Тревога в Дел Рей: Гошка, с тото милионите - в болница!

Местните се притесняват, че е получила инфаркт заради снаха си
17 ное 2016 16:33,
36
Тревога в Дел Рей: Гошка, с тото милионите - в болница!
Снимка: Кадър Youtube

Баба Гошка, българката, която се прочу в Испания през лятото с невероятната печалба от 68 милиона евро от местната лотария, е била откарана спешно в болница.

Хората в испанското село, в което живее жената, Кинтенар дел Рей, са притеснени.

Според разкази на очевидци жената снощи е била откарана в Албасете, столица на областта, с хеликоптер на Спешното отделение.

Всички са в тревога какво състоянието на възрастната жена., пише вестник "Струма" и цитира местните, които се питат дали баба Гошка не е получила инфаркт.

Още по темата

Съселяните на тотомилионерката не изключват причина за внезапно вношеното състояние на Гошка да е завръщането на снаха й Катя от Италия.

Публична тайна е, че Гошка не харесва Катя, защото е зарязала сина й Веско заради друг мъж, който бил с 10 години по-млад от нея.

Завръщането на Катя подействало зле на Гошка.

Съседи твърдят, че Катя ненадейно се сдобила с чисто ново "Ауди".

Синът на Гошка Веско, бил с 13 години по-възрастен от Катя и продължавал да я обича много. “Тя е много красива и той прави всичко за нея, готов е да прости всичко“, разказват познати.

Гошка обаче е непреклонна и не е изключено вестта за завръщането на невярната снаха да е подействало зле на темпераментната късметлийка..

Това са първите новини около Гошка след големия удар, който направи през август тази година. Малко след това следите на жената се изгубиха, а слуховете я пращаха ту по плажовете на Валенсия, то потънала вдън земя в опит да се скрие от мафията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
6
 
! Отговори
Heaven преди 7 години
Катафалката ремарке няма. Нищо от тоя свят не може да занесете на оня, освен спомените и преживяванията си. Спасете душите си, другото ще остане тук.
26
1
 
6
 
! Отговори
Грухтос Бомбастични преди 7 години
Колко мъка има по тоя свят.... с какво занимаваме хората.
25
0
 
16
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Преди време дадох мнение, че Гошка трябва много да внимава със усвояването на парите, защото не е лесна работа. Пожелавам и скорошно оздравяване. И да не завиждаме на парите и,защото все пак накрая всички ще станем милионери!
24
0
 
7
 
! Отговори
парите преди 7 години
не носят щастие явно
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубава работа ама...
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К-вите са страшно нещо !
21
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С българско гражданство е, не е българка!
20
3
 
26
 
! Отговори
Емиии...... преди 7 години
С тези милиони Гошка би могла да живее където си пожелае в изключителен лукс и възможност да се погрижи и въстанови здравето си при световно известни здравни специалисти!А, глупавият и син би могъл да се възползва от ласките на най-красивите жени - направо по каталог!68 000 000 ??? еййй.... , а льо...х...мана сигурно се храни с консерви и блъска чи....ки....и!
19
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БиТиВиту веднага да направи сериал.
18
3
 
36
 
! Отговори
този глу.пак преди 7 години
ще направи така ,че майка му да получи инфаркт !Язък за тотомилионерката ,няма да може да се нарадва на парите си ! Ако съм на нейно място лишавам сина си от наследство и се махам ,а него го оставам с любимата си да й прощава изневерите и да се обичат во веки веков ! Ама и любимата ще избяга като види ,че синът е лишен от наследство
17
2
 
54
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Пред на мама милионите Веско избра на Катя балконите.
16
2
 
33
 
! Отговори
хеликоптер преди 7 години
Баба Гошка в Испания е откарана до болницата с хеликоптер в България първо щяха да и отрежат пръста за отпечатъци и след три дни ще я откарат с трошка.
15
2
 
48
 
! Отговори
глупав ман.гал преди 7 години
Майка му има 60 милиона ,а той бил готов да направи всичко за любимата си ,дори да й прости изневерите ! Ах ,защо моята майка не спечели 60 милиона ,все ще ми даде някой друг милион и така ще имам всяка жена която пожелая и няма да прощавам на бившата която ми е изневерила
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14А *** плюс много пари е равно на България - във всички случаи! :)))))))
13
4
 
24
 
! Отговори
статистик преди 7 години
easy come - easy go
12
18
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пpocтите хора не трябва да имат пари, за това българите нямат пари (повечето).
11
4
 
40
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
Отново се пишат глупости и се коментират тези печалби. В Испания към тотото и лотарията работят гвардиа цивил. Следят и пазят.... за злоупотреби срещу печеливщият.....Е... ако последният нещо сбърка...или си има семейни проблеми.....това си е тяхна фамилна трудност...., но си избийте от главите, че някоя БГ мутра може да присвои нещичко. Веднага властите ще го притегнат.
10
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господ си нема работа да даде такава печалба на прости и неуки хора. И се започна, снахи, внуци и внучки, дай на мен, не, на мен, аз те обичам най-много, помниш ли как ти помогнах тогава, кой ти се обади за Коледа, нали сме рода, трябва да си помагаме обесе познати думи. Тази Гошка ще се разболее от синове и дъщери, от "любими" роднини. Нито е да имаш много да нямаш.
9
1
 
36
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ужаст, ще пукне без да си е похарчила милионите и те ще отидат при снахата.
8
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче забележете. Докато баба Гошка била бедна и неизвестна снаха и си развявала байрака, а сега когато баба Гошка забогатя тази изведнъж се сети, че много обича сина и. Съвпадение? :))