Франция осъди българи, карали децата си да проституират

Повечето са роми, присъдите са до 6 години затвор
Обновена: 19 ное 2016 07:16 | 18 ное 2016 22:20, Елка Василева
63
Франция осъди българи, карали децата си да проституират
Снимка: архив, Булфото

Осем български граждани, повечето роми, бяха осъдени във Франция на затвор до 6 години, защото карали децата си да проституират, предаде Франс прес.

Обвиняемите били задържани през 2010 г. в югозападния град Бордо.

У семействата, които нямали декларирани доходи, били намерени хиляди евро в брой и документи за изпращане на хиляди евро в чужбина.

Мрежата обхващала двадесетина тийнейджъри на възраст от 12 до 16 години. Много от клиентите педофили идвали от други френски градове или дори от чужбина.

Обвиняеми по процеса бяха пет двойки и една вдовица. Трима от родителите бяха оневинени, двама - осъдени на 6 години затвор, четирима - на 4 до 5 години затвор с частична условна присъда (една до две години), и двама - на 2 години затвор, в това число 20 месеца условно.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера заглавието беше коректно, а именно: "Франция осъди български граждани, карали децата си да проституират"По-късно "български граждани" беше заменено с "българи", въпреки че е ясно, че става въпрос за т.нар. роми.>>>>> Има разлика между народност (националност) и гражданство!!!В България освен българския народ живеят и чужди етнически групи като роми, турци, евреи и пр.
36
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е дискриминация и потъпкване на културните им традиции. Къде му е края? Утре ще им забранят и да крадят!!! Дискриминация!!! Расизъм!!!
35
0
 
2
 
! Отговори
Мънго Джери преди 7 години
"Повечето" т.е. всички явно са новоримляни но е трябвало да се подчертае че са българи!
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас има много Етноси но в учебниците по История не пише , най-вероятна са се преселили от Северна Америка у нас
33
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дасиканитата са велики Аспарухови чеда , ако не са пък не са паднали от Марс тука , пък може и да са
32
5
 
1
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
У нас има много етноси и ако се започне :Каракачаните това направиха , помаците онова ...,власите пък това спретнаха ,торлаците ... , татарите ....македонците ....сърбите .... смесеците ..... .Български граждани са всички и точка , щото едва ли от Вас знаят на баба си - пребаба й каква е по етнос или пък дядото на дядо си . Няма никой (97%) семейно родословно етническо дърво на рода .
31
1
 
9
 
! Отговори
Хюго бос до 35 преди 7 години
Да, населението на България не е съставено сано ит българи и затова статията е лъжлива, енушавайки, че цганите са българи. Просто са български граждани.
30
2
 
10
 
! Отговори
Хюго Бос преди 7 години
Вари го, печи го- остава ди неграмотен "журналист". Цганите не са българи, а български граждани- толкова ли е сложно да се запомни едно нещо и да се пише истината?? Иначе означава, че авторът на статията е цганин, според написаното от него.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В град Видин роми няма , най-чистия Български град
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти първо върви и научи имената на 4-5-то Поколение на рода си и после ела тука да се правиш на такъв или онакъв , националност и Религия не се купува
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
545654
26
0
 
6
 
! Отговори
Циник до под мен преди 7 години
А не ти ли е хрумвало, че ти с твоите "политкоректни разсъждения" си просто "крайния продукт" на псевдотолерантните неолиберални пропагандни машини? Мултикулти...гей...транс...и не знам си още какви измишльотини са се впили като кърлежи в народните снаги, и предизвикват г*нойни язви...Кой(коя) си ти , че да отричаш правото на народите за самоопределение, и национално съзнание? До "такива като теб" ни докараха либерастите , и толерастите! Объркани, мекушави транс....***!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** не са българи!!! Писна ми, да ни приписват мизерните изпълнения на тая ***. Аман! *** с български паспорти вилнеят из западна европа.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти много хубаво ми слагаш минус на коменатара ама вероятно не си българин след като не познаша цялото Население на България което не се състои само от българи
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Научете за другите Общества в България , след като не са роми са естественмо Българеещи се роми(Дасикане рома) , Турчеещи се роми(Хорахане рома) , Рудари ,Калдараши / Бакърджии , не се знае защото не се уче в учебниците по История верятно забранено от Комунистическия режим и после от ДС
22
4
 
3
 
! Отговори
Истина преди 7 години
Скъпи хора българя е жила 500 години роб имало е изнасилване, масови кланета и др. За токова години се е трупала много отрицателна енергя омраза завист и още много за жалост повечето от българите са още с това съзнаие от онова време когато си роден в българя ти си българин, но какво е съзнанието ти разбираш по късно дали геи, лесбика, ром, американец, турчин, и др. Такива неща се случват навсякаде по света но хората не се обиждат така радват се на присъдата каквато и да е тя вие не сте разсисти
21
4
 
3
 
! Отговори
Циник до 43 преди 7 години
Как да ти обяснят разликата между българин и си*ганин - като явно ти трябва инструкция за ползване , когато ползваш тоалетна хартия!?Явно пияните ти бащи ,и полигамната ти майка са те изпусали често да падаш ва кухата ти тиква! Де що е било отпадъчен ген - са успяли да ги съберат всичките в теб!Сега се чудиш колко братчеди имаш - ниски , дебелогъ*зи с дебели джуки, и кръгли свин*ски очички.Всичките - лика приликка - им*бецилчета "от един калъп"РАЗБРА ЛИ СЕГА? Или още не?
20
0
 
3
 
! Отговори
Ромууд преди 7 години
Сега излиза нов филм за арменския геноцид , турските зверове са представени в нормалния си вид с женски шалвари и мазни мустаци с фесове , мръсни , потни , миризливи и *** като маймуни , ще е голямо шоу :D , потурчените ще се молят на измисления си бог и неговия педофил.
19
1
 
6
 
! Отговори
. преди 7 години
85 процента от *** в Столипиново казват , че са турци. 100 процента от потурчените сиганета в Кърджали казват същото , правете се изводите. Типично ромска (турска) проява , том ром (турчин) кво друго освен дасе татуира , да си е44 роднините и да краде и убива.
18
3
 
5
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 7 години
Панагюрското златно съкровище обиколи света! Кога ще бъде изложен в НИМ уникалният златният меч на хан Кубрат, открит още 1912г. заедно с най-голямото златно българско съкровище в старите български земи /в Малая Перешчепина/ ?/Изпишете в Гугъл: Мечът на Кубрат/