Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ

Северна Корея провежда военен парад в памет на Ким Ир Сен
Обновена: 15 апр 2017 08:29 | 15 апр 2017 08:28,
128
Пхенян си показа ракетите, помпа мускули пред САЩ
Снимка: архив Reuters

Северна Корея показа балистични ракети, които се разполагат на подводници, преди военния парад в столицата Пхенян, предаде Ройтерс.

По-рано днес Северна Корея предупреди САЩ да прекратят "военната си истерия" или да понесат ответни мерки.
Група кораби на американския флот, включваща самолетоносач, се приближава към региона и изолираната държава, която отбелязва 105-ата годишнина от рождението на основателя си Ким Ир Сен, пише БТА.

Още по темата

Държавната телевизия показа снимки на ракетата "Пукуксон-2", натоварена на камиони. Тя ще бъде показана пред лидера Ким Чен Ун, внук на Ким Ир Сен.

Ким Чен-ун вече пристигна на парада, съобщи ТАСС.

Севернокорейските власти ще нанесат съкрушителен ядрен удар в отговор на всяка провокация от страна на САЩ, заяви Цой Рьон Хе, заместник председател на Корейската трудова партия. "С нашето ядрено оръжие на справедливостта ние ще унищожим ядреното оръжие на САЩ.

Ако САЩ се осмелят на каквато и да е провокация, ние незабавно ще нанесем разрушителен удар, ще отвърнем на ядрената война със свой ядрен удар", предупреди Цой, цитиран от ТАСС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
райт преди 7 години
До Така е -САМО ЧЕ,КОЛКО ДЪРЖАВИ ВОЮВАХА С/У САДДАМ?МАЙ НЕ БЕ САМО САЩ А КОАЛИЦИЯ ТАКАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ *** СЪС САЩ.САМА Е ГОЛА ВОДА.
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 88Мен искрено ме забавляват панелни павиани като теб, които са се нагледали на американски филми и вият от възторг "САЩ- това, САЩ - онова"!Слушай си чалгата и си трай-"Русия била наредила изборите в САЩ, Тръмп бил избор на Кремъл"са глупости, с които соросчетата се мъчеха да оправдаят избирането на Тръмп.Никой нормален човек не се лови на такива приказки!И това че не ме кефят краварите как си го размахват, не значи, че съм влюбен в Путин- и болшинството от мислещите са така!
68
3
 
1
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Тези които са ми наслагали минуси вероятно мислят че победителя е Садам.... Хи , хи ....
67
15
 
6
 
! Отговори
Така е преди 7 години
То и Садам Хюсеин имаше огромна и непобедима армия , но американците ги унищожиха за 24 часа.Никой не може да се е....а със САЩ.
66
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искрено се забавлявам да гледам какво говорят русофилите за голташка Русия, Китай и КНДР. Русия била наредила изборите в САЩ, Тръмп бил избор на Кремъл. Паднах да се смея, когато разни малоyмници го ръсеха това. Тръмп е новият Рейгън. С щракане на пръст Русия, КНДР и, ако щете Китай, ще се сринат. Само Калифорния има 2 пъти БВП колкото цяла Русия. Какво изобщо да се каже повече по въроса. Щерките на Путин учат в САЩ, дебелакът е учил в САЩ. Защото в Русия и КНДР е прекрасно, затова .
65
6
 
16
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Северна Корея има достатъчно възможности да удари ЛОШО американците, но не е там работата. В МОМЕНТА СЕВЕРНА КОРЕЯ НЕ НАПАДА НИКОГО. Нея ще я нападат, така че има ПЪЛНО ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТАВА!! <
64
4
 
2
 
! Отговори
Голата истина 2 преди 7 години
До Голата истинаБратко, наистина " медиите ви взимат за ***,каквито по принцип 90% от електората сте")Толкова неграмотен и несвързан коментар, че ме заболя главата да го разшифровам!Сега разбрах, защо е такова нивото на журналистите-ми те пишат, за някой като теб и въобще не се пънат!Важното е да гласуваш, да плащаш данъци, да влагаш пари в системата и да отделяш за ВИК!Това че си *** като индийски сандал е само удобство!Не се сърди- и ти не знаеш, защо си дал долното мнение)
63
3
 
4
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
Тука много разбирачи ръсят акъл,но малцина осъзнават че медиите ни взимат за ***,каквито по принцип 90% от електората сме.Картинката от парада в Пхенян е с ракета с Ю.корейското знаме а и униформите на полиция и военни са сеулски.Долна пропаганда! При американски удър другаря Чен ун веднага взривява Окинава или с ядрено торпедо потапя съмолетонасача и цялата му свита.Следва американски ядрен удър и обезселаване поради радиация на Япония,Ю.Корея и Китай!!! е тая няма да я бъде, вервайте ми!
62
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Северна Корея е държава в която живее народ неподвластен на империалистическа демокрация. Тя достатъчно си е демократична. Не случайно в името на държавата присъства думата демократична но има и думата народна. Корейска Народна Демократечна Република. Вашата Народна Република България къде изчезна само дявола знае. От Народна се превърнахте в Мутренско Слугинажка Наколенкажиска Територия. Да ви *** демокрацията да ви *** свободата мутренска!
61
1
 
3
 
! Отговори
Македонски преди 7 години
81, благодаря за линка!Полезно ще е, форумните подигравчии, да се пообразоват малко, а не само да лаят!Щото се оказа, че не са виждали балистична ракета и на картинка))
60
17
 
8
 
! Отговори
Боби преди 7 години
Тези диваци няма ли да престанат да дразнят нормалните държави?
59
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До руска кашица от капрестарели или млади заблудени младежи за ,,силата" на Сев. КореяТази снимка е манипулативна, погледни тук:https://ria.ru/world/20170415/1492312530.html
58
7
 
27
 
! Отговори
Слава преди 7 години
Слава и поклон пред великия вожд другаря Ким Чен Ун! Каква им е работата на американските *** на хиляди мили от родна земя да казват кой как има право да живее и да се развива?
57
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимендебелия диктатор КимНа тебе пък кога ти е диктувал Ким или имаш предвид Козяк?
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама откровени *** като ненормалника подклаждан от еврейските му началници Тръмп и дебелия диктатор Ким са на път да запалят трета световна война ,която задължително ще премине от конвенционална към ядрена такава,само тука некакви американофилчета седнали да се радват.Явно от прекомерната употреба на пълни с ГМО хамбургери Макдоналдс,марихуана мозъците им съвсем са изпушили ,че не вдяват,че ядрена война ще затрие планетата и по голяма вина имат САЩ,защото те ,а не С.Корея тръгват да напада
55
1
 
20
 
! Отговори
До Създателя преди 7 години
Боже, давай разум на такива лидери, които си ги мерят на кой е по-голям и си помпат мускулите да се покажат кой е по-по-най! Мислят се за богопомазани тези. Имат се за свръхчовеци. Много на сериозно се вземат и дано не направят фатални за човечеството грешки. Дано се кротнат, Боже, че хич не ни е до трета световна война. Искаме миииииир! Искаме да си живеем живота в спокойствие, мир и благоденствие! Стига с тази омраза.
54
29
 
8
 
! Отговори
руска кашица от ка преди 7 години
Смешни и жалки коментарии на престарели или млади заблудени младежи за ,,силата" на Сев. Корея.........Гладно , другари от БСП не се стои. Пък вие си вярвайте...
53
6
 
31
 
! Отговори
какво било преди 7 години
Аз до сега като четях нашата и западната преса,бях убеден,че в КНДР се бият с лъкове и стрели и ядат корени и треви за да не умрат от глад.А то май не било така.Навероятно...
52
4
 
19
 
! Отговори
ХА, ХА преди 7 години
Че та хамериканчовчетата не си ли показаха майката си бомба? Изглежда и търсят евачка.
51
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Южна Корея ще ги спират със смартфони и айфони.