Путин плаши: Газовите доставки за ЕС през Украйна – застрашени

Украйна не проявявала желание да подпише договор за тях
14 дек 2016 10:37, Елка Василева
205
Путин плаши: Газовите доставки за ЕС през Украйна – застрашени
Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин предупреди германския канцлер Ангела Меркел, че е възможно да настъпят нарушения в доставките на руски газ за Европа, които минават транзитно през Украйна, се казва в изявление на Кремъл, цитирано от Асошиейтед прес.

В телефонен разговор по инициатива на Германия Путин е казал на Меркел, че Украйна не проявява желание да подпише договор за руските газови доставки през тази зима и че това "застрашава транзита към Европа".

Москва е предупреждавала, че Украйна може да отклони за себе си руски газ, който е предназначен за европейски клиенти, отбелязва АП.

В разговора са били обсъдени също уреждането на конфликта в Източна Украйна и положението в Сирия, предаде ТАСС.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceX "A десантът в Сицилия и битките в Италия , Северна Африка , Атлантика, Пасифика, Близкия и Далечния изток ." Всичкото е след като вече войната и се види края.... Между другото: И ромите са българи на хартия, *** не ги имаме за такива! И американците са във война на хартия, *** правят бизнес - повечето оръжейни помощи са лизингови , сигурно знаеш!
149
1
 
3
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ТОВА ,ЧЕ УКРАЙНА НЯМА ДА ИМА ГАЗ,ТОВА ЗНАЧИ,ЧЕ НИЕ СЪЩО СМЕ БЕЗ ГАЗ.ТОГАВА ***,ББ ЛИ ЩЕ ВИ ДАДЕ ГАЗ ЧРЕЗ ТУРСКИ ПОТОК,ХАЛАЛ ДА ВИ Е ТУРСКАТА ГАЗ.АКО БЯХ ПУТИН ДОСЕГА НА БАЗА ЕС И ТЯХНИТЕ МУРАФЕТИ,ЩЯХ НА НЯКОЛКО ПЪТИ ЩЯХ ДА СПРА ГАЗТА,ДА ВИДЯТ КОЙ, КОГО.ББ СЪНУВА ЮЖЕН ПОТОК И ЛИХВИТЕ ПО НЕГО ЗА ПЕНСИИТЕ НА БГ.
148
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин спирай крана .Европа да се удърви от студ.
147
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceX--173.На 06.07.41 г Сталин възнамеряваше да нападне Хитлер но мо усетиха номерата и Хитлер го изпревари. Ако не бяха САЩ сега русначите щяха да са германци.
146
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXКраварите защо спаха още от началото и се включиха за подялбата на европа?ВСВ от 1 септември 1939 до 2 септември 1945 г.1942 1943: ПреломДесантът в Нормандия 6 юни 1944 ...И ти се включваш помагайки с лъжливи слова, но когато опре до бой трудно ще те намерят предполагам.така стоят нещата.
145
4
 
5
 
! Отговори
Чичи преди 7 години
До юбералес"Украйна не е съсипана от ЕС, а от Русия, в чиято сфера на влияние се намираше през последните 300г."Айде сега, изводите -сам:В СССР от крепосничество скача в индустрилна епоха.След излизане от СССР има най -голямата (без Русия) Армия в ЕС.Иама собствени самолетостроене(Антонов), Ракетостроене(Южмаш) Най-голямата житница...След Южченко (прозападен) Тимошенко (прозападна) и Янукович (не е ясно че и руснаците го не обичат) е това дето е останало...
144
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук един, нарекъл се Плашип*тьо, е съгласен Украйна да краде газа (газта е за мазане, ****ьо :D ), който ние сме си платили, както направи през 2009. Мутренска му работа - рекетьорче.
143
2
 
0
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
До Чичо СорошТемата чичи, темата. Как не те набарахме навремето в Унгария да да те стоплим в Аушвиц.
142
0
 
8
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
До АнонименНамалете филмите, четете история, четете книги, отърсете се от пропагандата - била тя от изток или от Холивуд. Включете си мозъците.
141
2
 
3
 
! Отговори
Чичо Сорош преди 7 години
До юбералесПо темата:Задание за домашна работа- отвори си тетрадчицата и пиши до пълно умопомрачаване (каскто обикновено)"Аз съм пълен баламурняк"После постни мнението за себе си тук!PS. Парички нама.
140
11
 
7
 
! Отговори
Плашип*тьо преди 7 години
Кой плашиш бе Пу*ьо ?Хайде спри газта бе, спри я да видим какво ще ядете сkaпaняko.
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"1941 а помага на Англия още от лятото"ВСВ от 1 септември 1939 до 2 септември 1945 г.:)Я поразсъждавай по темата Линията Мажино- за ВСВ че ми е интерсно да се посмея!
138
1
 
4
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
До Чичо СорошДай нещо по темата чичи.
137
6
 
5
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 години
Га чернио президент влезе(и излезе) в белата къща, че е краьо на Щатите..
136
6
 
6
 
! Отговори
Баба Ванга преди 7 години
През 2017-та година нема да ги плаши люгето. Ке легне до другио Владимир в мавзолейо и ке се куртулише!
135
9
 
7
 
! Отговори
Чичо Сорош преди 7 години
До юбералес"Украйна не е съсипана от ЕС, а от Русия..."Браво мойто папагалче -6! Но парички вече няма...
134
7
 
4
 
! Отговори
Do 161 преди 7 години
До АнонименНие знаем, че вие рашистите си обичате мизерията, не обичате прогреса и ви харесва да стоите винаги с 50г. назад от цивилизования свят.Та...ако вие сте такива..Украйна не иска вече да е под ваше влияние.И кое точно Европа е направила с Украйна???Дай повече факти.Или искаш да ни кажеш, че Украйна, също като Рассия е процъфтявала...и са изградили комунизма...благодарение на товариша Путина??Айде, скрийте се, че сте вече смешни.
133
2
 
8
 
! Отговори
Ти за заплахата ли? преди 7 години
До SpaceX, баце пълен си с противоречия!Наполеон влезе в Москва -и кой кого е нападнал?както и поляците преди него и татарите - поляците дето сега се страхуват ли?Хитлер за три(ха ха) месеца стигна до Москва - толкова за доверието със Германия..."с помощта на Америка" казваш? - те защо спаха още от началото и се включиха за подялбата на европа?Русия е единствената Империя която при това винаги е владеела чужди народи и никога не е била владяна
132
5
 
6
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
До АнонименУкрайна не е съсипана от ЕС, а от Русия, в чиято сфера на влияние се намираше през последните 300г. Виж Полша, която до преди 25г. беше наравно с Украйна, но попадна в ЕС - как се развива. Това искат украинците - полския път на развитие.
131
2
 
4
 
! Отговори
БГ пословица преди 7 години
До SpaceX"От истината - боли!"Не се обиждай! Нищо лично! Просто история и факти!