С какво лошите момчета привличат жените

Защо много жени загърбват логиката и избират бунтаря пред доброто момче?
18 ное 2013 22:45, Теодора Драгоева
18
С какво лошите момчета привличат жените
Кадър от филма "Лоши момчета 2"; Снимка: outnow.ch

Чудили ли сте се защо типажът „лошо момче“ винаги постига зашеметяващ успех сред жените? Подобен сюжет се развива не само във филмите, но и в реалността. Истината е, че много жени загърбват логиката и избират да бъдат с бунтаря и непокорния вместо с доброто и мило момче.

Какво обаче привлича жените толкова силно към неподходящите мъже? Образът на лошото момче е комбинация от самонадеяност, прибързаност, секси визия (в повечето случаи) и неспазване на нормите. Лошото момче живее на ръба, държи се грубо и не му пука за никого. Въпреки това на много жени им пука за него. На какво се дължи този парадокс?

1. Лошото момче е уверено в себе си. Точно така. Лошото момче е достатъчно уверено, за да си позволява да се държи по начина, по който го прави. Този тип мъже не се чувстват уверени само около приятелите си – те се държат на положение, докато си поръчват в бара, докато пазаруват или пък разговарят с красива жена. Няма две мнения – дамите наистина си падат по увереността в един мъж, бил той и лошо момче.

2. Лошото момче е безразлично. На него просто не му пука. Те могат да бъдат с жената или да я оставят. Това е една от причините, поради които се справят добре с нежния пол. Ако една жена каже „не“, лошото момче няма да се впечатли, нито пък натъжи. Този тип мъже ще преминат към следващия обект и ще го направят със същия ентусиазъм и желание.

3. Лошото момче е вълнуващо и приключенски настроено. Задайте си въпроса: „Кога за последно направих нещо диво?“. Ако се опитвате да откриете случка, подходяща за отговор, значи определено не сте от лошите момчета/момичета. Вълнуващите мъже са тези, които правят луди работи, които изненадват жените с неочаквани неща – това се харесва на дамите. Тръпката от неизвестното провокира интереса на нежния пол.

4. Лошото момче е предизвикателно и загадъчно. Жените не си падат по мъже, които са им в кърпа вързани. Противно на очакванията и на логиката, дивото у дамите ги кара да предпочитат загадката пред сигурността. Именно „стоенето на тръни“ кара жените да са привлечени толкова силно от предизвикателното лошо момче.

5. Лошото момче е много мъжествено. Мъжествеността му не се изразява само в добра физика, а в излъчване и поведение – увереност, безразличие и контрол. Това не означава, че лошото момче контролира жените, по-скоро те се поддават на неговото влияние. Този тип мъже просто много добре знаят как да получат това, което искат. Те говорят ясно и уверено, гледат в очите, страстни са и знаят как да се държат с жената.

Още по темата можете да прочетете в сайта на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
конса преди 10 години
До XopxeС тия три минуса е ясно,че не аз,а ти си тъпака.А това,че се хилиш сам на себе си,става ясно,че дясната ти ръка още ти е най-добрия приятел.Чупка малкия!
15
2
 
1
 
! Отговори
конса преди 10 години
До 11 АнонименВсички сме комплексирани,брат.Ти от едно,аз-от друго.Относно секса-на 32 години съм,имал съм 5 партньорки до момента и трябва да ти кажа,че си правехме и правим още с последната голям кеф.За порното-само не ми се прави,че не гледаш порно.Разликата между мен и теб е,че аз порното си го гледам с жената,защото не е проста кифла и оценява жанра,а после се сцепваме от удоволствие.Бъди жив и здрав-пожелавам ти да избягаш от село.
14
1
 
1
 
! Отговори
от 14 преди 10 години
А пък двата минуса на 11 са ги турили някакви кифли дето си падат по селски бекове(лошо мче) и се чудят що живота им е скапан. Ама пък продължават да излизат със селски бекове :D .се едно не моа разбера що попадам на гадни коли ама пак ще си купя стар москвич :D
13
0
 
1
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Аз пък мисля че много справедливо си е отмъстил. Като си пада по *** момата защо да я приютява обратно ? Да си ходи при селските бекове като и е толкова акъла :D
12
4
 
1
 
! Отговори
Xopxe преди 10 години
До консаОбщо взето си пълен *** и фантазията ти нищо не струва хахаха
11
0
 
5
 
! Отговори
Шибана статия! преди 10 години
Какъвто и да си майката му е пари и здраво еб**е...
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До конса...нито си лошо нито си долно момче....ти си просто едно комплексирано момче което май още не е правило секс. Но пък с гледането на порно си ...ама мноо напред !
9
2
 
32
 
! Отговори
конса преди 10 години
Навремето едно маце ме заряза брутално заради "лошо момче".След два месеца ми почука на вратата с разбит нос и каза,че е сбъркала и иска да се върне при мен.Поканих я вътре,утеших я,сипах и едно малко,казах и че не съм спирал да я обичам.Тя се разтопи,ухили се и ми намекна да си легнем.Захапах и леко ушенцето,изкарах го и и стиснах дупето.Беше влажна.После му отърках главата в кл.и.т.о.р.а и,внезапно станах,казах,че нещо тази вечер не ми се палува и я изритах от нас.Лошо момче ли съм или долно?
8
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1.Увереността, самочувствието, отразява преценката ни доколко покриваме собствените си критерии.Колкото по-ниски критерии, толкова по-лесно си уверен и със самочувствие. Колкото по-високи и сложни критерии, толкова по-объркан, нерешителен, без самочувствие.Егоизмът също помага - когато мислиш само за собствения си кеф е доста по-лесно, да си решителен.2. Лесно е да си без-различен, когато всички жени за теб са само "п.тки" - "готини" или "смотани". Ако жената е индивидуалност, "различаваш"
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Важно уточнение!-Богати лоши момчета-Бедни лоши момчета;)
6
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пълни тъпотии , наплескани от комплксирана недорасла кифла.Лошите момчета и лошите момичета имат успех само детска и пуберска възраст.Тези които се ловят на такива лоши момчета, са обикновено умствено изостанали и нискообразовани растения.Съветвам авторката да си намери некоя мутра , фотболист или просто кварталния наперен ***-лузър, и да миряса накрая.
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добри, лоши ... важното са парите.
4
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лошото момче прави секс и бяга а после следва операция и аборт.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
пълни глупости!
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно това никоя жена не го цени, миличък. Ще те прекара през иглени уши преди да разбере точно какви са ти намеренията. За бройка ли, за единия ли, за повече ли ....... и каквото търси тя, това ще получиш и ти. Но ако търси някой с интерес, няма да се даде на някой, който няма такъв.
1
5
 
20
 
! Отговори
Отговор преди 10 години
Лошото момче е безразлично. На него просто не му пука. ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО!!!