Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЕЗ.АЦИщо цензорирате бе?
109
26
 
3
 
! Отговори
Друго си е преди 5 години
Ако убиеца беше местен или според вас , на 300 метра от родното място е социално морално да заколиш човек.Вие прощавате на Хитлер за хилядите убити деца и гордо се кръстите пред олтара.Христос , колко деца и кърмачета уби , за да се кланяте пред него , кажете славни православни люде?
108
4
 
28
 
! Отговори
Dedo преди 5 години
Европейската толерастия ще затрие "демократична" Европа. Свободата и демокрацията не са даденост, те са отговорност, която маймуните не разбират! Шмеркел трябва да отговаря за престъпления срещу жителите на Европа! Да, който иска да следва принципите на демокрацията и свободата трябва носи отговорност за това и най-вече да осъзнава и да иска да приеме тази отговорност. Маймуните са културно и мисловно несъвместими с тези ценности затова трябва да си стоят в техните маймунарници!
107
3
 
38
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
Тоя е от ядрените физици, математици, инженери и доктори дето ги посрещаха с плюшени играчки по гари и автогари. Ха сега да видим де ша му изкочи краят.....но пък и германиките явно обичат да ги пердашат черни колове да им се навират де дупка видят...като им харесва да си берат гайлето сега. Събрали се със свещи на бдение!? Смях е залата! Ще уплашат михаля...колкото нашите бараби и пенсионери сплашиха боко тиквеника със сбирки пред парламента и бибиткане по улиците! Смешна история, чак трагична!
106
2
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
е вече се оформя да има постоянно местожителство за доста дълго с пълен пансион
105
3
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
С две думи: прокуратурата търси оправдание на тapaмбyкa-нартапник, убил млада гермаска мулти-глynaчкa.
104
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ако ти си в тези 5 %?
103
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, да само 5% от престъпленията са извършени от емигранти...Ами ако регистрират всички престъпления, дали процентът няма да е друг?Всички знаем как се опитаха да скрият какво се случи в Кьолн.
102
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1095% малко ли ти се струват? Ако ти удържат 5% от заплатата ей така , за нищо нали ревнеш веднага. А за престъпления, при това на чужд гръб няма проблеми.
101
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо в статията не става ясно че ''германката'' също е от тунизийски произход.
100
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меркел от бившото ЩАЗИ.На нея да и тежат на съвестта тези убийства.
99
1
 
39
 
! Отговори
гостенин преди 5 години
Този тунизиец от кои беше - дали лекар, дали инженер, дали архитект, дали адвокат. А тя какво търси с него? Любов ли, или извратеност?
98
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не е станала грешка.Да не е тунизиец а някой от Столипиново.
97
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И това се случва в Германия-държава подписала и ратифицирала Истанбулската конвенция-ето доказателството че тази конвенция е вятър работа и не защитава жените .
96
1
 
46
 
! Отговори
42 преди 5 години
Германците явно са по-заспали и от нас...
95
2
 
72
 
! Отговори
Shark преди 5 години
И какво ще правят сега германците, ще развеят многоцветни знаменца и ще извадят плюшени мечета в знак на толерантност. Малиии ако може оня малкия с мустаците да станеееее.........................
94
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е намерил е начин да остане,макар и в затвора
93
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се съберат с факли, те се събрали със свещи...
92
10
 
90
 
! Отговори
Генчев преди 5 години
Арабите ни заляха с *** като част от хибридната война. Скоро ще ни залеят и с маймунки от слънчева Африка. Да живее Орбан! Той е единствения истински политик в Европа който милее за народа!
91
38
 
4
 
! Отговори
до Българин от Герма преди 5 години
Думата "ежедневно" не означава това, което си мислиш, че означава. 365 убити от бежанци за година в Германия няма. Дай да видим някаква статистика, докарай ги до ежеседмично (52) ако можеш (няма да можеш). Дотогава си в една графа с другия неудачник дет се изхвърляше одеве с некакви числа.