Как да подобрите сексуалния живот

Пътувайте, но сами
30 окт 2013 22:52, Мария Дуковска
3
Как да подобрите сексуалния живот
Снимка: Outnow.ch

Влюбените двойки нерядко търсят начин да подобрят сексуалния си живот. Експериментите в леглото са добро решение, но според американско проучване има и друг добър начин да се сближите още повече с партньора си.

Проучването е установило, че двойките, които пътуват заедно, имат по-добри взаимоотношения и сексът при тях е по-вълнуващ.

Ако сте от тези, които досега по-често са пътували самостоятелно или с компания, но без половинката си, това е добър повод за промяна. Изследването е направено сред 1000 двойки и резултатите са категорични. Когато пътувате заедно с половинката си, вие давате тласък на романтиката.
 
Имате нови приятни изживявания, свързани с пътуването, откривате нови неща за половинката си. Освен това екскурзиите са добър начин, с който да излезете от рутината на ежедневието.
 
Повече от 80% от двойките са споделили, че пътуванията с партньора се отразяват благоприятно и заздравяващо на връзката им. Освен романтични техните пътешествия се оказват и с много чувствен секс.
 
Ако все още не сте направили планове за предстоящите почивни дни, имате време да планирате нещо ново и вълнуващо за вас двамата. Ако пък сте решили да си дадете по-голяма ваканция, винаги може да изберете някоя далечна и екзотична дестинация, за да се отдадете на любовни ласки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 10 години
Сега на кое да вярваме - на подзаглавието, което ни казва да пътуваме сами, или пък на статията, която ни убеждава в обратното?
1
1
 
18
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
Само секс,секс,секс и секс!Не слушайте американците! 80%от тях са онанисти, а останалите -- активни ****али!Аз ви казвам -- Секс,секс,секс и само секс му е майката!