Стратегии в любовния живот oт принцесите на Дисни

Разберете какъв мъж би си търсила Снежанка към днешна дата
15 сеп 2013 21:58,
3
Стратегии в любовния живот oт принцесите на Дисни
Снимка: baby.ru

Известно е, че приказките на „Дисни" от край време заблуждават малките момиченца с лъжи за любовта и им вменяват прекалено високи очаквания към представителите на силния пол. Любопитно би било, ако въпросните принцеси бяха изложени на съвременните предизвикателства и трябваше да се оглеждат за мъж в модерното, забързано общество. Дали тогава тяхната магия и очарование, щяха да са достатъчни, за да доведат нещата до хепиенд?

Принцесите със сигурност щяха да използват някои от популярните си стратегии и трикове, за да унищожат конкуренцията. Ето какво бихте могли да научите от тях:

Пепеляшка: Не му давай всичко на първата среща

Пепеляшка определено не е глупачка, като измисля тактиката да избяга от своя принц в полунощ, за да го остави да копнее по нея и да не спира да я желае отново. Ако тя беше останала цялата нощ при него, по-скоро щеше да си заслужи прякора „похотлива и лесна прислужница", а не „загадъчна, тайнствена красавица". Мъжете обичат приключенията и предизвикателствата. Те правят етапа на ухажването доста по-забавен и интригуващ. Затова жените трябва да действат като Пепеляшка – покажете му, че го харесвате, но не го оставяйте да си мисли, че сте му „вързана в кърпа".

Снежанка: Не се отказвайте от своите приятели мъже.

Може би част от успеха на Снежанка се дължи в това, че е заобиколена от толкова много приятели-мъже (седемте джуджета). Експертите казват, че жените, които имат много приятели мъже, са склонни да бъдат по-социални, могат да преодоляват по-лесно междуполовите различия и са по-верни, защото правят разлика между приятелство и романтика. Вашият принц в началото може да се чувства малко застрашен от "мъжкия ви антураж", но ще осъзнае, че това наистина са само ваши приятели и дори може да се сприятели с тях.

Ариел (Малката русалка): Говорете по-малко и залагайте на езика на тялото.

Не трябва да сте много приказлива, за да спечелите сърцето на един мъж, така че не се притеснявайте, ако нямате добри вербални умения! Ариел не може да говори изобщо, но е красива и чувствена. Нейната тайна е езикът на тялото. Повечето хора наистина не обръщат много внимание на езика на тялото си и не са наясно с факта, че той казва често повече от самите думи.

Останалите тактити прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А те повечето тайничко се плющят кат невидели за голяма пица с айрян, а иначе само си търсят някой балама да му говорят за любов.......Кви приказни героини, кви стратегии, кви пет лева...
1
2
 
6
 
! Отговори
Сомангеса преди 10 години
Нито една от приказните героини не става майка,за това сегашните стоят до 40 г без деца а после по клиники щот вече са ялови,психо атаки от дисни за намаляване на лошия матрал,едно време децата си играеха на майки и бащи с кукли бебета сега си играят на барби и кен в мола или на порше....