Как да си го върнете обратно

Съвети, които ще ви помогнат да бъдете отново заедно
12 ное 2012 13:43,
18
Как да си го върнете обратно
Снимка: outnow.ch

Раздялата с любимия човек може да бъде наистина болезнена. В един момент всичко друго остава на заден план и най-важното, върху което концентрирате мислите си, е как да си го върнете. На първо място, преди да предприемате каквото и да е, трябва да се уверите, че наистина искате да бъдете с този човек и желанието ви не е продиктувано от нараненото ви его. Ако сте напълно наясно със себе си и любовта ви тласка обратно към бившия, има няколко съвета, които могат да ви помогнат да се съберете отново заедно:

1. Разберете дали той още има чувства към вас

Преди да започнете да правите каквито и да е постъпки да си върнете любимия мъж обратно, трябва да бъдете сигурни, че той все още има някакви чувства към вас и го е грижа. Говорете с ваши общи приятели, които могат да бъдат достоверен източник на информация. Ако бившият ви продължава да се интересува и да мисли за вас, значи все още имате шанс.

2. Подгответе първите си думи

Първите изречения, които казвате на бившия си приятел, са от изключително значение. Те могат да бъдат ваша помощ или окончателно да прекратят нещата. Бъдете искрени и честни, кажете за какво съжалявате и какво искате да промените във връзката ви. Не се опитвайте да върнете приятеля си чрез скандали и плач, защото това ще го отблъсне още повече.

3. Използвайте миналото

Ако имате уредена среща, направете я в някое от любимите ви заведения, където знаете, че и двамата се чувствате комфортно и където сте преживели едни от най-хубавите си моменти. Познатото място ще предизвика носталгия у мъжа.

4. Бъдете отново жената, в която той се е влюбил

В началото на една връзка всичко е розово и хората показват най-добрите си качества. С времето обаче нещата се променят. Покажете му, че отново може да бъдете същата жена, от която той е бил привлечен. Бъдете позитивна, мила, любяща и се постарайте да се отървете от лошите си навици. Накарайте го отново да се почувства уютно във вашата компания.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
37
 
! Отговори
ева преди 11 години
Не се бойте да загубите някого. Не можете да загубите този, който ви е нужен за цял живот. Губите тези, които са ви били изпратени, за да натрупате опит !!!!Което е било няма да се върне ! Което е ще си отиде ! Което идва никой не може да го спре !!!
10
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Учудващо единомислие на коментиралите темата. Наистина няма как да се получи това "връщане"..... Изневярата, предателството, лъжите са променили и двамата.... Дори и да се съберат - ще е по инерция и за кратко......... Ще се измъчват и тормозят взаимно, ако пък се насилват да стоят заедно и ще си измислят разни оправдания - децата, къщата, парите, удобствата...... В крайна сметка компромисите не си струват - несигурност, тежки отношения, мълчане.....отново лъжи.....
9
0
 
18
 
! Отговори
Nikoga ! преди 11 години
I da ima 6ans za novo na4alo smjatam,4e e nay-dobre NIKOGA da ne se pravjat opiti ! Kray ozna4ava KRAY ! I napred kam 6tastito !
8
13
 
9
 
! Отговори
@ преди 11 години
Има само един единствен начин, който работи и той е:ПУСНЕТЕ В ДУПАРКАТА!
7
0
 
9
 
! Отговори
:P преди 11 години
Поздрав за всички бивши с песента, само ти недей
6
1
 
33
 
! Отговори
* преди 11 години
Истината е следната: Това, което се е счупило веднъж никога не може да бъде поправено... За съжаление... Дори и да се съберат отново в една връзка винаги в устата оостава 'горчивия вкус на миналото'.Не си правете илюзии. Това да се опитваш да бъдеш отново с бившия/бившата си е чиста загуба на време и нерви. Няма никакъв смисъл. Знам го от опит. Нито ти нито той/тя сте същите вече, особено, когато се е намесил и 3-ти човек.Изходът е само един - смело напред и никога не се обръщайте назад!
5
2
 
33
 
! Отговори
Врял и кипял преди 11 години
Безсмислена статия. Скъсате ли веднъж, по-добре не се опитвайте да се съберете. Дори да успеете, ще е за кратко, после само ще страдате повече. Все едно да скъсате лист хартия и след това да се опитате да го съедините. Както и да го лепите и прикрепвате, скъсаното винаги ще си личи и ще ви боде очите. Няма как да забравите защо сте се разделили, а съветът да се превърнете отново в жената, в която той се е влюбил е направо ***. Само ще се преструвате, че сте нещо, което е отдавна отминало.
4
3
 
21
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 11 години
Напоследък всичките тези статии, за интимните отношения между прости и лицемерни хора, са илюстриарани със снимки на чветнокожи. Много неприятно. Белите все още сме мнозинство.
3
0
 
18
 
! Отговори
BGMAN преди 11 години
Знаех си аз, че е лесно!
2
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пак глупости, първо трябва да разберем защо ни е напуснал и може ли да се променим, иначе няма смисъл
1
0
 
43
 
! Отговори
? преди 11 години
Абе тя като се скъса съшиване и временно примирие няма!