Водолаз, рибар и планинар… Путин на почивка в снимки

Излязоха снимки от кратката ваканция на руския президент
Обновена: 5 авг 2017 09:46 | 5 авг 2017 09:46,
249

Снимка: БТА

Водолаз, рибар, излегнал се на припек гол до кръста, яхнал моторница и почиващ под дебела сянка... Така руският президент Владимир Путин е прекарал кратката си почивка в южносибирската република Тува. Снимки от почивката му се появиха в световните агенции.

Още вчера говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разказа, че президентът е бродил из "трудно достъпна тайга, ловил е риба в планински езера, занимавал се е с подводен риболов, пекъл се е на слънце, спускал се е по планински реки на моторници и салове и е правел планински преходи пеша и с АТВ".

Песков допълни, че в пътешествието си Путин е бил придружаван от министъра на отбраната Сергей Шойгу, президента на Тува Шолбан Кара-оол и президента на Хакасия Виктор Зимин.

Още по темата
Кремълският прессекретар описа климата в района като суров, остро континентален, като на слънце е много топло, но вечерта температурите рязко спадат до 5 градуса. По думите на Песков водата в езерата била с температура до 17 градуса, но това не е спряло президента.

Путин, облечен с леководолазен костюм и с маска и шнорхел, два часа преследвал щука под водата, преди да я простреля с харпун. През това време инсталираната на маската му камера "GoPro" е заснела "уникалните кадри".

Путин често лови риба в този район. През юли 2013 г. той е бил на почивка в Тува и Хакасия на езерото Токпак Хол. Тогава Песков съобщи, че президентът бил хванал щука с тегло над 21 килограма, след като я изтеглял от водата в продължение на три минути.

Владимир Путин е бил за риба и с други високопоставени лица - през 2007 г. с княза на Монако Албер в Тува, през 2001 г. с френския президент Жак Ширак в Санкт Петербург, а през 2007 г. с президента на САЩ Джордж У. Буш и с Джордж Буш - баща в семейното им имение в щата Мейн, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соросовите хрантутници изпадат в трудно контрилируема истерия само при споменаването на Путин и Русия.
110
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПотвърждаваМ тоя 117 поне 2 месеца пуска това съобщение за некакво дете. Ясно се виждат платените *** и антибългари.
109
5
 
6
 
! Отговори
Факт преди 6 години
21 век, в България - страна от Европейския съюз, деца умират от глад.
108
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до някакьв си! Някои хора русофили като тебе видят ли го путин гол до крьста и почват да се вьзбуждат нетрадиционно.
107
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До от БългарияРусофила от България само кал и мpъсотия може да покаже. И го прави с удоволствие и с чувство за изпълнен дълг. В *** подобни неща се случват всеки ден. Руснаци умират от пиене на препарати за вана, върлуват човекоядци, но вие русофилите тези неща не ги виждате. А ти руско мeкepe тиражираш тази новина повече от два месеца. вземи смени плочата, да не ти я сменя някой друг.
106
6
 
9
 
! Отговори
от България преди 6 години
Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.
105
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Средната класа на русия скочила била , средната класа отишла на ресторант, купила си новата лада. ...алооо средната класа в Германия, Сащ , Япония,Англия , Дибай, СА и куп други. ...знаеш ли къде е *** или нямаш идея :)))
104
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на Русия!
103
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 112 И пръстта си не е помръднал руснака за да направи нещо човешко??? То затова ли първия човек излетял в Космоса е руснак, тъппанар шиббан?
102
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 2000 г насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти. В същото време при демокрацията и евроатлатнизма в България 90% от народа мизесртва а националния продукт се експлоатира от няколко десетки фамилии които притежават всичко. Бананова република.
101
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Водолаз, рибар и планинар, но най-вече масов убиец, диктатор и олигарх
100
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин програмира руснаците да мразят чужденците. Той ги убеди, че трябва да отново да възстановят бившия съветски строй и че позициите на Русия в света зависят изцяло от това колко много светът се страхува от тях. Той успя да стори всичко това с пропаганда от стила на Гьобелсовата. А българските пyтинофили приглясат с квичене и се чувстват щастливи да бъдат *** на тирана
99
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците са народ, който ненавижда свободата, обожествява робството, обича оковите на ръцете и кракаа си, обича своите кървави деспоти, няма усет за красивото, мръсен физически и морално, столетия живее в тъмнина, мракобесие, и пръста не си е помръднал да напрви нещо човешко, но е готов винаги да зароби и потиска всеки и всичко, целия свят. Това не е народ а историческо проклятие за човечеството. Нормално е да си харесват сатрап като Путин за лидер.
98
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С една дума - ВЕЛИК!
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А при евроатлантизма и демокрацията в България нашите министри и политици почиват на яхтите на бизнесмените и наркодилърите, за тях наркотилърите и бизнесмените наемат 14 годишни моделки от софийските агенции, секс оргии на палубата пълна програма за 4 хил евро на уикенд.
96
4
 
15
 
! Отговори
Бау преди 6 години
В добра форма е, браво. Не съм му фен, но явно не е чревоугодник.
95
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само дразни хората с този риболов, с тези хубави руски реки и хубава природа ;(
94
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен...........а велика идиотия си написал,че ресурсите (нямали) значение в съвременната икономика.......Дeбилните нации като руската нямат интелектуалния,технически и технологичен потенциал да преработват ресурсите си. *** пример-изнасят дървесина във Финландия а след това купуват от финландците качествена хартия и качествени мебели. Така е и със всичките им ресурси. Дори не могат да ги добиват без западни технологии и ще умрат ог глад ако Запада не ги купува. Това е истината!
93
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 101Най-големият политик е Меркел. Поддържа съюз от 27 страни . Държи Германия Н1 . Има диалог с всички. Путин не е никакъв политик . Ти даже не знаеш , какво означава политик.
92
1
 
10
 
! Отговори
чукча преди 6 години
Един път го видях в Кемерово в Сибир.Поисках да се цъкнем заедно.Човека веднага прие.По-късно разбрах че на това му казвали селфи ама аз откъде да знам.Новините в тундрата идват бавно а някой път въобще не идват.Много готин човек.