Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка

Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу
19 ное 2016 21:32, Красимир Ангелов
178
Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка
Снимка: Reuters

Швейцария отговори на обвиненията на Русия и отбеляза, че нейните изтребители, прелетели вчера близо до руски правителствен самолет, пътуващ за Перу, са направили рутинна проверка, предаде Ройтерс.

Още по темата
Те са го ескортирали до напускането на швейцарското въздушно пространство.

След като руското посолство в Швейцария поиска обяснения, швейцарското министерство на отбраната съобщи, че два изтребителя са летели успоредно до руския самолет в продължение на седем минути над швейцарска територия. Такива действия се правели по около 400 пъти годишно за проверка на самолетите, принадлежащи на чужди правителства.

"Това е като полицейските патрули на улицата, проверяващи дадена кола, за да се уверят, че не е открадната", каза говорител на ведомството.

От Русия отбелязаха, че президентът Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
12
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Също е интересно да се отбележи, че Швейцария не участва в двете световни войни, въпреки стратегическото си положение. Също така не разбрах да имат особени проблеми със световната финансова криза от 2008ма.. Това говори само за себе си какво влияние имат по света.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Самолетът на снимката не е американски, а шведски JAS 39 Gripen.То, хубаво е да плюеш някого, но трябва и да знаеш как, за да се получи.
46
6
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Швейцарците между другото имат истинска армия с близо 200хил. персонал, ВВС имат на разположение около 450 самолета.. А, и освен това войската е наборна, не като нашата професионална.. Също така не членуват в НАТО, нито в прогнилия ЕС.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 500 мгтСтаровицов, не полковник, а полковничка - твоята жена, влита в "дежурната". За да има достоверност в "разказа" ти трябва да сложиш накрая на фамилното име на полковника буквата "а". И да викаш често на помощ комшията "Наздоров"-ьев. Вгледай се по-внимателно в живота си и ще откриеш интересни неща.
44
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 16"Умните" ти мисли е пренасял. Ако глynocтта тежеше, ти сигурно щеше да си 100 тона. Лошо е, че не си кастриран, ще продължиш развитието на глynocтта.
43
7
 
19
 
! Отговори
500 мгт преди 7 години
В дежурната част на Стратегическите ядрени сили на Россия пияният прапоршчик Наздоров пада върху пулта и без да ще натиска копчетата. Дочул трясъка и псувните, в дежурната влита полковник Недоклатенков. Втренчва се в мониторите и крещи: - Что сделал, дурак! - Ничего, товарищ началник! Все в порядке! - Ничего! А где Швейцария!!!!!!?
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Mr.STARBUCKSОвньо, ти нямаш къща, живееш в хралупа, как някой ще ти дойде в къщата. А ако имаш предвид дупката, ти така си я усмърдял, че и пор няма да я посети.
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 60 Ти пък да видиш.Преди беше 400год турски,после 200г руски,20год украйнски..Русия се ангажира през 2001 да Гарантира цялоста на Украйна,ако те си унищожат ядреното си оръжие.
40
14
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Швейцарската *** се изежила на руската мечка. Една руска ядрена ракета е достатъчна за цяла Швейцария. :)
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твоите царе нямат нито едно от посочените .По тихичко го давай
38
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Действията на Русия в Крим, Сирия и навсякъде са в условията на неизбежна самоотбрана и крайна необходимост. не носят вина, а заслужават похвала и уважение. Ако не стане съзнателно и с разум, ще научат враговете си на дисциплина с малко дипломация по сибирски.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ако се научиш и да мислиш,ще се получи.
36
2
 
8
 
! Отговори
Кремал преди 7 години
Нищо съществено и опасно! Важно е врагът да се чувства виновен и да се извинява. В този свят не е важно кой имал голям стандарт, а кой има по голям Груй!
35
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наглия диктатор дето влезе в чужда държава за територия 21век.Дава наклон на суверенна държава, какво да прави? Аве комплексар *** от Русия през космоса до Перу...нали си мн космически, какво лвриш над 30 държави.
34
5
 
7
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
поредна комплексарщина, да се направят на интересни, като минават швейцарцитв над руска територия, рутинно ще ги приземяват за проверка, такива са процедурите в русия...
33
9
 
11
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Ниският диктатор да не се отваря много на швейцарците, да не му блокират сметките. :)))
32
0
 
7
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Imat si horata samoleti letiat si,pone im idva tanko na chasovnikarite ,poleta ot granica do granica niama da e poveche ot 5 minuti.
31
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грандомани. Искат всички да им се кланят. Това може само в Москва и то до време.
30
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русофилите които заплашват че заради една рутинна проверка руснаците щели да изравнят Алпите, че една бомба им стигала на швейцарцити и други подобни дивотии не им ли идва на ума че нанасят огромна вреда на Русия. Да отправят подобни заплахи към една неутрална страна която не е водила война от 600 години и е образец за подражание за цялото човечество е признак че са напълно озверени и изключително опасни.
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Швейцария е интегрирана страна и там правата на човека се спазват.Браво на швейцарците,така се ескортират хора в неравностойно положение,ето това е социална политика към малките хора.