Мексико показа „нечовешки“ същества на около 1000 години

Това предизвика смесица от изненада, недоверие и подигравка
14 сеп 2023 07:37, Нели Христова
61
Мексико показа „нечовешки“ същества на около 1000 години
Снимка: Pixabay/Pawel86

Предполагаемите тела на две „нечовешки“ същества бяха представени по време на изслушване в Конгреса в Мексико, което предизвика смесица от изненада, недоверие и подигравка в социалните медии в сряда. Предполагаемите мумифицирани останки бяха изложени в две малки витрини във вторник - първият път, когато мексиканският Конгрес официално разгледа въпроса за възможен извънземен живот. Предполагаемите трупове, които имаха сивкав цвят и човешко тяло, бяха донесени от Хайме Маусан, противоречив мексикански журналист и изследовател, който съобщи, че ги е открил в Перу през 2017 г.

"Те не са човешки същества. Не искам да ги наричаме извънземни, защото не знаем", каза Маусан по време на сесията, свикана от депутата от управляващата партия Серхио Гутиерес, който защити събитието като продиктувано "от обществен интерес".

Маусан цитира анализ на въглеродно проучване на Националния автономен университет на Мексико, което показва, че "тези същества са на около 1000 години“. Гутиерес поиска от ораторите да се закълнат, че ще казват истината по време на изслушването. Той каза, че Маусан е поискал сесията, след като през юли бивш служител на разузнаването е казал в комитет на американския Конгреса, че хората не са сами във Вселената и американските власти прикриват доказателствата.

През май американската космическа агенция НАСА проведе първата си публична среща по въпроса и призова за по-строг научен подход за изясняване на произхода на така наречените неидентифицирани аномални явления (UAP).

Мексиканското изслушване предизвика както учудване, така и подигравки, включително шеги, придружени от снимки на извънземното създание във филма "E.T." Събитието „показва презрението, което тази страна има към науката“, написа един потребител на платформата за социални медии X (бившата Twitter). Други споделиха видеозаписи от събитието с думите „Марсианците пристигнаха“. Имаше насмешливи призиви от рода на Маусан да бъде наречен „президент на междугалактическите отношения“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
6
 
! Отговори
@КОН СПИРАТОР преди 7 месеца
И да си сменяме пола всяка година, плащайки с удоволствие на добрите чичковци пластични хирурзи и на ония с хормоналната терапия, забравих им професията.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хибрид между *** и прасе.
28
0
 
9
 
! Отговори
Габонеца преди 7 месеца
До Извънземното.Прав си хората сме мъймуни.И не само ами и ни правят постоянно на маймуни и си траем.Явно е имало някаква супер умна мъймуна навремето която е станала човек.Сега нито една не става човек.А тези двете същества намерени и те може да са мъймуни ама от друг вид.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Индийската анимационна ракета няма ли да открие извънземна база на Луната?
26
0
 
13
 
! Отговори
Щом са на 1000 г преди 7 месеца
Значи са македонци, избягали от Василий ***. Доказано е, че македонците са първите извънземни на Земята.
25
4
 
8
 
! Отговори
КОН СПИРАТОР преди 7 месеца
Мда. От поне година чакаме тази следваща гига измама. "Контакт" с "извънземни". Познайте какво ще ни кажат "извънземните" - да направим глобално правителство и да не караме коли и да не ядем месо. Ддааа
24
2
 
16
 
! Отговори
Извънземното преди 7 месеца
Най големият феномен който ни учудва е как майемуната се е превърнала в човек.Във цялата Вселена няма другаде майемуна да е станала човек.И как човекът на Земята се е превърнала в разумно същество със майемунски качества и недостатъци.И досега не може да ги преодолее.Маемунското винаги взема връх в човека!
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Те в Мексико не са по-добре в главите от ковбоите в кравариланд. Едно време испанците са изпратили своите престъпници, наречени за благозвучие конкистадори, да завладеят америка. И днес са картел до картела, колят, бесят, даже видеоклипове снимат как убиват и нарязват хора.
22
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Трябва наистина да си кръгъл ид и от за да си мислиш,че във вселена с милиарди звезди и планети ние сме единствени и неповторими...
21
0
 
8
 
! Отговори
Бански преди 7 месеца
Много странно от ковид на сам цял свят се надпреварва да показва такива находки . Всякаш до сега бяха скрити или забранени .
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Дейвид Айк. Дай да видим един гущер бе.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Щерю. Що бе ? Да не би Земята да е единствена във Вселената и само за нея да има Иисус Христос ?
18
8
 
12
 
! Отговори
Дейвид Айк преди 7 месеца
Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А нашите индианци колко извънземни са изяли?Тепърва ще се откриват костите на междупланетните пътешественици.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези двете същества са от системата Сириус.Кацнали са и докато се усетят са били нападнати и изядени от индианците в Мексико.Глада е по силен от страха.Сега са останали само костите на тези космически пътешественици.
15
11
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 7 месеца
Всичките лъжливи теории и "факти" за извънземните имат само една цел - отричането на Господ Исус Христос и подкопаването на вярата в Него. Самият генезис на тези конспиративни теории за извънземните е юдео-ционистки...
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 17, никакви, ама на луд конспиратор само ограничения му се привиждат! А искаш ли да те стресна истински? От няколко седмици в областта Керала в Индия се е разгорял смъртоносния вирус Нипа, и там вече има наложени карантинни мерки за ограничаване на заразата
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 16. Преди пеесе години е било по-зле. Отвличания, контакти,книги,филми и т.н. Сега са се кротнали в сравнение с тогава.
12
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какви ли ограничения планират за да ни "предпазят" от НЛО нападението дето се очаква? :)
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ахахахахаха света е изперкал тотално.