Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!

Лидерката на националистите обяви, че Фрекзит ще е нейна политика
24 дек 2016 20:29,
343
Марин льо Пен пое курс: Франция вън от ЕС!
Снимка: Reuters

Лидерката на френската крайнодясна партия Национален фронт Марин льо Пен обяви, че възнамерява да води политика за излизане на Франция от ЕС. Тя каза това в интервю за гръцкия в."Димократия", предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Фрекзит /излизане на Франция от ЕС/ ще бъде част от моята политика, посочи Льо Пен, която планира да участва в президентските избори във Франция.

"Какво е това ЕС?", пита Льо Пен. "Това е организация, създадена без да се взима под внимание мнението на европейските народи, състои се от олигархия на банки и технократи, такива като Юнкер и други, които никога не е избирал нито един народ, провеждащи своя собствена икономическа политика, сблъсквайки се с пълното презрение на народите, които те шантажират", казва Льо Пен в интервюто.

Според лидерката на Национален фронт "ЕС се явява нож в сърцето на националния суверенитет на европейските държави, а еврото се явява не валута, а инструмент за шантаж, използван от Брюксел, за да провежда своята политика".

Льо Пен смята, че вече няма необходимост от НАТО. "Блокът беше създаден, когато съществуваше заплахата от Врашавския договор и разширяване на комунистичесикя Съветски съюз", отбеляза тя.

"СССР вече не съществува, както не съществува и Варшавският договор", изтъкна Льо Пен. Тя заяви, че "Вашингтон поддържа същестувването на НАТО за постигане на своите цели в Европа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


343
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че няма да и плащат във краварска тоалетна хартия бе ей шороши.
87
7
 
5
 
! Отговори
До 205 преди 7 години
До накраткоХахахаха...абе, ти ввяврваш ли си??Кой е обеднял? Погледни на изток и виж кой пие одеколон и препарати за вана.
86
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идат тежки времена за соросоидната пасмина.
85
7
 
3
 
! Отговори
До 200 преди 7 години
До АнонименТо, за путлерастите...всеки, който е със завършен повече от 7клас, не се налива с ракия, квалифициран е и се опитва да се развива само с акъла си...е гей.Аман от промити.Ходи целувай портрета на Путин и го сънувай. Това изобщо не е гейско. Вервай ми.
84
8
 
3
 
! Отговори
196 преди 7 години
До АнонименТези външни сили, които пречат на кагебистите да построят комунизма, ги слушаме вече 100г.Нали сте велики бе! Как така външни сили успяват да повлияят на руското величие??Нали сте най-великата сила. Като падна цената на петрола, обаче..и започнахте да се нагълтвате с вода.Ай, промити русофилистични мозъци!!
83
5
 
6
 
! Отговори
Do 193 преди 7 години
Дам...това за гейовете в Европа, не ви ли омръзна вече, бе?Повтаряте го и вече станахте банални и смешни.Ами, погледнато така...значи едни гейове са много по-кадърни и цивилизовани от вас- големите мачовци...на ниво на развитие на австралопитеци. Освен за войни и за алкохол за друго не мислите.Какво правите като толкова не ви харесва запада, че всички руснаци гледат да избягат от този земен руски рай?При първа възможност са в САЩ и гейската Европа.Ай, заспивай. Прекалил си със самагона
82
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" Те такива центробежни сили , колкото се задълбочава кризата там ""-- това е криза предизвикана отвън, вече взеха необходимите меркии тя ще отмине. Ако слушаш и верваш на Deutsche Welle винаги ще живееш в някакви лъжи и илюзии.
81
5
 
9
 
! Отговори
До 189 преди 7 години
Пийни един тройнъй...и легни да спиш върху печката.За цивилизована Европа не се притеснявай.Европа гейска или не цивилизационно е на 100г пред вас ушанките.Вие още взривявате влакове и милеете по Сталин. По-голямо видиотяване от това няма повече накъде.Научете се първо един качествен миксер да произведете и тогава се напъвайте да се правите на световни лидери.Само с бомби и АК 47 не става.
80
1
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Ако има нещо, което не понасям, то това са мaлоумни нaцита и фaшаги.
79
6
 
6
 
! Отговори
До 185 преди 7 години
Хаха...кой друг иска да се присъединява към рисия, бе? Освен вие...българопродажниците...които сънувате България като съветска република?
78
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За русофиите путлерасти няма почивен ден. Дори и по празницитеВсе сънуват световна впиянчена империя...завладяваща прогнилия Запад.Но...накрая все се будят от халюцинациите, предизвикани от някой перилен препарат или тройнъй.
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" 178 Русия може да остане разбира се да съществува но едва ли в тези граници . Сега тя е Империя и ако не се преформатира като нормална Федерация какватов момента не е центробежните сили ще я разкъсат ""-- какви центробежни сили? В момента действатцентростремителни сили и фалшивият западдава мило и драго да може да ги спре. Крим сам се присъедини към Русия, а има и другижелаещи.
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"" 171 Нито българина нито който и да е нормален човек не би пил тези гадости дето ги пият ушанкитееее . Има много бедни по света но не пият каналин . Няма такива ненормалници като ватата ""-- точно в това им е силата.Никой не можеда ги спре.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС само с Германия това не е нищодруго освен четвърти райх или кактобританците се изразиха софт версияна третия райх и "гуд бай." Ако нямамеправо да спрем мигранти на границатаи да ги върнем ЕС просто не е за насзащото ще ни разруши като нация многопо-бързо от големите страни Франция иГермания. Това вече и самите те го разбират и дезинтеграционните процесизапочват да се ускоряват.
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха ха ха, 146,щял да ни анексира Ердоган!Да не е луд?Докато той тук се промъква към Кърджали, язовирът вече ще ги е помел и няма да има къде да бягат, защото Мечката вече ще се е настанила на проливите, а кюрдите ще са обявили независима държава.Лягай си и спокойно заспивай, никой не се е юрнал да анексира България заради няколко кротки турски махали и неколкостотин хиляди турчеещи се роми, които нито искат да учат, нито да работят.
73
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""Антихристът Путин си назначи Тръмп за президент в САЩ, а сега води хибридна война с руски *** за да дестабилизира ЕС и демокрацията в евроатлантическа България.""В България няма демокрация.Това може да го твърди само неграмотен.В Европа също няма демокрация.Ако дневният ред се диктува от външнисили демокрация няма.
72
8
 
6
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Досега винаги съм се чудил, как масите са били дотолкова заслепени, че да последват Хитлер и Мусолини ( и не само) във масово клане. Как един нормален човек обрича децата си на смърт? Защо? Доживях да го видя. Как се кефите на възможността за разпад на ЕС? Искате вашите деца да преживеят втори период на застой? Или нова страница тоталитаризъм? Ами ако диктатор се случи някой като Чаушеску? Луди ли сте или ви плащат достатъчно за да си обречете децата?
71
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия не може да бъде спрянаот ***.
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато американците разбрахащо за човек е Путин и сметнаха2+2 стана им ясно че работата име спукана. Трябваше да намерятнякакъв повод за санкции - поневременно да спрат Русия. Е това беше Крим. Ако не беше Кримщяха да измислят нещо друго.
69
4
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
Антихристът Путин си назначи Тръмп за президент в САЩ, а сега води хибридна война с руски *** за да дестабилизира ЕС и демокрацията в евроатлантическа България.