Съвети за успешен SMS флирт

Изискването: по-малко думи и повече търпение
17 фев 2012 10:56,
4
Съвети за успешен SMS флирт
Снимка: Reuters

SMS играта е един от най-сладките моменти, когато двама души се харесват. По природа жените са по-словоохотливи и се вторачват с часове в изречението, което са получили на мобилния си преди седмица. Обикновено търсят по-различен смисъл, а ако няма - си измислят такъв!

Във флирта с няколко точки напред са мъжете, които умеят да задържат женското внимание и да го провокират. Те знаят, че нежният пол отдава голямо значение на всички детайли.

Това обаче е дарба, която не всички притежават. Затова специалистът Ричард Ла Руин (експерт в съблазняването, лектор на семинари, тренинги, собственик на сайтове по темата и автор в медии като Men's Health, Cosmopolitan и Evening Standard) реши да даде едно рамо на „неуките".

„Да вземеш номера на едно момиче си е постижение. Но това не означава, че ще излезете на среща, нито е гаранция, че отношенията ви ще се развият в желаната от теб посока. Нещата до голяма степен са в твоите ръце: как ще подходиш, за да получиш нейния отговор", казва Ричард.

Игра на думи

„Въпроси, относно това как да общуват с жените с sms изникваха винаги по време на моите семинари и обучения. Преди бях най-лошия „писач" на съобщения. Сега съм доста уверен и успешен. Играта на думи в действителност е много проста и ако следвате моите правила, ще забележите огромна разлика. Ако не искат взетият от вас номер да се окажат просто някаква конфигурация от цифри обърнете внимание на следното:

- Използвайте само един въпросителен знак по време на цялото съобщение.

- Вашето съобщение трябва при всички случаи да бъде по-късо от нейното.

- Използвайте стратегията „написано-пуснато". Изпратите ли го, оставете телефона и се заемете да вършите нещо друго.

- Ако тя ви отговори, не бързайте да връщате на минутата. Изчислете за колко време тя ви е отвърнала на съобщението и последвайте примера й.

- Когато напишете съобщение го запазете на draft за десетина минути. После го прочетете и ако ви звучи логично и не ви представя в унизително положение – изпращайте.

- Ако тя ви зададе въпрос от типа на „Как я караш?" , на който може да дадете само тъп отговор или прекалено скучен, не отговаряйте.

- Ако тя ви зададе прекалено сложен въпрос, съставен от много части – също не отговаряйте.

Вижте останалите съвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
ined преди 12 години
Каквото и тя да ви зададе - отговаряш с WTF? - гарантиран успех.
3
2
 
8
 
! Отговори
wefer преди 12 години
ЗВучи ми като инструкция за *** ... Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже ...
2
1
 
13
 
! Отговори
сд преди 12 години
Бях 101% сигурен, че най-отдолу на статията има линк към аз-жената или тялото...
1
3
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
С есемесите шега не...бива.Те не са за...лигавене,а само за събиране на...помощи от населението при различни случаи на...необходимост,от оторизираните...органи.