Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!

"Няма как да има нормални отношения с Вашингтон"
Обновена: 5 авг 2017 14:48 | 5 авг 2017 13:25,
173
Москва: Санкциите на САЩ срещу Русия ще паднат трудно!
Снимка: Reuters

Ще е много трудно да се отменят новите икономически санкции на САЩ срещу Русия, дори ако Москва започне да изпълнява исканията на Вашингтон.

Това обяви руският посланик във Ввашингтон  Сергей Кисляк, чийто мандат приключи през юли, предава РИА Новости, цитирана от "Фокус".

"Икономическите санкции, за които ние в последно време много говорим, конструктивно са направени така, че да е много трудно да се отменят при американските условия. Дори да се случи така, че всички техни искания да бъдат изпълнени", обясни Кисляк в интервю за телевизионния канал "Россия 24".

"Целият механизъм е подготвен така, че законът на САЩ да не дава възможност да се развиват нормални икономически отношения с нашата страна", допълни дипломатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още по темата: САЩРусиясанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
4
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
До Анонимен (92)Далеч бях от мисълта да започнем да се обиждаме. Нито ти, нито аз ще оправим света. Казах си, че съм лаик, зададох въпрос, и толкова. Нито съм от страната на Русия, нито от страната на САЩ. Лека нощ!
78
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МинаващДори и да ти разясни някой нищо няма да разбереш, зящото акъла ти е колкото на пиян мужик от ония 86% дето харесват ***.
77
5
 
7
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Новите икономически санкции на САЩ срещу Русия? Нещо не разбирам. Какви санкции бе, хора?! Може ли някой да ми разясни защо Америка санкционира Русия. Лаик съм и не разбирам. Русия да не би вече да е под американско командване?
76
5
 
4
 
! Отговори
До две години преди 6 години
Пичин ще бъде разкаран от Кремъл от самите руснаци. Моделът му на конфронтация с Европа и САЩ доведе руснаците до равнището на се се серето им - ракети, водка и мизерия за мезе...Наследникът на Пичин ще го обвини във всички грехове както им е обичай там
75
3
 
6
 
! Отговори
Санкциите срещу преди 6 години
Азиатската *** ще продължат десетилетия - целта е контролиран разпад на малки държави като Чечня Няма надежда за Блядистанци ...
74
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес с един спасител говоря ...вика тея руснаци много обеднели. ..ходят в магазина пазарят 4 водки и фъстъци ...горе в хотела пияни като мотики. Сутринта по коридорите *** но , драйфано ...ужас. Вика такова чудо не е било.
73
8
 
12
 
! Отговори
Зрънчо преди 6 години
До Пшеничко ...Раша вече 1-ви по износ на пшеница ...следва износ на рускини. Денги нет ! А трябват за ракети .
72
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкциите няма да паднат.Ако ще да върнат Крим, ако ще да се изтеглят от Луганда и Донбабве.Санкциите са подготовка за дране и разфасоване на Мечката.Нищо лично, геополитика.
71
3
 
11
 
! Отговори
Пшеничко преди 6 години
"Онзи ден обявиха че Русия за 1 път от 30г. Е на първо място по пшеница, а Сащ след тях;) И това в положение на санкции."Глупости!Става дума за износ, а не за производство на пшеница. Това са съвсем различни неща.Впрочем, САЩ никога не са били на първо място по производство на пшеница. Производство:Европейски съюз - 160 млн. т.Китай - 130 млн. т.Индия - 86 млн. т.Русия - 72 млн. т.САЩ - 63 млн. т.Канада - 31 млн. т. Украйна - 27 млн. т. Пакистан - 25 млн. т.Австралия 24 млн. т.
70
16
 
14
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 6 години
А толкова е просто ,връщаш Крим, изтегляш зелените човечета от Украйна,и рестарт на отношенията.
69
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
щом страни като САЩ властват в свят като днешния, в който повечето от нещата, които се случват са лоши, то ...-----Нищо лошо не се случяа, само хубави неща - на *** и късат Г. 3.
68
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Няма как да има нормални отношения с Вашингтон"Има как, но кагебейските тикви се правят на неразбиращи.1. Премахване на джуджето от Кремъл и изпращането му в Хага (има много стабилна заработка за пред Хага)2. Връщане на всички незаконно заграбени територии Приднестровие, Абхазия, Южна Осетия, Крим и Донбас3. Напускане на Сирия и предаване на престъпника Асад в Хага4. Прекратяване на всякакви хибридни войни и битки, както и забраната им със закон.
67
3
 
6
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
До Анонимен 67 Е , щом Русия вече е на първо място по производство на пшеница , ставам русофил.От кога чакам този паметен момент.Хи , хи , хооо!
66
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е една матрьошка. През 1917 година беше отворена матрьошката Царска Русия и отвътре се показа по-малката матрьошка СССР, през 1991 година беше отворена матрьошката СССР и от нея се показа още по-малката матрьошка путинска Русия. Сега предстои отварянето на третата матрьошка от която ще се покаже джуджето Москалия.
65
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисията на Сергей Кисляк се увенча с пълен провал. Беше изпратен във Вашингтон със задача от КГБ-фсб да свали санкциите наложени през 2014 година. Каквото можа направи човека и Русия получи доживотни санкции. А защо са доживотни? Защото Русия няма ресурс да преживее тези санкции без да се разпадне за 3-ти път през последните 100 години.
64
7
 
21
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Санкциите на САЩ срещу РФ са изцяло икономически и удрят пряко по Европа!Борба за пазара на газ в Европа.Преимуществото в момента е полза на РФ със Северен поток 1 и "Тръбата" през Ук.В процес на изграждане са Северен поток 2 и Турски поток.Санкциите са именно срещу Северен поток 2 и закриването на Тръбата през Ук.Както се казва "Нищо лично - просто бизнес"!псА приказките за "демокрация", за Ук, за Сирия...., са просто претекст и инструмент!
63
17
 
11
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Санкциите са така направени . за да имат в Кремъл избор - Или Раша при СССР.....или чай с полоний за Жужи !
62
0
 
18
 
! Отговори
Рашко преди 6 години
Нема дъ съ плашити.той Тръмп я наш.
61
4
 
15
 
! Отговори
11 преди 6 години
Za6to ima tolkova bolni mozatsi i ne mogat da proumejat,4e Rusia e Velika darjava s istoria i nikoi ne moje da ja sabori,ako iskat da slojat sankzii i na vodkata pak Rusia 6te sa6testvuva i vseki 6te se saobrazjava s neja."Umnite" amerikanzi prodaljavat da kupuvat raketni dvigateli ot "glupavite" Rusnazi,a slagat sankzii za tova-onova
60
2
 
24
 
! Отговори
К.М.Т. преди 6 години
55) Писал си, че от 100 години насам САЩ доминират в света. Допускам, че това, което си констатирал е вярно, но веднага то води до следните изводи. Че щом страни като САЩ властват в свят като днешния, в който повечето от нещата, които се случват са лоши, то или злото е причинено от самите властващи (по твоя логика от САЩ), или то "естествено", но властващите (пак по логиката ти това са САЩ) нямат мощта да го спрат. Коя от двете опции ти харесва повече?