Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"

Москва определи изказването като неприемливо
6 фев 2017 17:15, Елка Василева
219
Путин бил убиец - Кремъл чака извинение от "Фокс нюз"
Снимка: архив, Reuters

Кремъл заяви, че иска извинение от "Фокс нюз" заради изказване на един от водещите на телевизията по адрес на руския президент Владимир Путин, което определи като "неприемливо", предаде Ройтерс.

Водещият от "Фокс нюз" Бил О'Райли нарече Путин "убиец" в интервю с Доналд Тръмп, докато се опитваше да накара американския президент да обясни по-подробно на какво се дължи уважението му към неговия руски колега.

В интервюто Тръмп каза, че уважава Путин, но това не означава, че двамата ще се разбират. "Казвам, че е по-добре да се погаждаме с Русия, отколкото обратното, и ако Русия ни помогне в борбата срещу ИДИЛ, което е голяма битка, и срещу ислямския тероризъм по света. . . ще е хубаво", каза държавният глава на САЩ.

Когато интервюиращият Бил О'Райли го прекъсна, възкликвайки: "Но той все пак е убиец. Путин е убиец", Тръмп отвърна: "Има много убийци. Имаме много убийци. Какво си мислите? Че нашата страна е толкова невинна?".

"Разглеждаме подобни думи от страна на компанията "Фокс ти ви" като неприемливи и обидни и честно казано, бихме искали да получим извинение, тъй като тук става дума за уважавана телевизионна компания", каза на пресконференция говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Фокс нюз" и О'Райли засега не са отговорили на запитванията за коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
3
 
! Отговори
СС преди 7 години
Няма как да си работил на висока длъжност в КГБ и да не си убивал. В този смисъл водещият е прав! :)
130
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност Орайли обвинява Путин, че е поръчвал убийства на журналисти, а Тръмп отговаря общо взето вие да не мислите, че ние не правим същите неща в много по-големи мащаби и тук не става въпрос за масовите уб йства в Близкия изток, и геноцида над други народи ами именно за уби йствата на журналисти. В Щатите някой журналист като напише, че ЦРУ се занимава с производство и контрабанда на наркотици по целия свят, включително и в САЩ, и му се случва случканаскоро имаше такива случаи
129
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мириканците само в Ирак от 2003 г. насам избиха 1.5 млн човека, ами Афганистан,ами Сирия около 1 млн. засега, ами Либия, ами Югославия ами да продължаваме ли - само за последните двайсети години колко милиона народ избиха мириканците в името на мира и демокрацията, ми само нобеловия лауреат за мир Обонго и баба Килъри колко милиона избиха знаете ли, и колко държави разрушиха? Както казва баба ви Олбрайт, смъ ртта на половин милион деца в Ирак си е цена, която си е струвала мириканците да докопат петрола на Ирак и бизнес с нар котиците на Афганистан.
128
10
 
0
 
! Отговори
Новинарска лисица преди 7 години
Извинявай товариш, че казахме истината на всеослушание. Истината която всички знаят.
127
9
 
0
 
! Отговори
Обидени джудже преди 7 години
Видиш ли джудженце- не го обиждай!
126
1
 
19
 
! Отговори
Ех преди 7 години
Ех платени коментатори с промити мозъци. Путин бил убиец и...А НАТО и американците не са, а бомбите с обеднен уран над бивша Югославия Путин ли ги прати? Не знам кой е американо Фил и кой не, ама нашите деца плащат данъка с ръста на болни от левкемия. А затлъстяването сред 7-13 годишните е от екологичната храна, не и от ГМО. Срам ме е да ви чета продажни с***оро***соиди!
125
1
 
18
 
! Отговори
Аспарух преди 7 години
Виж а кажеш,че НАТО са убийци,разбирам.Да кажеш,че на Хилари Клинтън,ръцете са изцапани с кръв(Либия,Сирия) да,о.к.Ама да обвиняваш Путин,дето си върна Крим,без един изстрел е смешно.
124
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BIL UBIEZ A VOINITE V SARBIA IRAK LIBIA SIRIA UKRAINA KOI GI NAPRAVI che Putin ne e perfekten ne e zashoto moje da hvane za gushkata ruskite hazarceta iznasiashi miliardi za UK USA I SWEZARIA AMA TOVA E DRUGA TEMA
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, ама сте го замислили Путин! Чичко Рупърт вече лично се е извинил, той обича да е със силните на деня. Ами вие чий ще го ручате като пресъхне изворчето на онази фондация, дето новия *** не долюбва, а? Нали знаете, че онези другите не обичат толкова да плащат!?
122
0
 
7
 
! Отговори
Р преди 7 години
Кажете бе къде дават доларчета. И аз мога да плюя.
121
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо чудно Бил О'Райли да се разболее скоро. Тръмп не отрича обаче твърдението му относно Путин.
120
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не се извините Путин ще ви убие и ще изяде децата ви знаете ли това ?
119
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато набедения убиец се извини на майките на руснаците и украинците , дет загинаха в един безсмислен конфликт , тогава и ФОКС НЮЗ би трябвало да му се извини.
118
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - Путин трябвa дa нaреди нa ФСБ дa се зaнимaе с тоя отворко !значи си сигурен, че господин Путин се занимава с такива работи!?
117
6
 
6
 
! Отговори
dp преди 7 години
LOL, и извинение иска. Само бройката на неудобните му губернатори на области дето изби в "катастрофи" с въртолети го правят почти масов убиец.А блоковете в Москва дето гръмна за да си вдигне рейтинга са предостатъчни, за да махнем "почти"-то.А колко още има за което не се сеща човек на мига - и колко още дето не го и знаем....
116
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин би трябвaло дa нaреди нa тоя дa му отрежaт езикa и дa го нaкaрaт дa го сдъвче и изяде !
115
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин трябвa дa нaреди нa ФСБ дa се зaнимaе с тоя отворко !
114
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя водещ зaслужaвa чaйче с полонии
113
6
 
3
 
! Отговори
Р преди 7 години
Еха какво става тука, има много дето пишат за долачета. Кажете къде да ближа и аз за долари.
112
3
 
4
 
! Отговори
Путларах акбар преди 7 години
Чуркан от о-о-не пита *** как е прекарал събота и неделя. Путин:Бях на лов.Чуркин: Е?!?! Убихте ли нещо?Путин :По добре да бях на работа!