Путин: Няма да се обиждаме на България

Русия е готова за сътрудничество с Европа при газовите доставки
3 фев 2017 07:14, Елка Василева
200
Путин: Няма да се обиждаме на България
Владимир Путин. Снимка: Reuters

Русия е готова да развива сътрудничеството с Европа в сферата на газовите доставки, но са й необходими гаранции. Това заяви руският президент Владимир Путин след среща с унгарския премиер Виктор Орбан, цитиран от ТАСС.

Още по темата

"Абсолютно деполитизираме тези въпроси, това са въпроси с чисто икономически характер, икономическа целесъобразност, най-вече. Не са изключени никакви маршрути, готови сме да се върнем към каквото и да е. Няма да се обиждаме на България или на други страни, които не намериха смелост в нужния момент да се противопоставят на Европейската комисия. Готови сме да се върнем към това, но са ни нужни гаранции. Повече не можем и не искаме да понасяме загуби за необмислени решения", каза Путин.

Ако поемем по този път, включително в диалог с Брюксел, тогава абсолютно всички ще бъдат доволни и това ще бъде благоприятно за развитието както на двустранните отношения, така и на енергийната сигурност на континента като цяло, допълни руският държавен глава.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
6
 
12
 
! Отговори
стар комунист преди 7 години
До Анонимен 49 А бе ,дете като пишеш поне малко прочети, за да знаеш и не само да вярваш на казани глупости !Кога в историята си Русия е губила територия -никога? А що се отнася до управлението й и до умствения потенциал на руснаците ти не си компетентен.Това е народ с многовековни традиции ,култура и религия ,които те пазят за разлика от нас.И още нещо Путин е човекът ,който има голямо бъдеще като държавник ,защото знае как да бъде лидер в света и в къщата си, а не като нашите *** !
44
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"И ние не сме обидени на другаря Путин. Няма за какво. Братя сме и си оставаме братя."И ти ли си руско джудже?
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ние не сме обидени на другаря Путин. Няма за какво. Братя сме и си оставаме братя.
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 54Изобщо не уцели, че съм комунист (комунизма не съм го виждал). Просто виждам, че българина няма никакви ценности. Не знаех, че достойнството е въпрос на пари.
41
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямало нищо по магазините, а къде удари Хитлер ако беше уарил Вашинггтон и да попаднем отново при Русия, къде щеше да е Запада мислете бе малко от малко. Кокото и да не ви харесва. Русия винаги ще е силна и ще става още по-силна, а това че не можем да си отстояваме националния интерес нито пред Русия нито пред Запада си е наш проблем, не на някой друг.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не мога да разбера как може да се възбуждате от политици?$Най не ми били химици,а били мъже-девициD$
39
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин: Няма да се обиждаме на България- Ние пък не искаме нищо от тези поробители и да се изнасят от нашето черноморие
38
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анониментова ни внушават комунистите и ни учат как да целуваме Путин ,защото са ни "братушки " ако вие комунистите не ни бяхте откраднали първо благата ,пенсионните фондове, парите ,жилищата и накрая достойнството може би сега друга щеше да е България. Но е факт ,че у нас останаха само бабите и дядовците на комунистическите изчадия дето емигрираха в Америка а не в Русия....
37
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
парите не миришат, само зелето в Брюксел !
36
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нас нищо не може да ни обиди. Ние нямаме чест и достойнство та да се обиждаме.
35
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
руска септична яма
34
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонимеРусия е неспособна да използва огромната си територия и огромните си природни ресурси ,защото умственият им материал е на същото ниво като на нашите ***.Путин започва да разбира че само със заплахи и с дрънкане на оръжие не става....Все по-вече ще изпада в изолация и незнам на кое място по благосъстояние на руснаците ,както и по много други показатели ще изпадне от всички класации Русия с тази си тяхна политика да се прави на плашило и да ни внушава да се пазим от Сорос а не от
33
3
 
28
 
! Отговори
вилиян преди 7 години
Пешо, какво изнасяш за Китай, че не разбрах, пък и за Африка и Южна Америка. Меком Силистра преди 10 години купи говеждо месо с тоновете от Бразилия за под 1 долар за килограм. Китай ни залива със всякаква стока от всякакъв калибър. Даже пчеларите пропищяха вчера, че се внася китайски мед на ниска цена. Нямате грам реално понятие от икономика, ама май сте от тия дето вземат по центче за постче.
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДо 42 Ивинявайте вие в България листе живели по това време? Това което пишете е вярно само за 1% от тогавашното население. Имаше показни магазини , имаше Корекоми имаше и хотел-ресторант Рила където се "изхранваше" червената върхушка.
31
13
 
4
 
! Отговори
petar преди 7 години
До реалистНие увеличаваме износа си за Китай всяка година, за Африка, за Южна Америка, за Япония... Обаче виждаш ли Унгария увеличила износа за Русия и затова Орбан бил велик. В Унгария живеят над 100,000 бежанци в България 5,000, а сме на границата. Ние плащаме по ниска цена на газта от Унгария.. обаче на Орбан го лижел на Путинчо и затова бил велик...
30
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименРусия е огромна да!ако и мозъците им са такива щеше да е велика,но....в момента малки държавици ги превъзхождат по производства на високо технологични производства а на фона на голямата си територия е тлокова малка по икономика,политическа зрялост ит.н. Путин трябва всеки божи ден да целува ГОСПОД за ресурсите които им е дал,защото с тази тяхна простотия и тъпчене на място си остават в 19 век и не мърдат напред.Те разчитат на заплахи към такива като нашите *** ,защото са им об
29
13
 
9
 
! Отговори
nick преди 7 години
Путинчо е хитър, но и хитрите се провалят. Технологиите напредват с такива темпове, че до 10-15 години никой няма да има нужда от газта му и разпадането на Русия ще е бързо. Сега нека да се радва и да се целуват с Тръмп
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не само искам да се обидят, но и да се отбият тук. Има много за трепане, ей тез грантаджии всичките да бъдат бесени по стълбовете, 27 години прикриват кражбите си по един и същи начин.
27
7
 
27
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Унгарците имат Орбан и всяка година увеличават износа за Русия с 10-15%. Ние имахме *** и Тиква , и всеки от тях бързаше да плюе по Русия , за да се докара на Обонго и брюкселските мишоци.От т.н. санкции спечелиха китайците ,гърците и унгарците.Турците също се усетиха.Само продажните герберунгели продължават да вият в грешната посока.Както винаги.
26
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Почват да приклякват по малко под тежестта на санкциите. Така им укрепна икономиката, че не устояват на тежестта и. Няма да се обиждате другари!!! Ние също не се обидихме за милиард за непроизведените реактори.