Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

По тялото на жената били открити над 10 рани
10 мар 2019 08:00,
234
Тунизиец с отхвърлена молба уби германка, наръга я с нож

500 души се събраха на бдение в град Вормс след като 21-годишна жена бе убита в германския град от кандидат за убежище от Тунис, чиято молба била отхвърлена, предаде ДПА.

Пред дома на жертвата, където тя е била убита, участниците в бдението запалиха свещи и оставиха цветя. Всичко премина много спокойно, заяви представител на полицията на Вормс. Активирани са мерки за полицейска охрана на кмета Михаел Кисел след получена смъртна заплаха, добави полицейският говорител, без да уточни естеството и мотива за заплахата.

Жената била убита в нощта срещу сряда в къщата на родителите й, където била намерена с многобройни прободни рани. Тя живеела на последния етаж на триетажната къща, предава БТА.

Според прокурора общо й били нанесени между 10 и 15 прободни рани в гърба, шията, гръдния кош и ръцете. 22-годишният й приятел тунизиец е задържан по подозрение в убийство. Мотивът му все още е неизвестен, но прокуратурата обмисля да поиска психиатрична оценка на отхвърления кандидат за убежище.

Мъжът се предал на сдутринта след инцидента и обяснил, че е убил приятелката си при скарване. Предполагаемото оръжие, с което е извършено убийството - голям кухненски нож, е открито.

Молбата за убежище, която мъжът подал през октомври 2017 г., е била отхвърлена и германската полиция го издирвала за депортиране по времето на убийството. Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври. Според полицията е използвал няколко самоличности.

Единствената му адресна регистрация била в приемния център за бежанци в Карлсруе, като бил настанен първоначално, но след това нямал постоянно местожителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


234
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Държавен служителТрябва да има специализирани места, където само им се разрешва да живеят, а едни автобуси, да ги карат о там до фабриките и обратно, като марщрута се охранява. Така всички ще са довони :)
89
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Държавен служителТе тея не работят ...
88
3
 
46
 
! Отговори
Българин от Германия преди 5 години
Това е за жалост всекидневната действителност в Германия. Още по-лошо е,че хората започнаха да свикват.
87
4
 
53
 
! Отговори
Държавен служител преди 5 години
Цената на евтината работна ръка. Искаха бедни и отчаяни хора да им работят на черно за 5-6 евро на час,ама видяха,че евтиното излиза скъпо.Бог да прости момичето не е виновно за нищо!
86
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да бъде.Нали Германия е приела Истанбулската конвенция.
85
1
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
германчета, бъдете толерантни, ше ви колят, но вие трябва да сте търпеливи, и да проявявате разбиране - другарката меркел!
84
1
 
53
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Да му дадат прегръдка и меченце,чакаме и профилни снимки по темата ;)!!!!
83
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свалял съм германка от пръв път по чат, а друга като видя, че няма да и се отвори парашута директно ме отсвири.И отгоре на всичко тя беше "омъжена"!!!
82
21
 
9
 
! Отговори
Циничето преди 5 години
Много си се култивирал за 20 години в Германия. Какъв ли културтрегер щеше да си ако си беше останал в България. Ум да ти зайде...Относно линковете... Някакъв аефдеец се изхвърля (както обикновено), в статията го разнищват (Fazit: stimmt nicht). Твойте суми така или иначе ги няма там. Дерзай пич.
81
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
германка до него ли опря при милиони мъже германци или бели хора.От личен опит споделям, че повечето германки са леки жени. Свалял съм германка от пръв път по чат, а друга като видя, че няма да и се отвори парашута директно ме отсвири. Бил съм свидетел как сами търсят, така да кажа по-цветни!
80
13
 
2
 
! Отговори
Циничето преди 5 години
Не ми е на мене работа да търся доказателства за скудоумните ти мисловни (доколкото можем да ги наречем такива) ***. Като се изхвърляш, бъди така добър да се подплатиш с факти. Дотогава.. си знаеш.
79
1
 
10
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
меееркеееелллл, дкмс активистке на хонекер: колко от нашите muny-muny прахоса за твоето: "ние ще се справим"? дойче педовеле няма ли да намаже малко от спонсорството ти, ако напише една статия по въпроса, или автора ще бъде обгазен с новичок? :-)))не е честно да оставяш назвездичвания да ти снася данните пред нас, тия, които ти купуват костюмите, грозни и бабешки!
78
7
 
7
 
! Отговори
Циник до 82 преди 5 години
*** е това - което се е пръкнало от *** и турския тираджия!Иначе щеше да знаеш как се ползва Гугъл!
77
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещастието е голямо, но да я питам тази германка до него ли опря при милиони мъже германци или бели хора.
76
3
 
6
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
за сумата, с която германските евреи спасиха меркел, аз мога да си закупя целия британски остров заедно с ирландия и третополовата шотландия с поличките.. , драги ми ***...
75
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само мога да повторя - и у нас се въдят ***...маршируват на гейпрайда в София...и дрънкат за толерастия ценности и прочие булшит!НЕ ОБИЧАМ ДА ИМ ОСТАВАМ ДЛЪЖЕН !Ми изуй килотите в центъра на София, да ти се посмеем малко...!
74
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той бил известен на полицията във връзка с поредица престъпления, включително причиняване на телесна повреда, наркопрестъпления и принуда. Той излежал и триседмична присъда затвор за кражба през октомври............и тя що ще при него ? повярвала е на меркел и я е послушала, да е ТОЛЕРАНТНА ? кмета го пазят, а нея ? а останалите нормални хора ?
73
8
 
4
 
! Отговори
Циничето преди 5 години
извадило торбата с големите цифри.. 8хил, 94млрд. Дай да видим статистиката, черно на бело, където се споменават тези суми. Дотогава си оставаш ***.
72
0
 
13
 
! Отговори
Присмехулник преди 5 години
не! въпросът бе колко струва на европейския данъкоплатец празнословното дкмс меркелско: "ние ще се справим"? та, колкоНИструва във валута тази фраза, защото на никого очевидно не му пука за жените.. дори пред кьолнската катедрала, лицемери жалки, но давайте на гей прайда!
71
1
 
6
 
! Отговори
Циник преди 5 години
До ПрисмехулникОт немските медии ... а иначе.... сам си помисли ...около 250 000 "непридружени непълнолетни" по 8 000 ? ....И всеки месец - импортират фамилиите им със самолет ....Сумите наистина са огромни!