Секси игри за "почерпени" момичета и момчета

Палави игри, подходящи за компания от необвързани приятели
13 сеп 2013 23:03,
30
Секси игри за "почерпени" момичета и момчета
Снимка: sxc.hu

Има два вида секс игри с участието на алкохола. При едните можете да загубите контрол напълно (ако прекалите бързо-бързо с пиенето) и да се изложите, а при вторите можете да пиете „умно" и да се забавлявате цяла нощ.

Ако имате компания от приятели, които не са от най-скромните и обичат да ви виждат по-палава (макар и почерпена), използвайте възможността да излезете с тях някоя вечер и да прекарате остатъка от нощта наистина вълнуващо.

Дори да имате дълга връзка, няма причина да не я освежите с подобно ново преживяване, което да даде нов тласък на сексуалния ви живот.

Най-добрите игри с пиене са тези, които са импровизирани. Само не забравяйте, че не трябва да прекалявате с алкохола на празен стомах!

Ето ги и някои от въпросните 10 диви секси игри, напоени с алкохол:

1. Аз никога. Играта започва с един от вас, който изповядва на другия нещо вярно, като започва с думите "Никога не съм... правил секс в кола" например. Ако някой друг от групата е правил това, значи има нужда от едно питие (измерено в капачка, за да не се напиете твърде бързо). Ако никой в компанията не е правил секс в кола, човекът, който е направил признанието, изпива питието.

2. Руска рулетка. Излейте водата от всички чаши с изключение на една, в която сипете водка. Някой трябва да размести чашите тайно от погледа на другите. След това всички от групата си избират случайна чаша и я изпиват до дъно. Човекът, който изпие водката, трябва да извърши някакво предизвикателство, дадено му от другите (например да си съблече част от облеклото).

3. Предизвикателство в шапка. Всеки от групата, трябва да напише някакво пикантно, смело и секси предизвикателство на лист хартия и да го пусне в една шапка, без да казва на никого какво е. След това хартийките се разбъркват и всеки си тегли една. Ако лицето, което изтегля листчето, не иска да извърши акта, трябва да изпие едно питие.

4. Стриптийз покер. Това е възпроизвеждане на обикновена покер игра с карти, но вместо да губите монети или пари, ще губите по една своя дреха. Ако някой не иска да се съблича, неговият партньор (ако има такъв) може да свали своя дреха като компенсация. Всеки път, когато някой си сваля дреха, всички останали трябва да изпият по едно питие.

5. Вдишай и издишай. Всички в компанията стоят в кръг, като се редуват момче - момиче. Започват игра на карти, като раздаването става от устни на устни (картите се държат в уста и не се използват ръце). Целта е да предадете картата на съседния човек, без тя да пада на земята. Ако не я дадете успешно, трябва да изпиете едно питие.

Останалите идеи прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
аз не видях някой да е каран насила да чете
20
1
 
6
 
! Отговори
Тартюф преди 10 години
Пуритани - пуритани ама хвърлихте едно око и тук ! Няма по-големи двуличници от вас !
19
3
 
3
 
! Отговори
Да! преди 10 години
До me: Да, наистина ме заинтригува заглавието, та чак ме изуми! Викам си - е, не може чак такива простотии да пишат тука. Но какво се оказа - може, може. Не били нищо особено игричките за вас. Ами вие тези игрички си ги играете сигурно на работа в обедната почивка, или докато се препичате на плажа. А за купона - нещо по-яко! Садо-мазо или групов секс. И към пиенето - хапчета, да видиш каква фиеста ще стане!!!
18
2
 
8
 
! Отговори
me преди 10 години
Ау колко много домакини коментирали тук. Тц тц тц. Морализират ли морализират, но иначе като видят заглавие включващо думата "секс" и веднага цъкат да видят какво ще да пише в статията. Игричките не са нищо особено, не бих казала, че са и особено смели. И не разбирам защо статията е насочена към лица от женски пол, явно идеята е да ощастливи необвързаните приятели от мъжки пол. Моля редактора да отбележи, че в 2. трябва да пише "налейте вода във всички чаши освен една" , а не "излейте водата".
17
8
 
9
 
! Отговори
ники преди 10 години
Леле,само моралисти се изказват тук,от някой манастир може би!? Защо изобщо четете,след като още от заглавието става ясна темата на статията.На какви се правите бе хора - все едно никой от вас не пие,не пуши,не прави секс,не се забавлява никога и за нищо на света,а само четете Под игото,слушате Рахманинов,и живеете в саксия.Аман от лицемери.
16
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДнесБГ, защо не бяхте вестник, да ви скъсам...
15
5
 
33
 
! Отговори
Мнение преди 10 години
Аз пък предлагам следната игра:Нека всеки да прочете една книга например "Под игото" или друга подобна. И после да пробва да прочете още няколко книги, да си учи уроците и да не се занимава с простотии, за да не си блъска главата после какво да работи: за момичетата - държанка, сервитьорка или магазинерка, а за момичетата: пазач, общ работник или барман.Учете, не слушате чалга и не ходете по клубове всяка вечер. Повече четете, квалифицирайте се, учете и чужди езици и ще Ви е по-леко!
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
та на една такава секси игра, решили да изгасят лампите и кой когото хване, след 10 мин. светва лампата и вика:-господа! Дайте да се организираме, от 10 мин една ц.цка не барнах, аа два х.я отнесох
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С марихуана не знаете ли игрички? С амфети, гъби нещо...?
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До NOrdНищо не знаеш, ти.Тия тук се къпят с ***.
11
7
 
11
 
! Отговори
NOrd преди 10 години
Ехх, какво "морално общество", тука само ходещи на църква в неделя ли пишат :D
10
1
 
34
 
! Отговори
m преди 10 години
Първи стъпки за начинаещи суингъри или как да си спретнем оргийка с приятели или непознати! Браво бе госпожа, не бях се сетил, та кога ще пийнем нещо?
9
8
 
32
 
! Отговори
Гледам! преди 10 години
Гледам и не вярвам на ушите си!!! До къде е стигнало падението на обществото. По-точно на част от него! Да се дават съвети за секс игрички на пияна глава, и то с необвързани приятели! Госпожооо, госпожо, вие това секса за нищо го нямате! Това спорт ли е, игра ли е, според вас? Я прочетете Прекрасния нов свят на Олдс Хъскли, да видите как още в 1932 година човекът е описал такива като вас! И се засрамете, ако имате още срам!
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скъпи журналисти, защо не напишете една статия за "болетта на целувката"?Или да о4акваме в следващия брой да има статия за ползата от секса с непонат бе презерватив ;)
7
4
 
21
 
! Отговори
на преди 10 години
На автора нещо не му е наред! СМЕНИ СИ ДРОГАТА,ЧЕ ТАЗ НЕ ТИ ПОНАСЯ!А МОЖЕ И ТОВА ДА Е СЛЕДВАЩАТА СТАТИЯ. "КАК ДА СЕ ДРОГИРАМЕ ДОКАТО УБЕ НЯКОЙ!"
6
6
 
30
 
! Отговори
7 преди 10 години
ДО СКОРО НИ УЧИХА ДА СЕ...В Г***З@.,СЛЕД ТОВА НИ УЧИХА ДА ИЗНЕВЕРЯВАМЕ, СЕГА БА ПИЕМ И ...НАРЕД?!?!ЗА ТАКИВА СТАТИИ ТЛАСКАЩИ КЪМ РАЗВРАТ И АЛКОХОЛ СЕ ПОСЕЩАВА ЕДНО СПЕЦИАЛНО ЗАТВОРЕНО ПРОСТРАНСТВО ДЕТО ВСИЧКО ТОВА ТИ СЕ СЛУЧВА ПЛЮС ИЗНАСИЛВАНЕ!А ЕТО Я И СЛЕДВАЩАТА СТАТИЯ!С РИСК ДА МЕ ИЗТРИЯТ И БЛОКИРАТ ЩЕ ВИ ЗАЯВЯ,ЧЕ СКЕФ БИХ ВИ НАПЪЛНИЛ ПРАЗНИЯ МОЗЪК С ОЛОВО.И НЕ САМО ПРАЗНИЯ МОЗЪК!ПРОСТА *** ПРОГНИЛА!
5
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господинова тебе директно ***. Няма нужда да си хабим рикийката за тебе!
4
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНОГО ЛОШИ СЪВЕТИ ! И ТО ОТ МЕДИЯ....... ПРИЗИВ КЪМ МЛАДИТЕ ЗА АЛКОХОЛ И РАЗВРАТ. НЕ Е ЗЛЕ ДА СЕ ИНФОРМИРА ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ. АВТОРКАТА НЕЗАБАВНО ДА СИ ХОДИ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА ДРУГАДЕ!
3
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Морала е последна дупка на кавала за медийната хала.
2
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
медиите май трябваше да имат някакъв морал , първо подрастващите няма какво да ги учиш , те си знаят , второ медията на Пеевски , пак доказа , че е морална *** като собственика си.