За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море

Така се отвлича от главната задача - борбата с тероризма
Обновена: 9 фев 2017 20:10 | 9 фев 2017 18:25, Камелия Цветанова
131
За Русия НАТО си измисля нереални заплахи в Черно море
Снимка: Reuters, архив

Засилената активност на НАТО в района на Черно море показва, че Северноатлантическият алианс си измисля заплахи, отвличайки се от други главни задачи и по-специално - от борбата с тероризма в Сирия. Това заяви днес на пресконференция говорителката на руското външно министерство Мария Захарова, предаде БТА като цитира ТАСС.

Още по темата

"Ако става дума за активността на НАТО (в Черноморския район), за съжаление, в този случай, както и по въпросите за киберсигурността, нашите западни колеги предпочитат да се занимават с виртуални и изобщо несъществуващи заплахи", подчерта дипломатът. "Виртуални не в смисъл за наличие на заплаха във виртуалното пространство, а изобщо откъснати от реалността", каза Захарова.

Ако НАТО смята, че главната заплаха за него идва от района на Черно море, това според мен е огромна заблуда. Всички прекрасно знаят къде сега се развиват основните драматични събития, по-специално, борбата с международния тероризъм. И няма никакъв смисъл да се измислят нови, несъществуващи заплахи, заяви говорителката на руското външно министерство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още по темата: НАТОчерно мореРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
25
 
! Отговори
къде са преди 7 години
Къде беше и е НАТО когато бежанците нахлуха в Европа защо не я защитиха и защитават а само се закачат с Русия и правят глупости,каква полза от тях?
14
3
 
19
 
! Отговори
НЕ преди 7 години
Я защитниците на НАТО/ако има такива/да ни информират тази организация имали успешна мисия?
13
1
 
26
 
! Отговори
не нужни преди 7 години
НАТО не може да се бори с никой това е една организация която само харчи пари и дразни Русия,но ако се сблъска с реална опасност се проваля.
12
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За сведение на подстрекателите от НАТО и техните ***,българския народ никога няма да се изправи срещу руския.Не ни трябва непоискана поимощ.
11
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не се хаби рускинчето .. ние си знаем откъде има заплаха. Черно море не е руско езеро та да не се опитва да ни дава наклон на х**!
10
28
 
7
 
! Отговори
доналд дък преди 7 години
Значи Русия може да разполага оръжия където реши на своя територия,но НАТО не може.Или може би руснаците не значт че Черно Море не е тяхно,затова е добре да им се напомня.
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Основната цел на администрацията на Обама беше да насочва вниманието към Русия, обявявайки я за заплаха в Черно море и да струпат натовски войски в региона, за да не може Русия да попречи на Вашингтон да свали Асад.
8
22
 
7
 
! Отговори
Dodo преди 7 години
Русия беше свикнала да господарува къде ли не ама трябва да свиква с мисълта, че остава все по-самотна!Черно море не й е бащиния, че около него повечето държави са членки на НАТО все пак!
7
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия не заплашва никого,а и ние не сме канили никой да ни пази от мними заплахи.Да си ходят в къщи и да разполагат корабите си в океана,че не се знае кой може да ги изненада в гръб,докато те пазят нас.
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАТО се опитва да обгърне Русия от всякъде, сега се наместиха и в Черно Море. В Латвия пристигнаха Хамериканските танкове да ги "пазят" от Русия. Помякога се чудя как е възможно да сте толкова слепи и да не виждате кой е агресора.
5
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами за триполовите заплахата не е от чаршафите за тях те са бъдещето им! Ако не са чаршафите кой ще им прави народ? Затова си внесоха чаршафи за да си облагородят нациите. Сега ще се народат красавци и красавици като от приказката на Аладин. Ще бият от кафено бенбени да суакрю е пепи или с други думи от всички цветове на дъгата. Особено красиви ще са в при швабите. Там ще са между оранжеви и бледосинкави биещи до морави. Бабето им Шмеркел много ще им се радва завалииката!
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Друго си е НАТО да подрънка с оръжия близо до бреговете с Русия,но мисля,че плаши кокошките само.Да не дърпат дявола за опашката,ами да си вървят откъдето са дошли,защото това напрежение,което създават,ни идва в повече.
3
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заплахата в Черно море не е Русия, а ръждивите плавателни съдове, с които се опитват да се прехвърлят в Европа мюсюлманските завоеватели, изпращани ни от Турция - ни лук яля ни лук милисала.
2
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така! И заради това са там НАТО, около световния терорист в момента. Май, не му харесва че оказват помощ на Украйна по този начин :):)
1
2
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Друго си е да са готови с памперсите и тоалетната хартия ,че знае ли човек от къде ще му дойде разстройството нервното исках да кажа.