Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война

След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция
21 мар 2017 14:00, Елка Василева
274
Ердоган vs. Европа: Фашистка, като преди Втората световна война
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че днешната "фашистка, жестока" Европа напомня на времето преди Втората световна война, предаде Ройтерс.

Той изтъкна, че ще обсъжда отношенията си с Европа след референдума на 16 април и тогава ще бъде направено това, което е необходимо.

Още по темата

Ердоган каза още на Европа "да си гледа работата" по отношение на коментарите й за извънредното положение в Турция.

Президентът на южната ни съседка подчерта, че няма да позволи на нито един европеец да действа като агент в Турция.

Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил".

По думите му в отношенията с ЕС ще се роди "съвсем различна Турция" след референдума на 16 април (за въвеждане на президентска система на управление).

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
4
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Политиците в Европа трябва да си припомнят историята и по-специално два раздела-за Османското нашествие и за Реконкистата.Първият ще им помогне да осъзнаят проблема,а втория-да намерят решението му.
62
0
 
3
 
! Отговори
Ханко преди 7 години
..от времето на великия везир Мехмед Кюпрюлю девиза на турската политика е един и същ : " Ако не искаш война вътре- воювай навън.."
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А забелязвате ли как Тръмп и Великобритания мълчат? Нали са съюзници и много тачат ЕС? Дори Тереза Мей, дето ще води Брекзита, но се кълне в подкрепата си към ЕС мълчи. Тръмп непрекъснато обяснява как иска да помогне на ЕС и как ЕС е важен партньор на САЩ, но мълчи. Това е индиректна подкрепа за Ердоган.
60
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ердоган посочи, че Турция повече не може да бъде заплашвана от Европа с процеса за членство в ЕС и със споразумението за мигрантите, като подчерта, че този период е "приключил"."ЕЙВАЛЛАХ БЕ ЧОВЕК, БЕЗТУЙ НИ ЗАМОТВАХА ДА ПРАВИМ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ ТЕ...БРАВООООО...НЯМАЛИ ДА НИ ПРИЕМАТ, НИЕ ВЕЧЕ НЕ ЩЕМ ДВУЛИЧНИЯ ВИ СЪЮЗ...:-):-):-):-):-):-):-)Гледах го на живо днес, беше страхотен...:-)
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държи ги той... И като му затворят границата, какво правим?
58
3
 
6
 
! Отговори
Я РУССКИЙ преди 7 години
Знаем, че турците не се славят с много умствен капацитет (даже с никакъв по-точно), но тоя удари дъното. Какво си мисли, че като се скара с всички Русия ще му помогни ли хахаха....
57
0
 
13
 
! Отговори
boby преди 7 години
Леле, мале, Ердоган да говори за Фашизъм е все едно Джак Изкормвача да говори за коремни операции...
56
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 67второ-скоростните второкачествени българи доста поцоцахме от Европа-та и не малко се сдобиха със замъци и мерцедеси, така че е доста двулично да говорим за фашизъм когато не ни изнася
55
4
 
3
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Ще подскача,ще подскача Ердоги,пък накрая ще си седне на г..а!Най-много да напердаши(за успокоение) някоя слаба държава,без армия и с продажни политици.Има една такава под ръка.Същата,между другото,не взема никакви мерки предвид опасността....
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква истина бе, нашия, тоя прилича на Корнито :)Лае срещу Запада, а синът му търгува със същия този Запад и го държат под око, че е намесен в далавери до шия.
53
3
 
2
 
! Отговори
Циник до 64 преди 7 години
Ъхъ...защото българите са "окомуш" ...не са чок се*рсеми...и дели кюпеци като турците...или поне - не още!Тези дето си ги изброил - всичките можеш да си ги пъхнеш отзад!За друго не стават!
52
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция"===Да, това ще една Турция, управлявана от безскрупулен диктатор, краен националист и фундаментален ислямист. Това ще е една Турция, която ще е заплаха не само за съседите си, но и за цяла Европа.
51
0
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
"След референдума щяла да се роди съвсем различна Турция"Да, и според мен ще наподобява България след 09.09.1944 г.
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарю, от поне 15 години е ясно, че Турция никога, ама никога няма да е в ЕС. Ако ще цялата държава да стане гей-парад (а там гейщината си е на почит), пак няма да ги приемат.
49
0
 
17
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Около Европа обрачът се затяга, Ердоган, Пътин, Тръмп и Мей действат като съюзници. Ситуацията накланя към евроармия, включваща Украйна и изключваща НАТО.
48
0
 
9
 
! Отговори
До анонимен 42 преди 7 години
Ердоган всеки ден участва в най-малко 2 митинга.Всички тези изказвания за взети от тези митинги.Ти направи извода по какъв начин и с какво се прави пропагандата в Турция
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв Путин, какви пет лева, човекът ти го е написал - Ердоган се мъчи с демагогия да си оправи вътрешните проблеми и да остане на власт. Падне ли от власт, няма да живее и пет минути.
46
8
 
17
 
! Отговори
:) преди 7 години
Този ще повряка-повряка, пък Путин ще му сложи намордника и ще го прибере в колибката. Сега сделката е: Западняците си сядат на задниците, вдигат ембаргото, отдръпват се от Украйна, а Путин им предава Ердо да го изпердашат и нещата се връщат на позиция от преди негърчето в бялото домче. Голям играч се оказа дядо ви Путин. Да му се ненадяваш.
45
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен38Аз съм турчин роден и живеещ в БГ.По мое мнение всичко това,което говорят турските политици и най-вече Ердоган е за отклоняване на ощественото мнение от болезнените теми в турското обшество с цел извличане на гласове в подкрепа на референдума.Например безработицата официално в турция е 13%а неофициално30%След референдума ще обърнат дъската на 180 градуса,както го направиха с Русия,Узраел и т.н.Дали ще последвам Ердоган никога.С тази агресивна политика спрямо България той ми вреди.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След референдума,нова Турция!!!Кат гледаме кой е бащата,значи ще някакво изчадие на злото!