В Мичиган арестуваха 19-годишния, убил родителите си

Издирваха го над 100 полицаи, някои тежковъоръжени
Обновена: 3 мар 2018 12:15 | 3 мар 2018 11:52, Елка Василева
26
В Мичиган арестуваха 19-годишния, убил родителите си
Джеймс Ерик Дейвис-младши. Снимка: БТА

Арестуван е 19-годишният студент, заподозрян за убийството на родителите си в пансиона на Централния Мичигански университет.

Джеймс Ерик Дейвис-младши беше арестуван рано тази сутрин. Той бил забелязан малко след полунощ във влак, преминаващ до кампуса, се съобщава на сайта на отдела за извънредни комуникации на университета.

Стрелбата в сградата "Камбъл хол" на университета стана в деня, в който родители пристигаха, за да вземат децата си за едноседмична пролетна ваканция. Над 100 полицаи, някои тежковъоръжени и в камуфлажни униформи, претърсваха кварталите край Централния Мичигански университет след нападението.

Още по темата

Университетът съобщи, че двамата загинали са майката на заподозрения Дайва Дейвис и бащата Джеймс Дейвис старши, полицай на нещатна служба в чикагското предградие Белууд.

В нощта преди нападението заподозреният бил отведен в болница, след като приел свръхдоза наркотици или е имал лоша реакция на приети психотропни вещества, обясни говорител на полицията на пресконференция.

Засега не е известно как заподозреният се е снабдил с оръжие. Законите на Мичиган разрешават носенето на скрито оръжие, но Централният Мичигански университет забранява носенето на всякакви оръжия в кампуса.

Стрелбите са често явление в САЩ, където броят на огнестрелните оръжия е равен на този на жителите, отбелязва АФП.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
4
 
! Отговори
81239 преди 6 години
Aко нямаше огнестрелно оръжие щеше да ги насече с мачете, или да ги отрови или прегази с ван.Имало оръжия в САЩ, че им и знаете броя:)!!! А броя на кухненски и всякакви ножове знаете ли? А колко камиона и камиончета има в САЩ знаете ли(без проблем да бъдат наети)?
16
2
 
4
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Аффтърити на статията са пропуснали да напишат, че семейството е от Чикаго. В Чикаго отдавна нормални хора не живеят - не само бели, но и чернокожи. Там освен в търговията друг никъде нищо не работи и всички са на помощи (изненадва ли ви че е крепост на демократическата партия?), и след като си получат помощите се занимават с бандитизъм, наркотици и насилия. миналата година в Чикаго са станали над 3500 престрелки, т.е. по 10 на ден или приблизително всеки два часа някой е убил и опитал да убие.
15
2
 
7
 
! Отговори
? преди 6 години
Интересно ,как и защо идват родителите на 19 годишно момче да го вземат от университета? Толкова ли дива таз Америка................. ?
14
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne varvam tova krasivo mlado mom4e da e ubiez no poneje e 4eren schte postrada v usa poliziata i sakonite da doidat v bg schte e ok sa vs prestapnizi i bogataschi s dalaveri i korupzii. Vasfuh nama da im dadat
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя на снимката прави маймуннски номера хахах
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересна новина на връх 3 март.
11
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хмммм ... ще си позволя да ви наръгам един дебел въпрос между бузките на мозъците ви български - българите по естествен начин ли се раждата такива колосални охлювофрени, или ползвате някаква технология за изкуствено затъпяване?
10
3
 
20
 
! Отговори
Една добра идея преди 6 години
До Абориген"САЩ незабавно да възстановят памуковите плантации!"А също тръстиковите и тютюневите!Освен това ще е в тон с идеята на Тръмп за връщане на производствата в Америка....
9
4
 
31
 
! Отговори
не знам преди 6 години
Но като го гледам това кафявото се сещам за оня нашичкия с индийския произход,дето учеше в Оксфорд,или някъде там,а тук го хванаха да краде бакър!
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Засега не е известно как заподозреният се е снабдил с оръжие."Втората поправка в американската конституция му дава право да носи оръжие. Значи няма проблем.
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурен съм, че е осиновен от бели родители и това е благодарността му
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чул и той за лов на носърчета....
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЯБВА ДА ГО ПУСНАТ ТОЙ Е НЕВИНЕН КАТО БЪЛГАРСКИ Р/ОМ
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малко по-светъл е от завряния ни зет от Крушова градина.
3
2
 
39
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
И понеже е черен,няма да има такъв рев и протести на меки китки либерали демократи сега ;) !!!
2
2
 
47
 
! Отговори
Абориген преди 6 години
САЩ незабавно да възстановят памуковите плантации !
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо сте го арестували това невинно бяло момче?