Компаниите налагат хибридния модел на работа

Преосмислят имотите
13 сеп 2022 18:09, Росен Стойчев
15
Компаниите налагат хибридния модел на работа
Снимка: БГНЕС

Компаниите очакват през следващите няколко години хибридният модел на работа да стане основен. Това показва ново проучване, съобщи Investor.

Компаниите планират да направят преглед на имотните си активи.

Още по темата
За огромна част от тях работата от офиса си остава много важна.

Вероятно те ще преосмислят своите офис площи и ще търсят различни действия за растеж. Следващите три години може да доведат до голям обрат за имотите.

Експертът по темата Мери Пуйбаро обясни, че е дошъл моментът за преосмисляне на идеята за имотите и как те се вписват в приоритетите на бизнеса в бъдеще. Вероятно предлагането на хибридна работа ще бъде от голямо значение за привличането и задържането на таланти.

Въвеждането на този модел ще бъде основен приоритет в сферата. Повечето компании разширяват инвестициите в гъвкави площи.

Това може да стане чрез външен доставчик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: персоналофисиимоти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е аз съм заварчику, моем ли от хомо офису на село да завариме корабу у Варната?
11
2
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 1 година
Продължавай да сънуваш. Аз не работя, защото никога не ми се е налагало и на децата ми, и на внуците ми и на правнуците ми никога няма да им се налага да работят. Забрави само да кажеш, че имаш къща на село Лефкада (не знам защо селяните си мислят, че е супер дестинация, но определено е само за бедни), както и на Алпите. Живей с мечтите си, панелен плъх. А да, забрави да споменеш, че си програмист, разбираш ли. Хахахахаха. Както казах, пандемията постигна целите си. Хахахахаха
10
6
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 1 година
Всъщност, моят хоум офис се простира от къщата ми в София, минавайки през вилата в планината, месец и половина на Лефкада и 2 месеца на Алпите зимата. А твоето мрънкане и празни приказки свидетелства за жестоки комплекси и ниско заплащане. И не, точно такива като тебе никога няма да протестират. Получават жалката заплата и викат Неволята. А аз няма и за какво да протестирам. Живея си с кеф живота.
9
5
 
0
 
! Отговори
Нешо преди 1 година
И аз съм на хоум офис. Бия чикий по цял ден и приказвам по телефона с млади германки. Кво му е, барам забременя някоя през слушалката.
8
4
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Две неща постигна пандемията, хората доброволно се затвориха вкъщи и хората много лесно биваха управлявани и манипулирани през социалните мрежи. И двата плана успяха напълно. Това да си доброволно затворник без да имаш присъда е супер. Това да вярваш на очевидни монтажи и публикувани статии е още по-супер, но най-хубавото е, че хората дори се отказаха от това да се събират, какво ли остава за протест.
7
2
 
4
 
! Отговори
Хибрида преди 1 година
Хибриден модел по български - от 8 до 5 в офиса, а вечер, събота и неделя - в къщи
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може. От 15 години съм с неограничен хоум офис и слабо ме вълнуват хибридни модели, при условие, че вече всяка компания търси Б2Б и фрийланс решения. В офиса ходя 2 пъти месечно да се видя с колеги. Отделно работя Б2Б със собствената си фирма с 5 компании, в чиито офиси не съм стъпвал. Всички около мен са така и никой не ходи в офис.
5
0
 
16
 
! Отговори
Всъщност ... преди 1 година
компаниите не го налагат. Налагат го служителите. Напълно безсмилено е да се пътува до офиса! Да седиш 8 часа в обща стая с още 100 човека и накрая да се чувстваш изморен само от шума! Компаниите, които не са гъвкави ще имат доста проблеми :)
4
5
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
И язе работа хоумофис ! Ката ден съм в обора при кравите ! Доя ги,рана ги чистъ им !
3
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм за 2 дни хоумофис, ама да ми дават и добавки за ток, плюс ваучери за храна. Ако нон си вкъщи, гаранция изперкваш. То ако не пиеш кафе и уиски с колегите да чукнете лафче, Бааси живота :))
2
0
 
27
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Няма вече хибрид, всичко е хоум офис, иначе няма да си намерят служители. Свърши вече. Условията са 4 дневна работна седмица, 35 дни отпуска и изцяло работа от разстояние. Ако работодателят не ги дава, просто не си струва да работиш за такъв работодател. Масово хората напускат като чуят, че ще ги връщат в офиса макар и за 1 ден през седмицата.
1
1
 
0
 
! Отговори
като дуппедатите преди 1 година
от нс. от една партийка преминават в друга