22-годишният Джалилов – той окървави Санкт Петербург

Роденият в Киргизстан гражданин на Русия най-вероятно е етнически узбек
4 апр 2017 12:30, Елка Василева
153

Последни снимки на предполагаемия терорист-самоубиец, който извърши атентата в метрото в Санкт Петербург, бяха открити в социалните мрежи. Източник от руските правоохранителни органи потвърди за Газета.Ru, че на снимките е 22-годишният Акбаржон Джалилов, роден в град Ош, Киргизстан.

Още по темата

Източникът на изданието разказа, че заподозреният по думите на негови познати е работил през 2015 г. като готвач в суши бар в Санкт Петербург, а след това изчезнал от полезрението на органите на реда. Един от тях "чул, че Акбаржон е заминал за Корея".

Според източника на изданието, макар че Джалилов е роден в Киргизстан, той е най-вероятно етнически узбек. В град Ош живее компактна маса узбеки.

По-рано Комитетът за държавна сигурност на Киргизстан потвърди личността на терориста-самоубиец, заподозрян за взрива в метрото в Санкт Петербург – това е роденият в град Ош, Киргизстан гражданин на Русия Акбаржон Джалилов, роден през 1995 г.

14 души загинаха при атентата в метрото в Санкт Петербург, ранените са близо 50. Засега никой не е поел отговорност за терористичния акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
3
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Знаеш всички църкви ли?
56
2
 
7
 
! Отговори
До 58 преди 7 години
Казах ти, какво и къде са ти завирали си е лично твоя работа, тук не е форумът на искрено и лично. Ако имаш да казваш нещо смислено и аргументирано го кажи. Ако "аргументите" не ти достигат просто чети повечко.
55
1
 
24
 
! Отговори
Истината преди 7 години
И стига сте плюли по Кръстоносните походи, че ако не бяха тя, всички щяхме да сме терористи сега. След като мохамеданите превземат цяла северна Африка, Испания, навлизат във Франция, обсаждат Константинопол и заплашват цяла Европа. Тогава християните разбират, че или ще бият или ще бъдат поробени. Затова и папата решава да обедини Европа във война не за лични интереси, а за да спрат Исляма. Прочете си историята, стига сте повтаряли измислени "мантри" за ***.
54
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1111
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбрах сред умрелите ли е или просто е оставил взрив във вагона?
52
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно как между 1944 и 1989 година връзка с Аллах нямахте, а джамиите в добрия случай бяха заключение, а в лошия бяха превърнати в месарници и кръчми!...В тоя период и доста църкви бяха затворени, а в Русия и съборени.
51
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РЕЛИГИЯТА ОПИУМ ЗА НАРОДИТЕ! Народите трябва да се обединяват на принципа равноправие, благоденствие достоен живот за всички! Докато има разните религии които проповядват кой лош кой добър така ще бъде! По принцип нямам нищо против религиите но когато религията те кара да застрашаваш живота на другите това вече не е добре. Иначе вярвай си моли се но не пречи на другите да живеят. Ако някой иска да доказва нещо да се бори против олигарсите защото те казват къде да има войни къде не!
50
4
 
13
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Никой не посочи, че Путин се прави на приятел на Исляма. Даде им да построят най-голма джамия в Европа ако не се лъжа. Но да си приятел на Исляма го няма в Корана. Или го следваш или си под ножа? В най-добрия случай си втора класа човек и плащаш данък на ислямистите. И затова хората в Русия си патят. Каквото посееш,това жънеш. С Исляма трябва да се пазиш както с нацизма. Иначе като има възможност се обръща срещу тебе и те убива. На убитите от Мохамед им е ясно. На нас, не още.
49
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Исляма е съществувал в семействата ни макар и"скрито".Ритуално обливане си го правя Аз,а не чакам да ме изкъпе Дедо ви поп,че да си помисли и нещо друго като види гола плът и после мусулманите били проблема...да ама Не....
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интересно майка му,баща му какво мислят!!
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Забрана за тази отвратителна религия, пълна забрана. Защото когато подлъжат някое сираче ....А защо е останало сираче? Кой е убил родителите му? От коя религия са убийците на родителите?
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Това,че крещят определени Ислямски думи не ги прави мусулмани.Терористите са всичко друго,но Не и мусулмани."Хубаво, да знаем тогава, че Инквизицията, Кръстоносните походи, колонизацията, Католическата църква като цяло, вещерските процеси на протестантите и, изобщо, почти цялата история на християнството, нямат нищо общо с християнството. Разбира се, че са мюсюлмани. Който се самоопределя като поклонник на дадена религия, принадлежи към нея, и си избира тая част от писмената, която му харесва
45
5
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 7 години
Даже и акъл не ти стига да разбереш, че тука не е форумът на искрено и лично и в тази връзка дали ям свинско или пия вино не е твоя работа. Твоя работа е обаче да се образоваш повечко, само ще ти помогне.
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАбе в руслямистан извън 3 големи града се къпят и по-рядко от пустините.
43
1
 
5
 
! Отговори
True преди 7 години
Gnusni agarqnskI utrepki,van ot Evropa!
42
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Момчето е следвало, каквото са го учили. Като напише в Гугъл "Мохамед срещу Исус - преценка на религиите" и ще видите защо едните слагат бомби а другите не. И на вас някой да ви обяснява "истината" и да нямате друг източник на морал, логика и пример и вие ще станете като него. Затова идеологии като Исляма трябва да се преценят не на база колко са терористи като процент от всички, а какво учи. Не са терористи всички мюсюлмани, защото повечето даже не знаят Корана. Не защото са миролюбиви всички.
41
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боцко си прие тайно пистановлението 208, тихичко, през Август 2016. Добре, че Радев го отмени въпреки воят на либералите - СО////росоидните продажници. Забрана за тази отвратителна религия, пълна забрана. Защото когато подлъжат някое сираче да се взриви някъде, народа ще потърси Боцко така, че никой няма да го спаси. Нито НСО, нито полицията. А лекота ни предава и продава но до кога? Ще има ресто при всяко положение. Нищо няма да го спаси!!
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГАДОРЯНайде в другата крайност пак...хахах ignorance is a bliss ..както във всяко нещо, трябва баланс просто..
39
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така,на килимчето ти заставаш пред Аллах,а не пред иконата нарисувана от пияния майстор.Връзката на човека с Бог е молитвата ама ти си далеч от Бог,тъй че си извинен.
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да изгние в да дъно, с цялото си семейство. Трябда да окачат на въжето всичките му роднини като назидание я следващият последовател.