Русия убила 35 000 терористи за година в Сирия

С помощта на руските сили са били освободени 586 населени пункта
9 окт 2016 11:40, Петя Славова
184
Русия убила 35 000 терористи за година в Сирия
Анатолий Антонов. Снимка: БТА

Русия е убила около 35 000 екстремисти в Сирия от началото на военновъздушната си кампания там преди една година, съобщи министерството на отбраната в Москва, цитирано от Асошиейтед прес.

Заместник-министърът на отбраната Анатолий Антонов каза пред журналисти, че сред убитите екстремисти са 2700 граждани на Русия и други бивши съветски републики.

АП припомня твърдение на руския президент Владимир Путин, че между 5 и 7 хиляди души от Русия и други страни от ОНД се бият на страната на джихадистите от "Ислямска държава" и други терористични групировки в Сирия.

Според Антонов с помощта на руските сили в Сирия са били освободени 586 населени пункта и над 12 000 кв. км територии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още по темата: Владимир ПутинРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
3
 
2
 
! Отговори
hulk преди 7 години
Руснаците не са убили нито един член на Ислямска Държава до момента.Главно бомбардират ССА ,които реално са борците за свобода и се бият срещу Ислямска Държава и искат да свалят диктатурата на правителството на Сирия което Русия подкрепя.Руснаците не са нищо повече от един агресор в Сирия
140
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми чети ве, някой да та спира? *** нещастника... Ако щеши с вечерната ракия чети. Ама едва ли, щото ми се струва, че не можеш да четеш. Чукчата е писател, не читател ;);)))
139
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Савецките вицове ме разсмиват. Обичм да чета колхозни лъжи и простотии докато си пия сутрешното кафе.
138
2
 
7
 
! Отговори
Александър Матросов преди 7 години
До Козяшкия тpoл:Тролчетата ми напляскали минуси. Що така бре??? Аз не съм коментирал. Само написах, че в нета има съвместния парад на вермахта и руската армия!! ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СЪВМЕСТЕН ПАРАД, а само смяна на караула, защото немците влизат първи в Брест. Copоските опopни точки от ул. Козяк 7 са много далече от ИСТИНСКАТА история на Втората Световна война.
137
0
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До 139Рашките за година са направили 17 000 полета по двама да са убили на полет те ти 35 000 - Защо мисля че е вярно - Видео при полет за лов от един хеликоптер унищожи 3 ТЕХНИКАЛА с тежки ракети във всеки има минимум 2 човека. Когато избомбят склад нали има охрана. А когато вземат приза и ударят команден център особено в момента в който има "събрание" - Сладка награда
136
0
 
0
 
! Отговори
До 142 преди 7 години
Не позна ***. Няма нужда някой да ми плаща за да чета и да знам истината, но явно ти друг начин да изкараш за пица и боза освен писането на лъжи нямаш.
135
3
 
5
 
! Отговори
йелоустоунбааам преди 7 години
Русия беше пред фалит при руският ***,деградирал и *** пияица- любимец наСрАЩ- елциню Ама да не се отклоняваме от темата, след. Сирия да се отбият и насам, че НПО заразата се разширява!!!
134
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, я плювачите, дето сте се заелис пяна на уста да оплювате руснаците, кажете нещо за примата от Вашингтон.Подкрепяните от него чаршафлии вчера убиха 300 души на траурна процесия в Йемен. Американците по "погрешка" изтрепаха сума ти народ - болница в Авганистан, сирийци в Дейр З Зор и т.н. Подвизите им са все такива - създадоха Ал кайда, после и ИГИЛ, а вчера рониха крокодилски сълзи да спрат настъплението в Алепо, че техните хора от Нусра са го закъсали.А леят крокодилски сълзии за сирия.
133
3
 
4
 
! Отговори
До 141 преди 7 години
Нещо си се объркал... трябвало е да пишеш САЩ, вместо Русия, но работодателят ти (сороското НПО или нещо подобно) не би приел чак такава честност.Но продължавай да лъжеш и мажеш тука, щом такаа си получаваш сребърниците и си довлен. Ние ще търпим идиотските ти опуси, защото знаем, че американнски агент друго не може и да напише.
132
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата история на Русия извън пределите и е низ от престъпления и варварство.
131
15
 
5
 
! Отговори
време е преди 7 години
Цяла Европа трябва да излизе на протести срещу Кремълските убийци на жени, деца и старци !!!! В историята и най - голямите варвари не са правили такива жестокости !!!!
130
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Нова година руските "смелчаци" ще изчезнат от Сирия. Естествено този отчет че 35000 терористи били ликвидиране е информационна мъгла, целта на която е че са си свършили работата в Сирия и могат като истински руски богатири да се прибират в Русия и да продължат да си чоплят вирнатите носове на своя територия.
129
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да наистина в убиването руснаците са специалисти. Но за съжаление в Сирия убиват главно мирни граждани за да засилят емигрантският поток.
128
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на лъжливине yшанковци. От 25000 терористи успя да убие 35000 и терористите продължават да си бъдат 25000. Трябва да си откачен русофил за да се хващаш на такава груба руска пропаганда.
127
5
 
15
 
! Отговори
До 130 преди 7 години
Човече,то бива да льжеш но толкова ниско да паднеш че да не признаваш геноцида на американците в Ирак е кощунство и виша форма на де...зьм.И да ти докажа само за жертвите в Ирак-без другите страни,ще ти дам пример с Медлин Олбрайт която каза че си заслужавало да умрьт 500 000 иракски ДЕЦА в името на амер.кауза-има го интервюто в Тубата...това са жертвите САМО на децата...ГЛЕДАЙТЕ ГО...напишете и името и децата на Ирак
126
14
 
4
 
! Отговори
Аха преди 7 години
На Русия ще и трябват 35 000 години за да спечели войната в Сирия!
125
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия открито извършва военни престъпления срещу човечеството само с подкрепата си на Асад. Тука дори не изброявам причини като съзнателно бомбардиране на болници, училища, пазари и пр. от страна на руската авиация. И един друг интересен факт отностно руската интервенция в Сирия - до ден днешен Русия не се е ангажирала военно срещу ИД - дори един единствен път! Защо ли???
124
10
 
3
 
! Отговори
118 преди 7 години
Taka..........Влизам сега в сайта и що да видя?!?!? Тролчетата ми напляскали минуси. Що така бре??? Аз не съм коментирал. Само написах, че в нета има съвместния парад на вермахта и руската армия!! Който не вярва да напише в търсачката: "военен парад 1939 Брест"!!! Ай ся да вземем и историята да променяме щото не е удобна на руснаците!!
123
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А гладуващите мужики в самата Русия колко са?
122
10
 
3
 
! Отговори
айде бе преди 7 години
ТОЗИ ЧУК НА СНИМКАТА ИМА 35 000 БРЪМБАРА В ГЛАВАТА СИ !!!! Д.БА ПИЯНИЦИТЕ Д.БА !!!!