Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!

Ако имате задръжки, опитайте следното
Обновена: 22 апр 2012 22:03 | 21 апр 2012 18:02,
91
Прави ви се секс? Ами, поискайте си го!
Снимка: sxc.hu

Добре знаем ползите от секса – той подобрява здравето, помага за хубав сън, прави ни по-щастливи, заздравява връзката между хората, а понякога и решава проблеми. Да не говорим, че на него дължим продължението на рода си. Но за някои жени е много трудно да си поискат секс и изпитват страхотно неудобство, дори да се касае за собствения им съпруг.

Не е нужно мъжът винаги да инициира интимния акт и да чакате половинката ви да се сети, че е време за ласки. Покажете му, че сте в настроение и го искате! Ето няколко начина, които да ви помогнат да се преборите с неудобството и срамежливостта, в случай, че страдате от такива:

1. Напишете му го

Понякога „Искам те сега" може да не доведе до желания ефект и това да ви накара да изпаднете в неловка ситуация. Особено, ако по принцип не сте от най-прямите хора, що се касае до сексуалната тематика. Много по-лесно ще ви е да му напишете нещо игриво. Едно на ръка, че няма да го гледате в лицето, а и ще имате възможност да моделирате изказа си, така че да се чувствате уверени.

Една бележка в якето на излизане, смс или съобщение на лични му мейл ще го подготви психически за това, какво го очаква довечера. Какво ще му напишете, зависи изцяло от вас, но гледайте да съдържа задължително нотка еротика. Още по-добре е да му пуснете серия от съобщения, за да поддържате разпаления огън, докато се видите.

2. Пуснете кода: В настроение съм

Можете доста елегантно да намекнете на половинката си, че имате желание за секс и то пред други хора или пред децата ви, без те да се усетят. Просто в разговора вметнете някой израз или цяло изречение, което предварително сте уговорили като любовен сигнал помежду ви.

3. Изпратете невербален сигнал

Ако искате да бъдете още по-провокативни, минете към действие. Целунете го по врата, докато гледа телевизия или просто пуснете ръката си по бедрото му и го хванете за пакета. От една страна елементът на изненадата може да проработи във ваша полза и хормоните му да кипнат, а от друга спонтанността, казва сексоложката д-р Нелсън.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: желаниесекспровокация
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
agata преди 11 години
do 78: a kade? adresa ne ste pisali:))))
67
1
 
4
 
! Отговори
сомеоне преди 12 години
много добре казано.... ама от страна на жените! я, кажете мъжете как да си поискат... :P
66
2
 
1
 
! Отговори
aaaaa преди 12 години
ес съвсем скоро ще се разпадне, а догодина на изборите тук се прави руска партия от партията на Путин и се вкарват 400 милиона долара. Гласувайте за нея, защото от бг *** управници нищо не става. С оглед на големия брой русофили и отказалите се от гласуване хора нищо чудно и да спечели изборите. Не харесвам руснаците, но тукашните кучета - управници не заслужават да управляват.
65
0
 
6
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Ти много умно нещо каза бе !!! Това било начин да не плащаш данък ! Сякаш в Германия не плащам данък ! Знаеш ли колко е данъка тук на година ,че плямпаш?! Но си я регистрирах в Германия ,понеже всяка г. трябва да идвам в Бг. за техн. преглед , а така идвам когато ми е на кеф и когато ми се е..... българка !!
64
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каквото и да ви говорят, става дума за пари.Бъди любовник, не бъди съпруг.Жената мъжа го има да я издържа, и любовника да го обича.
63
3
 
21
 
! Отговори
VASILISQNISGERMANI преди 12 години
SEX PRAVQ S DQSNATA RAKA....NA MENE MI SE PRAVI LIUBOV...
62
5
 
13
 
! Отговори
хх преди 12 години
Кажете му нежно на ухото....искам един голям и твърд и ако може веднага...
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
балък, в България е пълно с коли с немска регистрация, това е начин да не плащат данъци.
60
21
 
19
 
! Отговори
аз хич не се моля преди 12 години
Като се прибера в Бг. ,спирам колата пред някое кафе и докато пуша вътре в колата ,2-3 български ученички вече са ме набелязали !!! Има и други коли ,но избират мен ! Мисля ,че предимството ми е ,че колата е с немска регистрация !
59
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами поискайте си! предлагаме: секс, кебапчета, пържени картофи, шкембе чорба, шопска салатка, биричка и т.н., какво желаете?
58
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След тазй статйя направо мй се отщйа!
57
7
 
19
 
! Отговори
pl преди 12 години
пойскайте... найстина.. пройзводителност...Истинското лице на българия (нарочно с малка буква). Ето това ни е материала, така че не се изненадвайте от технологичния и духовен "напредък" на една такава държава с такива ***.
56
8
 
30
 
! Отговори
стар глиган преди 12 години
Абсолютни женски тъпотии! Е точно тези неща ще ме откажат от секс с жена ми! Съветвам всяка разумна женя, която не страда от женски малоумия и разни феминистки увлечения , да не прави това което е описано. Ако гледам телевизия и ми е интересно, ако си цъкам на компютъра и дойде да върти опашка ефектът ще е обратен. Най зле е ако го покаже пред приятели, значи е незадоволена и това е пряк удар върху най-деликатнато част на мъжкото достойнство. Същото е и да каже "идкам те сега" Ами ако аз не ща.
55
1
 
56
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
Събужда се жена ми онзи ден и ми дума:-"Оле , мъжо, голям кошмар сънувах!"-"Кво сънува бре жено - питам я аз - да не сънува че правим секс??"-"Аааа, не бе, чак такъв голям кошмар не беше"
54
20
 
18
 
! Отговори
НЕЖЕН преди 12 години
Еми ако е в размножителен период , какво , не може ли в *** тогава?
53
1
 
41
 
! Отговори
ОПА преди 12 години
На авторката явно й се прави секс.Няма лошо , може би това е начина да си поиска :)
52
1
 
13
 
! Отговори
Браво топчо... преди 12 години
....разсмя ме , остроумно написано
51
5
 
27
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
С една дума насила хубост ще правите ! Ние на турски казваме,че насила хубост не става : зорла гюзеллик олмаз ! Това дето е описано в статията важи само за двойки ,които не живеят заедно и са в период на опознаване и ухажване ,при тях е възможно единият да бъде по-активен! Но при семейни двойки не е необходимо да си пишете бележки и пр. и да се молите на партньора за секс! Още докато се погледнете в очите трябва вече да сте се разбрали с погледи и да се насочите към спалнята!
50
0
 
25
 
! Отговори
тъпчо преди 12 години
А на мен пък ми казаха: "Ако мислиш да си поискаш да знаеш, че ще ти дам" :)))
49
2
 
9
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Пак тийн коментарчета са заляли темата с небивали глупости колкото искаш. Не оправдавам неграмотността на статията, но все пак тези хора са задължени да си запълнят "каретата" или както там се казва. Но е излишно да се дават *** коментари. Имам чувството, че тук си избивате някакви комплекси.