Какво се обърка след секса?

Повечето грешки не са преднамерени, но това не ги прави по-малко дразнещи
Обновена: 10 ное 2012 09:02 | 10 ное 2012 09:00,
38
Какво се обърка след секса?
Снимка: outnow.ch

Представете си следното: Вие сте с партньора си в леглото. Правите невероятен секс и достигате всички върхове на Килиманджаро под формата на различни оргазми. След като усетите сладката тръпка на умората от изживяването, единственото, което искате, за да може да съхраните този момент по-дълго, е той да ви гушне в обятията си и нежно да ви целува по косата и лицето. Вместо това обаче, докато се обърнете към него, той вече е заспал в сладка дрямка и дори похърква доволно. И ето че моментът „Уау" изчезва със скоростта на светлината!

Това е само една от грешките, които двойките правят непосредствено след секс. Те може да са положили неимоверни усилия да задоволят партньора си в леглото и само едно грешно движение/поведение да развали мига за секунди.

Често след интимния акт хората бързат да се насочат към нещо друго, което далеч няма сексуален подтекст. Или пък по-лошото е по време на самия секс, умът им да е в някоя задача или друго занимание, което те сякаш нямат търпение да довършат след акта.

Макар че въпросните „грешки" са съвсем непреднамерени, това не намалява техния негативен ефект върху другия. Също така двойките не могат да проумеят , че моменталното изключване от сексуалното състояние, може сериозно да подразни и дори нарани другия.

Според д-р Пушкар Гута , индийски сексолог, ако след интимен акт веднага се отдадете на някакво друго занимание, това най-често означава, че вие сте правили секс по задължение.

Д-р Амита Мишра, която е експерт по сексуалните игри и връзките пък казва: „След половия акт, ако се насочите веднага към друго занимание, това кара партньора ви да се чувства отхвърлен и дори унизен. И дори разконцентрираният да се опита да прикрие промяната в поведението си, това сериозно афектира цялата връзка и разваля интимността".

Ето ги и най-често срещаните грешки след секс, които ако имате предвид, можете да се постараете да избегнете за благото на вашата връзка:

1. Бързото заспиване

Голяма част от двойките има този проблем, като понякога не само единият партньор заспива, а и двамата. Това ги възпрепятства да продължат да интимничат след акта и да се насладят на този съкровен момент, който е изпълнен с нежност и сладка умора.

2. Моменталното изчезване в банята

Да се окъпете заедно след интимния акт би било прекрасно. Така усещането за споделяне и едно цяло се продължава под друга форма. Но изстрелването към душа на секундата, след като свършите, е доста обезпокоително и дори грубо. Докато се търкаляте в чаршафите, нямате нищо против да обменяте течности, но след секса изведнъж манията за чистота и сапун ви връхлита.

На някои би им се сторило напълно логично, но не забравяйте , че партньорът ви вероятно иска още малко да се наслади на тялото ви. А и миризмата след секс действа понякога доста възбуждащо. Изстрелването ви към душ кабината кара другия да чувства, че вие сякаш искате да се „измиете" от него и бързате да се отървете от нещо неприятно.

3. Обаждане на приятел

Какво толкова важно имате за казване, че не може да почака до сутринта? Едва ли ще разказвате за преживяването си веднага, докато другият все още е в леглото до вас. Когато след акта започнете да се взирате в дисплея на мобилния си в очакване на sms или пък набирате някой приятел, това кара вторият участник да се усеща непотребен, защото вие му демонстрирате, че вече не ви е интересен. Хубавото изживяване преди малко веднага отива по дяволите след такава постъпка.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: секспровалгрешки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 11 години
"Жива да не бях, защо му дадох...!"
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се чудя кви са тия на снимката, а те били от Килиманджаро
32
0
 
2
 
! Отговори
Доминатор преди 11 години
Още една простотия, не стигат списанията, но сега и в новинарските блогове.Моят отговор навсичкитези ритуричнипростотии, а именно точките от 1 до 3 е БИЗНЕС !!!Който носи хляба, той поръчва музиката !!!
31
1
 
5
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
Мама казваше-тоя твоя ще е вечно заспал. И хубаво-другия дълго не заспива...
30
3
 
3
 
! Отговори
Чичо преди 11 години
След секс обикновено отивам да се избърша в пердето.
29
0
 
14
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
МОЯТА СЪСЕДКА.....СЛЕД СЕКС....ИДВА У ДОМА....
28
4
 
11
 
! Отговори
x преди 11 години
до 20 аз обикновено след sex се прибирам в къщи при жена ми! а дали някои не си тръгва от при жена ти , малко преди ти да се прибереш
27
3
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Ние в Кривунделово...секс не правим.Е,задявахме...момите и някои...зачеват,но децата ги носи...щъркела.Сега,щото са само...баби и щъркелите не...кацат.
26
1
 
19
 
! Отговори
fiat ulisse 1.8i преди 11 години
какво мрази жената да чуе по време на секс:-скъпа прибрах се
25
0
 
12
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
той вече е заспал в сладка дрямка и дори похърква доволно..............................защото сте го оставили без сили
24
0
 
4
 
! Отговори
Бригада шлосери преди 11 години
Най много се бъркат чорапите.
23
6
 
5
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
Вярно е най хубавя секс е с двама . Важното е двамата мъже да са приятели и да са в синхрон.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Секс се прави с двама!
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя: Скъпи, влезели?Той: Да!Тя: Еми тогава ..ОХ...
20
1
 
22
 
! Отговори
а ве, преди 11 години
що като говориме за секс, требе да ни показват ***!? На запаадняка( от където е крадена тази идея) може и да му ги показват за пример ама ние неаме нужда.
19
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз обикновено след секс се прибирам в къщи при жена ми.
18
0
 
13
 
! Отговори
. преди 11 години
Ще си правя квото си искам !
17
9
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Най често обърквам в задния двор .А след това рев като родопска мечка.
16
0
 
40
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Той клати , а жената отдолу кютук .....той... "Де мръдни малко " тя ..... Защо , преча ли ????
15
1
 
24
 
! Отговори
луд диди преди 11 години
Гърците първи са открили секса , .... а едва след това жената. До преди да открият , че и с жените може , всичко им е било ок.