Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп

Холандия се нареди сред страните, които го разкритикуваха
Обновена: 29 яну 2017 20:13 | 29 яну 2017 20:13, Веселина Йорданова
310
Америка има нужда от здрави граници и контрол, настоя Тръмп
Снимка: БТА

Америка има нужда от здрави граници и краен контрол, заяви днес президентът на САЩ Доналд Тръмп в акаунта си в Туитър, след като федерален съдия издаде разпореждане за временна забрана за депортиране на хора от страните, посочени в указа на Доналд Тръмп за имиграцията, предаде Франс прес.

Още по темата
"Страната ни се нуждае от здрави граници и изключителен контрол СЕГА", писа Тръмп.

"Вижте какво става в Европа, а всъщност и в света - ужасен хаос!", добави президентът.

Федерален съдия от Бруклин, сезиран от няколко правозащитни организации, издаде снощи разпореждане да се преустанови експулсирането на граждани от седемте мюсюлмански страни - предмет на президентския указ, които разполагат с документи, даващи им право да влязат в САЩ.

Редица страни не подкрепиха Тръмп, сред които Германия и Франция.

Холандия не подкрепя решението на САЩ да забранят влизането в страната на жители на седем мюсюлмански страни, се казва в разпространена днес съвместна декларация на премиера Марк Рюте и външния министър Берт Кундерс, цитирана от ТАСС.

"Холандия е убедена, че бежанците, бягащи от война и насилие, заслужават убежище, независимо от произхода и религиозната им принадлежност", се казва в документа.

"Ние сме осведомени за възможността от проникване на потенциални терористи под маската на бежанци, но тук трябва да изиграят ролята си службите за сигурност". "Съжаляваме за тази забрана (от страна на САЩ) и се обявяваме срещу нея", подчертават премиерът и външният министър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
2
 
21
 
! Отговори
Додо преди 7 години
САЩ имат шанс да се възстановят, но ние и Европа потънахме. Европа се обезличи безвъзвратно
153
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
192, ти май нямаш сексуален живот
152
5
 
16
 
! Отговори
Нфб преди 7 години
Да спретнем чрез социалните мрежи един митинг в София в подкрепа на Тръмп
151
0
 
31
 
! Отговори
Нфб преди 7 години
ако в сащ и европа се строят джамии то в саудитска арабия и катар трябва да се строят църкви..това е реципрочно и нормално..ако в саудитска арабия жена ми трябва да е забулена..то в сащ и европа жените мюсюлманки трябва да са облечени по европейски...това е реципрочна политика..подкрепям президента на Сащ.
150
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нещем" и да пишем грамотно май
149
4
 
10
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Българите сме християни само на думи. Нищо от това, което проповядва тази религия не ни е близко. По любимото ви бай Тошово време ни биеха ако стъпим в църква. Християнин не значи да мразиш, а да обичаш. Ако имаш две ризи дай едната на ближния си, не отвръщай с омраза, омразата е от сатаната...
148
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние бългaрите не сме тaрaмбуки от пещерите нa Aфгaнистaн,или джунглите нa Aфрикa,ние сме християни и мюслитa нещем!
147
16
 
8
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Всички, които твърдят, че са бедни подкрепиха един милиардер, който не е плащал данъци повече от 20 години. И се зарадваха, че гледа на хора, които бягат от нищетата като на ***. Единственото хубаво е, че сега терористите ще по взривяват и газят временно там. Не мога да разбера как уж бедните българи намразихте тези, които са по-бедни от нас.
146
5
 
5
 
! Отговори
Табак-оff преди 7 години
Още от първите дни на който и да било Президент...ако съда почне да му отменя указите...той вече е политически труп. Въпрос на време е да бъде "сготвен" ..пък бил той бай-май Тръмп
145
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Америка е държава, изградена от бежанци (включително от закона) и каторжници. Единствените, които имат право да забраняват каквото и да било, са индианците :D
144
0
 
5
 
! Отговори
321 преди 7 години
До Анонимен 176Само преди това да не свърши като Кенеди,той настъпи по мазола силни и влиятелни кръгове.
143
2
 
14
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Тръмп поиска да защити страната си и те ще го изядат,представете си в какъв свят живеем.
142
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро Тръмп и Путин ще си стиснат ръцете и тогава ислямът ще види кон боб яде ли и магаре в джамия пърди ли.
141
3
 
4
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 7 години
До Ха-ха-хаПрав си за Радев. Засега се очертава послушко и лакей.
140
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който не подкрепя Тръмп значи подкрепя ИД и главорезите и.
139
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 164Явно си българин-християнин, щом си толкова неблагодарен към исляма! Ислямът и турците да тези, които ви храниха и поиха, вардиха и развъждаха в продължение на 500 години! Затова от 400,000'но гладно племе от началото на 15 век се увеличихте на 4 милиона в края на 19 век! Няма по-долно и неблагодарно племе от балканските диви българи!
138
0
 
14
 
! Отговори
последна новина преди 7 години
Тръмп би шута и на Маккейн,този ги мачка без почивка!хаха
137
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забраната е само за 90 бе! Докато се обучи персонала за по-качествен контрол Какво се притеснявате.А съдията не е отменил решението на Тръм, а само за тези с издадени вече визи.
136
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво друго могат да кажат в собствените им държави населението е почти 50% бежанци и мюсюлмани.Полицията и армията са им малко нещо меки китки дори като има средновековни бунтове на по-*** граждани на ЕС имаше предложение да ходят цивилни и без оръжие щото ония полудеват много бързо и ще запалят цялата държава.А ония са...Абе нали ги знаете кви са.Ония ги колят и изнасилват направо по улиците а те искат още и още мюсюлмани бежанци.Замина си Европата пичове дайте да бъдем реалисти.
135
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
""". Прaвя си изводa,че в този сaйт пишaт няколко мдлоуни хорa,които или сa излвмисти,или плaтени *** нa Сорос и тези хорa се толерирaт от сaйтa! """Ами вижте статиите с автор Елкa Василева и ще ви замирише на сатанa.