Американски водещ ще се извини на Путин... към 2023 г.

Бил О'Райли заяви това в предаването си по "Фокс нюз"
7 фев 2017 11:00, Елка Василева
103
Американски водещ ще се извини на Путин... към 2023 г.
Бил О'Райли. Снимка: архив, Reuters

Телевизионният водещ Бил О'Райли от американската телевизия "Фокс нюз" не възнамерява в близките години да се извини за обидните думи по адрес на президента на Русия Владимир Путин. Това съобщи самият журналист в своето предаване, предаде ТАСС.

"Работя върху това да поднеса своите извинения – каза цинично О'Райли. - Но за това ще е нужно известно време". Той каза, че може би ще е готов да поднесе извинения през 2023 година.

Още по темата

По време на интервю на американския президент Доналд Тръмп пред телевизия „Фокс нюз“, задавайки му въпрос за сътрудничеството между Москва и Вашингтон, О'Райли нарече Путин убиец.

В отговора си Тръмп отбеляза, че САЩ трудно биха могли да бъдат наречени безукорна в морален план държава. Освен това Тръмп изрази убеденост, че за САЩ е по-добре да се погаждат с Русия.

Впоследствие прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков определи думите на американския журналист като недопустими и обидни. По думите му в Кремъл биха искали да получи извинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
американските прасета *** - на умирачка е
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименО'райли няма да доживее до 2023 за да се извини. Америка не е невинна страна и там често стават ициденти, стрелби, катастрофи и аварии-----Така ще се докажат думите му, че Путин е убиец.
78
1
 
1
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Твърде скоро.
77
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А служителите на ГРУ, като ги хванат от "неофициалното" ФБР, бързичко ще боядисат гащичките в кафяво.
76
0
 
4
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 88,Да те щото само руснаците могат да правят провокации! На запад даже сигурно и не знаят какво означава тази дума! До един българин,Чудесно, радвам се че знаеш и руски и английски, сега остава само да намериш филма на Оливър Стоун в "тубата" и да го изгледаш! Филма е документален и предимно се съобщават факти! Има и доста цитати на великия американски писател- Марк Твен! След като изгледаш фима, искам да ми кажеш, защо според тебе е забранен за излъчване в САЩ?
75
4
 
10
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 84,Като гледам май ти си зомбирания от западната преса и медии, ама айде сега не ми се спори! Значи този, дето палиха с коктейли "***" партийния дом в Одеса, бяха сътрудници на ФСБ! Добре, ще си запиша! Само едно остава неясно- защо властите в Киев толкова се радваха на това деняние на сътрудниците на ФСБ?
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление *** О'райли няма да доживее до 2023 за да се извини. Америка не е невинна страна и там често стават ициденти, стрелби, катастрофи и аварии.
73
0
 
11
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 82,За жертвите в Одеса пак най-вероятно е виновен "психопата Путин"! При условие, че бяха удавени здраво в кръв протестите на "Майдана", то феновете на Плевела щяхте да виете до небесата! Само че затова, че бяха одавени в кръв антимайданските протестите в Одеса и голяма част от тези в Донбас- изобщо не ви пука! Иначе мантрата е ясна- Путин е виновен!
72
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един там..................Как така пък реши, че точно Путин е отговорен за жертвите на войната в Украйна?..............Психопата Путин е виновен не само за жертвите в Украйна. Виновене още и за смъртта на най-малко 5000 жени и деца в Сирия и поне още толкова цивилни сирийци. Путин е морален ***!
71
4
 
10
 
! Отговори
един там преди 7 години
До един Българин,Как така пък реши, че точно Путин е отговорен за жертвите на войната в Украйна? Бих ти препоръчал да гледаш филма на Оливър Стоун- "Украйна в огъня!"Има го в "тубата", само че се съмнявам отявлен седер***ст като тебе да знае руски! Той филма оригинално е на английски, ама се съмнявам да знаеш и английски! На български преведен досега не съм го видял! Също да попитам защо забраниха излъчването на този филм е САЩ? Нали там нямаше цензура?
70
0
 
3
 
! Отговори
Дадо преди 7 години
Явно сам осъзнава, че е бавноразвиващ се, а може би обикновен ***.
69
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според ТАСС изказването на О'Райли е цинично, но според всики нормални хора по света е много точно. На зло джудже, зъл прът!
68
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Когато публично наречеш някого убиец е морално да кажеш и кого е убил.Иначе това е жива пропаганда,в угода на някого.А ако си истински журналист трябва да се съобразяваш с истината.или ти си просто един платен кариерист и не ставаш да работиш тая професия.Да каже просто ей така това нещо значи че някой силен на деня стои зад него и му казва какво да говори.
67
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2023 година джуджака ще гушне букета!
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кажете чували ли сте за американската операция в Мексико "бърз и яростен" fast and furious - където обонго даваше оръжие на нарко картелите??? А? Ами убийствата с дроновете...жалки са, не заслужават никакво уважение и сътрудничество тия престъпници. .
65
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма невинен човек в Света, който да приеме обвинение за убийства така безропотно като Путин !
64
2
 
8
 
! Отговори
наясно преди 7 години
Сега цру ще го отровят с плутоний и ще се опитват да го джиросат на Путин.
63
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"О'Райли нарече Путин убиец."Путин си трае - значи е съгласен !
62
5
 
16
 
! Отговори
за сведение преди 7 години
След ВСВ, САЩ са водили 200 военни действия в над 130държава. Жертвите са 15милиона. Това по американски данни.
61
2
 
13
 
! Отговори
евродебил преди 7 години
Пък Обонго взе нобела за мир.