаж.Не си пилейте вота за другите.Колкото и да фалшифицират, не могат на 100%
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
,,Милата", какво ли можеше да направи за 5 дни (във всеки случай не може да си повиши коефициента на интелигентност, или да научи английски )
48
0
 
27
 
! Отговори
аааа преди 7 години
Тя изобщо съзнава ли че беше част от предателски план срещу България!?или се прави на луда?
47
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За 5 дни каквото можах направих....Изложих се така, че да се помни 5 години!!!!
46
0
 
21
 
! Отговори
хм преди 7 години
Ритуалното отрязване на главата на Ирина Бокова може да се сравни само с убийството на Никола Вапцаров и ген. Вазов от фашистите. Борисов ОБЯВИ ВОЙНА на Левите хора в България. Ако няма възмездие и ПРИЗНАВАНЕ НА ВИНО, ГЕРБ ще си получат това, което търсят!!!
45
0
 
28
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Кампанията на Сатанаилка тече от месеци, а не от пет дни.Кого заблуждаваш ***, ПА ЧА?
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КикиНе оставка ! ОСТАВКИ !Много и наред.
43
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оставка разбира се и не само нейната а и този който я посочи !
42
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма ли да я е срам сега да отиде на работа, как ще гледа колегите си?
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо дрОгарите Евгени Михайлов, ляв мъдурист на Падишаха, до др. Методи Андреев, главен евнух - скопец 1 степен, до др. Антон Тодоров, десен мъдурист на Падишаха от Банкя, и останалите бивши другари които за една нощ прогледнали и от комунизи станали демократи. .......................................Тони- флашката ли??? Мноооо *** кефиии!!!
40
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В цялата работа има и нещо хубаво, идва началото на края за цар Тиква...7 пропуснати години за България...м***мка му...
39
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това добичe счупи нагломера.
38
0
 
31
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Оставка !!!