Неща, които всяка жена иска в леглото

Това, което ще я подлуди...
13 юли 2013 20:03, Мария Дуковска
66
Неща, които всяка жена иска в леглото
Снимка: Outnow.ch

Въпросът, на който всички мъже жадуват да намерят отговора е „Какво искат жените?“. Няма единен отговор, който да определи желанията и копнежите на всяка дама. Затова пък има няколко специални неща, които повечето жени наистина искат да изпитат в интимен план и днес ще открехнем завесата именно към тях...

Страст

Жените са романтични, вярват в истинската любов и жадуват за огнена страст в леглото. Мъжът, който ще завладее мислите й, трябва да знае как да се държи с нея в леглото, но най-вече да бъде страстен и емоционален. Това е пътят, по който ще я спечели завинаги.

Да бъде чута

Мъжете често казват, че ни слушат, но дали е така? И после се мръщят като се сърдим, че сме неразбрани от тях. А целият проблем е в слушането. Жената иска да бъде чута за това какви са съкровените й желания, фантазии, за какво мечтае и ако мъжът изпълни поне едно от тези неща, със сигурност и той ще бъде ощастливен на следващ етап...

Да й покажете удоволствието си

Жените обичат да виждат, че мъжът изпитва удоволствие от секса с тях. Това ги възбужда и определя до голяма част удоволствието, което те изпитват в леглото.

Фокус върху цялото й тяло, не само в определена зона

Да бъде целувана, прегръщана и милвана навсякъде по тялото, а не само в една определена зона, е женското желание. А не, както повечето мъже обичат да се съсредоточат върху гърдите и дупето, забравяйки гърба (върху който има много ерогенни зони), раменете, стъпалата.

Останалите прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
Скъпи г-н "Кисинджър", намерете си женичка, която да се преструва качествено, че е като Вас, не употребява вулгарни думи и Ви пасва идеално. Направете семейство. Създайте ограничените си деца и моля Ви, когато някой ден, те дойдат и Ви забият с израз като "тате, ч***ках тази мацка" не гледайте като изтърбушена тиква, а ПОМИСЛЕТЕ! Животът е много повече от ограничения Ви мироглед. Точка. Край. Амин. Алилуя. Аман от ограничени. Ето от това най-много ме боли. Все тая.
31
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
Господине, аз съм и Дяволът и Богът. Мъж и Жена. Детето и Родителят Ви. Мъдрецът и Глупакът. Това, че се опитвате да ми набиете ролята на само най-възвишенита според ограниченият Ви мозък роля не ме прави по-обхватна, по-ограничена и по-значима или не-значима. Не ми е нужно нито Вашето уважение, нито Вашето Одобрение или Неодобрение. От доста време не се влияя от чужди ограничени разбирания за света, мене си и значението ми във Вселената. Успех Ви желая.Аз знам Коя съм, Къде съм и Накъде отивам.
30
2
 
2
 
! Отговори
@ преди 10 години
Извинявайте. Наистина с някои хора вибрираме на различни честоти и не могат да ме разберат. Надявам се да срещате само такива жени, които ще съответстват на Вашата. И ако някога срещнете някоя,която Ви изненада и от която Ви се "доповръща" желая Ви, от сърце, честно, да си научите урока. Късмет. Моето възпитание няма нищо общо с това, което съм. Просто знам коя съм, откъде идвам и къде отивам. Хората, които са ме възпитали, които са ми приятели в момента нямат нищо общо. Мъдрост желая.
29
2
 
3
 
! Отговори
@ преди 10 години
Всичко друго е *** роля, г-н Кисинджър. Като Вашата. "Минали" сте покрай г-н Кисинджър и Вие, но явно Ви е хубаво някакси да си мислите, че притежавате някакви негови качества. Дано.
28
2
 
6
 
! Отговори
@ преди 10 години
И още нещо, г-н Кисинджър, ако позволите. Интелигентността на една жена се определя от това къде и как употребява думите,било то класифицирани от Вас, като вулгарни или подходящо адекватни за ситуацията.Една от ценностите на една жена е да знае думи и да ги ползва по предназначение там, където тя прецени за добре. Ако е в леглото нека е там. Ако е в обществото нека е там. Въпросът е да може да играе така, че когато е най-истинска, пред себе си и Човекът до нея да може да бъде Тя.Такава каквато е
27
3
 
4
 
! Отговори
@ преди 10 години
Извинявайте пак г-н Кисинджър.Разбирам Ви. Вие не желаете жената, с която спите, която е до Вас,да притежава в речника си вулгарни думи и изобщо да не си помисля, че може да употребява подобни.Щом е грозно, това е Ваш избор.Все пак, всеки се стреми да живее в красота.Може би.Аз съм малко в повече практик и възприемам себе си и другите такива каквито са.И когато казвам "ч***кам" за мен това не е проблем.Ако мъжът ме обича и за него не е.Защото знае, че мога да бъда каквато си искам.Затова ме обича.
26
4
 
6
 
! Отговори
Кисинджър преди 10 години
@, ако искаш и Шели цитирай на несретника, то си е ваша работа. Само че отново не си разбрала какво се опитвам да кажа. Използването на вулгарни думи в ежедневието от жени с претенции за качество (или пази боже, за интелект) е грозно. Дори и по време на секс - мен лично би ме отблъснала жена с речник, от който всеки футболен ултрас би се изчервил.
25
4
 
1
 
! Отговори
@ преди 10 години
22, моля Ви, аз съм нежна душа. По-културно и възвишено се обръщайте към тънките струйки на енергията течаща по всичките ми чакри и съсредоточаваща се като лазерен лъч към онази най-дълбоко в недрата ми! По-нежно, че милата, почервеня от срам, докато Ви четях.
24
4
 
4
 
! Отговори
@ преди 10 години
Извинявайте г-н Кисинджър. В най-разгорещения момент, в които капките от лекоизбилата по тръпнещите тела пот се сливат като частички от бурнотечащ водопад сниман на слоумоушън, няма да кажа: "Искам те. Чукай ме!", а ще кажа: "О, попий с устните си похотливата ми жажда с навлез със змея си в моята очакваща те плът и ИЗГОРИ МЕ, владетелю мой! Обаче дай по-бързо, че забравих вече какво искам да ти кажа!".
23
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ку*ви*е ги стимулира само едно - парите. Нямаш ли парички нищо не става от теб.
22
4
 
12
 
! Отговори
Кисинджър преди 10 години
Имах предвид използването на самата дума "чукане", а не това, което се влага в контекста й. Жените, които използват цинизми, са ми били винаги неприятни. Можеш да покажеш, че си дива на един мъж по много различни начини, като използването на вулгарни реплики е най-селския. И по спокойно го давай с правенето на психологически профили
21
2
 
7
 
! Отговори
До @ преди 10 години
Намерихте здравия и издържлив мъжага! Това съм аз и ще ви бухам здраво в дупчицата на края на гърба!!!
20
7
 
6
 
! Отговори
@ преди 10 години
Извинявайте Кисинджър, но "Има и един вид мъже, които са умни и с характер, обаче като чуят жена да говори за "чу*ане" и лека им се доповръща.", но от това може да му се "доповръща" само на мъж, който е с нежна душа и идея няма какво значи да ч***ка жена. Има такива мъже. Загубили са дивото в себе си и са нежни душички и сакън да не им кажеш нещо по-диво и тотално са прищракали. Не им бачка копчето. Пада им либидото. Аре да ходи да повръща някъде, ние търсим здрави издръжливи мъжаги.
19
4
 
12
 
! Отговори
Кисинджър преди 10 години
до 19Предполагам, винаги си си падала малко slutty, нали? Има и един вид мъже, които са умни и с характер, обаче като чуят жена да говори за "чу*ане" и лека им се доповръща. Това само като инфо за иначе прозорливата ти главица.
18
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комплексарите винаги ще намерят оправдание за това, че не им върви с жените - само парите гледали, били прости и т.н. Истината е мнооого проста - харесваме умни мъже с характер, по възможност с голям, да се кефи на секса и да не гледа на жената като на средство, а като на партньор, който заслужава любов, яко чукане и уважение:Р
17
1
 
13
 
! Отговори
Райна преди 10 години
До хахахавгъзъАз културно помолих предварително за прошка от такива като теб, а ти се излагаш да си показваш на всеосмотрение IQ-то...Aй, със здраве!
16
1
 
21
 
! Отговори
замислен преди 10 години
Tова 100 на 100 е според британските учени! :D
15
15
 
7
 
! Отговори
хахахавгъзъ преди 10 години
До РайнаШепа *** да те порят тогава, до забрава - да ходиш 3 дена настрани и да ти бръжди,,,лакомнице ***
14
4
 
30
 
! Отговори
Райна преди 10 години
До .!.Абе така си е! Френското ала-бала, както му викаш :))) си е супер, ама за предястие. Същинският пир си иска да се напълни порядъчно съответният орган. Която жена говори, че няма значение размерът, все едно казва на любимия: "нищо де, поне опита". За качествена работа се искат качествени инструменти, познания и опит.Да ме прощават тези, които не спадат в тази категория, ама все някой трябва да им го каже...
13
1
 
17
 
! Отговори
жена преди 10 години
Прав е Мавродиев, както и номер 12. Всичките други проблеми започват заради липсата на размер.. или по-точно заради липсата на физическо съвпадение между мъжът и жената. Хората са различни, върпосът е да си паснат.