Сенатът на САЩ разглежда разширяване на санкциите за Кремъл

Законопроект, целящ засилване на рестрикционния режим, ще бъде разгледан още тази седмица
13 юни 2017 14:45, Екип на Bloomberg
107
Сенатът на САЩ разглежда разширяване на санкциите за Кремъл
Снимка: Andrew Harrer/Bloomberg

Щатските сенатори ще разгледат през тази седмица законопроект, предвиждащ разширяване на санкционния режим срещу Руската федерация, съобщава американското издание Washington Post, цитирано от Bloomberg TV Bulgaria.

Изданието също така отбелязва, че лидерът на републиканското мнозинство в Сената Мич Макконъл е включил за разглеждане въпросния законопроект в късните часове на нощта в понеделник (12 юни). За да се случи това пък са били нужни дълги преговори с други високопоставени сенатори.

"Това ще бъде много всестранен законопроект, който засяга всички въпроси", коментира от своя страна председателят на сенатския комитет по външна политика Робърт Коркър, член на Републиканската партия.

За разширяване на рестрикциите, наложени срещу Кремъл от страна на Вашингтон след анексията на Крим през март 2014, се говори все повече и повече в светлината на продължаващите скандали, свързани с предполагаемата руска намеса във вътрешните работи на САЩ. Разследване за това към момента водят както Сената, така и ФБР. От Москва очаквано отричат всички обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само санкции ще оправят кривото и келяво дърво русия. На 3апад обаче битува все още мнението, че не бивало да се въвеждат санкции от които щял да страда обикновения руснак. Та кой избра хунтата в Кремъл не е ли това обикновения руснак. Народ от който 87% са *** няма какво да се жали нека си понесе заслуженото за злото което причинява на целия свят.
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До вввв 20Ха-ха-ха-ха......................ЖИВЕЕШ СЪС СВЕДЕНИЯ отпреди .......30 години!!!!!!!!!!!!!!! НИКОЙ сега не бяга от Русия! А от ОФИЦИАЛНИ ДАННИ сега в краварията 78% са от Латинска Америка, Африка и азиатски страни!!! ОТ еуропката не се набира и 11%, от Русия я има 0,1% я не!!!!!! ЧЕТИ ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА преди да плещиш глупости!
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 27Първо, не е милионер. На него ВЪОБЩЕ НЕ СА МУ НУЖНИ ПАРИ! НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ЧОВЕК на земята е просто достижение на народа си, все някак си ще го изхранят! А колкото до това, че народа му пати - ех, да им имахме патилата им!!!!!
21
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 15"Китaй нaдминa СAЩ.по БВП още преди годинa и.половинa,но зa рaзликa от СAЩ,Китaй нямa дългове!"Искаш да кажеш че 19 трилиона БВП на САЩ е по-малко от 10 трилиона БВП на Китай. Що се отнася до дългове, държавният дълг на Китай никак не е малък надхвърля 4 трилиона долара.
20
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чичо ВолодяТака е, човека е милионер ама народа му си пати.
19
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снакции до дупка.
18
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21"Koi sche pukne ot glad i za resursi znae se koi USA gram metali nqma ni nischto?"И за какви ресурси става въпрос? Ако е за yшанки, валенки, матрьошки, балалйки и партенки може би имаш основание.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KOI TOZ DET BQGA V USA NEMA TAKVIZ 230 ILIONA PUKAT OT GLAD MIZERIQ I BEZ DOKTOR TRYMP IM ZABRANI ZDRAVNO
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Koi sche pukne ot glad i za resursi znae se koi USA gram metali nqma ni nischto?
15
7
 
5
 
! Отговори
вввв преди 6 години
До хихихихихиВиждаш ли се какви глупости си написал бе руски *** ? Целия свят бяга на Запад и главно към САЩ ,ама там било зле ? Всичките деца на руския елит учат и живеят в САЩ.Абсолютен комплексаран *** си.
14
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво си играете на постепенно разширяване на санкциите бре? Наложете тотално ембарго и да изпускат от глад. На кучето опашката се реже от веднъж, не малко по малко.
13
10
 
8
 
! Отговори
хихихихихии преди 6 години
До ссдд абе ти изпи ли днес хапчетата?.Кой в света се съобразява с опосканата олигархо мафиотска бананова република САЩ с население от което 1/3 е на купони и няма пари даже за храна, в държава която за 20 години целият бизнес се изнесе далече и никога няма да се върне даже печалбите си изнася в офшорки и само миналата година са изнесли 2 трлн.долара извън страната на неограничените фантазии.Даже Джибути ибуркина фасо не се инресевят от гетото щото и те са гето.
12
4
 
5
 
! Отговори
1111 преди 6 години
До Анонимен 15БВП да не е съзтезание между държави ,че Китай да са надминали САЩ бе ****ил. :D
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Парите не са това, което са, нито златото, нито диамантите-всичко е илюзия за вашето въображение.Много харесвам фразата:битката за човечеството се случва в нашето съзнание.Мозъците на повечето хора работят само на хормони и хранителни добавки.Повечето хора не се питат защо изпитват определена емоция, не се сещат, че 98% от природата им е на шимпанзе, дори ме искат да приемат очевидното-приличаме си и не можем един без друг.
10
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-доброто, което може да се случи на западните корпорации, е да се разклати Русия, това ще им гарантира нови пазари, суровини, капитали.Въртележката на финансовата пирамида ще се завърти до следващата криза-това е западната икономика.Всъщност руснаците преживяха Горбачов, но явно колективната памет трае само едно поколенние.Новите руснаци са като всички глобални консуматори.
9
14
 
13
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
Света се ръководи точно от САЩ и точно те определят какво се случва.Пишете за неща които грам не разбирате ,русофилчета жалки.САЩ могат да налагат колкото пойскат санкции на Русия ,и руснаците са длъжни да се съобразяват.От друга страна обаче ,никой неможе да поставя ултиматуми на САЩ.Америка може и да има задължения към Китай ,но колкото и големи да са никога немогат да сринат САЩ защото БВП е по-голям.Америка ако фалира и долара ако се срине,ще фалира целия свят.
8
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A USA MILITARISTITE I TERORISTITE KOI DA NAKAJE BOG GLEDA
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичам Русия, не ми е много ясно, защо?- но така е с чувствата.Страшно много уважавам САЩ, защото са една здрава машина, има железен ред и така трябва да бъде.Руснаците ще се провалят, ако не си стегнат младото поколение, приличаме си в беззаветната обич към децата, а те не са това, което са, още по-малко бъдещето на държавите ни.Ако не се усетят на време, Русия ще я сполети онова, което щеше да и се случи с Хитлер-да изчезне руския народ, познато ни е, нали?!
6
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко ми е ясно, само това не - ОТКЪДЕ-НАКЪДЕ една държава, членка на ООН си позволява да налага санкции на друга (също членка!) БЕЗ НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ТОВА ООН!!!??? И КОИ са тия краварчета, че си въобразяват че могат да тормозят КОГОТО СИ ПОИСКАТ!!! Това че санкциите са средство за НЕЧЕСТНА КОНКУРЕНТНА БОРБА, ВЕЧЕ Е ЯСНО НА ВСИЧКИ!!!!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се прави ориз на фурна ?