Малките тайни на фаталната жена

Какво всъщност привлича мъжете в тях?
23 юли 2012 16:11, Мария Дуковска
48
Малките тайни на фаталната жена
Фаталната Амбър Хард стана причина за раздялата на Джони Деп и Ванеса Паради. Снимка: Reuters

Понякога дори думите не казват толкова, колкото действията. Изучете и овладейте езика на тялото, за да покажете сексапил и да привлечете повече погледи.
 
1. Сексапилната жена се набива на очи на първо място заради облеклото и стойката си. Много по-вероятно е да ви заговорят, ако носите червено, отколкото който и да било друг цвят, особено ако сте стройни, с изправени рамене и излъчвате енергичност.
 
2. Не се притеснявайте да изразявате емоциите чрез лицето си, жестикулирайте и гледайте събеседника си в очите.
 
3. Сексапилът не спира до дълбочината на деколтето, а продължава в ръцете. Китките са много прелъстителни. Счита се, че жлезите им отделят феромони, които възбуждат другия, без той да си дава сметка за това. Докосвайки нежно врата си или допирайки се леко до рамото или ръката му, вие създавате по-голяма близост помежду ви.
 
4. Вашето ухание е ключов елемент за романтичната обстановка. Нанесете парфюма най-добре на китките и зад ушите. Картината ще е пълна, ако намалите светлината и позволите на свещите да очароват.

Още интересна информация и полезни съвети може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, с убава невеста секи може. Ама я да ви видя с "ЛаКостите"...
39
1
 
2
 
! Отговори
софиянец преди 11 години
полу-съгласен със точка номер 3 - другото, ако припознавате половинката си в същият пол...
38
5
 
6
 
! Отговори
baihui преди 11 години
5. ne se pritesnevaite da mi izgaltate spermata - tva e nai-iakata taina na sexapila
37
5
 
17
 
! Отговори
ДО 44 преди 11 години
"ХУБАВИТЕ ЯБЪЛКИ ПРАСЕТАТА ГИ ЯДЯЛИ" ,казвала баба ти ! Тя толкова акъл имала значи ! Прасетата ядат изгнилите ябълки ,които са паднали от дървото , а хубавите ябълки ги ядат способните хора ,които могат да се покатерят на дървото и да си откъснат !!! Така че не във всяка поговорка има логика !!!
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Красотата на характера е много по силна от физическата. С хубост се свиква а когато 100% си сигурен че я имаш спираш да я забелязваш затова много други я забелязватБаба казваше "хубавите ябълки прасетата ги ядът"
35
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
haha, 90% procenta ot myjete si zadavat vyprosa - kolko oshte za da te na*ba, drugite 10% - biva, da vidim koia she e sledvashtata. ako vie devoiki iskate myj, zarejete izlishnia bagaj i se interesuvaite ot nego, togava she pochne da vi zima naseriozno i da si kazva - brei, ma tva momiche ne e kato drugite kuhi leiki, mai e interesna...
34
4
 
12
 
! Отговори
до 39 преди 11 години
"Не всеки търси красивата жена" !!! Каква смешка си написал !!!ЖЕНИ ИМА ГИ МНОГО КРАСИВИ ПО СВЕТА ,НО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ЛЮБИ КРАСИВА ЖЕНА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
33
2
 
8
 
! Отговори
Теxаs преди 11 години
E щом Джони Деп е зарязал Ванеса Паради заради Амбър Хард,ние обикновените хора сигурно ще се самоубиваме ритуално,ако я видим на живо
32
7
 
8
 
! Отговори
до 39 няма логика преди 11 години
"Всяка жена сърце,която има може да люби без да е красива тя"! Е хубаво тя ще люби ,ама нея кой ще я люби като не е красива ?! Нещо песента е с по-безсмислен текст и от чалга !!!
31
5
 
9
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Доста голям контраст между заглавието и съдържанието на темата , но нейсе ! За мен фаталната жена е тази ,която след като се оженим би ме изложила пред близки и познати !!! Останалото са бели кахъри !
30
0
 
9
 
! Отговори
Кво да кажа...освен преди 11 години
Премахнат поради нарушение на правилата на сайта
29
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За фаталните жени и мъжете мачо се казва: "Господ давал,давал та се забравил "Трябва да ти е заложено по ген ,другото си е кокетство.Виждаме много хубави ,секси жени и мъже с физика но точно фаталните са от господа или дявола избрани и изпратени -определението "божествно красива""дяволски хубава" илиМъжът MarlboroГрубият каубой, с голямата шапка и стегнатите кожени ***... Жените просто не могат да устоят на способността му да оцелее в дивата природа съвсем самичък. Според тях, един такъв мъж няма да й остави 3 съобщения на гласовата поща, питайки защо не му е отговорила на първите две обаждания. Освен това, всички жени знаят, че един мъж, който прекарва толкова време на гърба на един изпотен звяр, трябва да е истинска фурия в леглото.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо му слагате минуси на *** и го плюете? Той си изказва мнението, хвали си стоката. Някой друг ще има друго мнение, някоя друга също. Нека има разговор! Аз мисля, че ако нямаше нужда от тази кожа, Господ щеше конструктивно да промени модела. В някои мюсюлмански страни обрязват и жената, зверски. Не знам Джибрил по чие поръчение е диктувал, но някой не го е разбрал. След като се яде шкембе чорба и *** чорба и все от хора...
27
3
 
13
 
! Отговори
да ти го подам преди 11 години
*** заклет, направи той жесток мин.т.Олигави го горкия,и иска да му го набия,с макарите, чак до шия.Как обаче да му го подам,като е ан.лен хулиган.Върти, сучи и се моли,някой да му го натопори.Как обаче това да стане,като не се е подмило,това магаре...
26
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък се замислих, таз мома от снимката ако беше толкова фатална, що не се е хванала с някой по-така, а с тоз без-зъб и като стана въпрос твърде не хигиеничен Джони...хахах
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пленения...това е една лесбийка ве тип, охлади се , щото само ще си останеш с гледането...
24
0
 
18
 
! Отговори
Контакта преди 11 години
До 26 (гурбетчия):Ти явно на доста *** и необрязани си правил екстри, че чак и експерт си станал.
23
6
 
15
 
! Отговори
пленен:) преди 11 години
Извинявайте много, но ТОВА е красива жена, не онова - Парадито....Такава няма какво да прибягва до никакви хватки, за да плени мъжа, той е омотан в момента, в който я е видял!
22
22
 
8
 
! Отговори
гурбетчия преди 11 години
Вчера един ме изтри ,след като му обясних каква е разликата между *** х... и необрязан , т.е. сам си го изпроси ! Дори му казах ,че дамите не искат да правят някои екстри на необрязаните ,по обясними причини ! Ако има дами ,които желаят да дадат отговор на въпроса ,моля да бъдат искрени ! Все пак според доста дами , за да се правят такива екстри ,хигиената на х... трябва да е перфектна ! Как мислят дамите посещаващи сайта ? Нищо чудно тоя днес ако е тук ,пак да ме изтрие,а си го търсеше!
21
6
 
8
 
! Отговори
етиен преди 11 години
Марш в кухнята ***