САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи

ООН изчерпа възможностите си, проблемът се прехвърля към Пентагона
Обновена: 17 сеп 2017 19:10 | 17 сеп 2017 19:10, Анисия Иванова
342
САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи
Снимка: БТА

Съветът за сигурност на ООН е изчерпал възможностите си за възпиране на ядрената програма на Северна Корея и САЩ може да бъдат принудени да прехвърлят въпроса на Пентагона.

Това заяви днес постоянната представителка на Вашингтон в световната организация Ники Хейли, цитирана от Ройтерс.

Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи "безразсъдното" си поведение, подчерта Хейли.

Още по темата

Ако дипломацията се провали, министърът на отбраната Джим Матис "ще се погрижи", каза тя в предаване на Си Ен Ен

"Използваме всяка друга възможност, която имаме, но на разположение са и много военни опции", допълни Хейли.
По думите й войната е нежелателна, но "нещо трябва да се направи", ако Северна Корея продължи да заплашва САЩ и техните съюзници.

Северна Корея ще заеме важно място в дневния ред на сесията на Общото събрание на ООН в Ню Йорк идната седмица, уточнява АП.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
11
 
38
 
! Отговори
да преди 6 години
ами тях и виетнамците ги пребиха и то без да обсаждат Ню Йорк :))))американците са страхливци, а това, че хората искали да емигрират там - хората емигрират, където стандарта р по-висок, а не защото се казва САЩбиха емигрирали там дори да се наричаше и Нигериябез стандарт от САЩ ще си тръгнат и американците...то пък такива няма, защото са изкуствена държава без корен :))))
214
45
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пълен безмозъчник може да мисли, че САЩ могат да бъдат победени днес.Това е богата и мощна, затова много хора искат да емигрират там, а не в Корея, Иран или Русия ;)А вие си пишете глуупости, няма проблем.
213
37
 
17
 
! Отговори
Няма страшно. преди 6 години
Ракетките на Иран и Корея нищо не могат да направят на САЩ.Затова Русия и Китай да им дръпнат юздите, че да не пострадат те.Америка е твърде далеч, но лесно може да удари чрез базите си, с флота си, имат оръжия по цял свят.До САЩ ракети не могат да стигнат.
212
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иран никога не е притежавал 350 млрд долара. Стига си лъгал, каскетник.
211
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ФАКТЪТ Е, ЧЕ НИТО ЛИБИЯ,ИТО ИРАК ИМАХА ТАКОВА ОРЪЖИЕ, КАКВОТО ИМА ИРАН И СЕВ.КОРЕЯИРАНСКИТЕ РАКЕТИ СТИГАТ МНОГО ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ КОРЕЙСКИТЕ, ИРАН ИМА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА. СЪС СИГУПНОСТ ПРОДЪЛЖАВАТ ЯДРЕНАТА СИ ПРОГРАМА,ОСОБЕНО СЛЕД КАТО ПРЕМАХНАХА САНКЦИИТЕ И ТЕ УСПЯХА ДА СИ ПРИБЕРАТ БЛОКИРАНИТЕ 350 МИЛИАРДА ДОЛАРА ОТ АМЕРИКАНСКИ И ДР. БАНКИ.
210
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много силна снимка сте избрали за статията. Снимката много радва.
209
3
 
38
 
! Отговори
до факт преди 6 години
Иран не са спряли ядрената си програма. Да, на такива като теб няма да кажат, че са я спряли, много ясно, но хората си работят и ги боли моркова за *** заплахи на САЩ. САЩ от 10 години лаят по Северна Корея, но нищо не правят, щото не могат.
208
25
 
14
 
! Отговори
факт преди 6 години
Ислямските диктатори Садам и Кадафи и те така се репчеха,заплашваха,затриваха и някрая видяхме какво се случи с тях.Аятолаха на Иран и той заплашваше,но на края спря ядрената програма.Асад и той беше голям,а вече изгуби две трети от Сирия.САЩ са световния полицай,закона,съдията и екзекутора.Това е положението.
207
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интелигентност кипи сред редиците в ляво :))) Завиден ум и думи.
206
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е да ти цъка , като си глуповат пинко :))
205
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДебелакА вече му отброяват цък цък цък.. реве за война ,ще е получи .
204
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като русофил ме определяте Вие , аз казах ,че ще ги подкрепям , не смятам , че това автомачино ме прави такъв. Колкото до генералисимус Сталин по рабираеми причини няма как да ми е другар , а и не ме интересуват неговите изказвания. За широко отворените врати към света - и какво от това , нима България е заприличала на някоя от проспериращите европейски държави , трябва да си сляп за да не виждаш , че хората не живеят добре.
203
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Иначе България за пръв път от поне 100 години е на правилният път. Този по който върви Европа и цивилизованият свят." - Вижда се , колко е на правилния път , затова е сме на 100г. от Европа . Само това ли успя да измислиш , а колкото до квалификациите които си направил , най-доброто решение е ,да ги оставя без коментар.
202
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато тоя дебелосе.рко са го кърмили с френски коняк и са му тъпкали в устенцата ементал, собствения му народ не е можел и асвалт да руча, защото и до ден днешен такива екстри там нямат. Колко *** трябва да си за да подкрепяш подобен дебилен вожд и подобен *** режим?
201
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Америка ще загуби битката за умовете и сърцата ни , тя вече я губи , но още не го е осъзнала.
200
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми пука,нито за СК , нито за Америка или Русия , но ,тъй като ,"Врагът на моя враг е мой приятел" , а Америка чрез нейните инструменти за въздействие , вече 27 години , корумпира управляващите ни, и не позволява на Родината ми да намери своя път ,сами се досещате кого ще подкрепя. Сега ще се намери някой , който да твърди , че съм *** , няма проблем , само се надявам , да ми каже и откъде да си получа дребните рубли. :)
199
18
 
5
 
! Отговори
гаварит масква преди 6 години
До Анонимен234Боби е известен масковски тролей тука, ясно че заработва копейки. Ф 35 е най-добрия изтребител правен някога - не случайно евреите поръчаха стабилна бройка.
198
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
новия Ин - Китай и Ян - Америка.
197
4
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Мисля, че китайски главен човек ще тропне по масата.Като за отрезвяване на войнолюбци и от двете страни на конфликта.
196
7
 
18
 
! Отговори
Реалноста е такава преди 6 години
Че америка никога не е воювала със силните на деня, ако се опита да го направи е с коалиция.Руснаците ступаха две силни армии за времето си, сега нашите нискобюджетни платени ще ревнат завчас че америка е помагала на Русия с техника.Да обаче тази техника се управлява от хора, и факторът човек е победител във втората световна война.америка може да има 157 000 самолета например а Руснаците 10, въпросът е колко ще искат да се качат на тази голяма бройка самолети, при Руснаците няма такъв проблем.