Какво символизират бенките на лицето ви

Коя бенка носи късмет?
17 окт 2014 08:20, Михаела Лазарова
6
Какво символизират бенките на лицето ви
Снимка: Reuters

Бенките са част от белезите по кожата на всеки човек. Тези, които са разположени на лицето винаги са имали особено значение по отношение на красотата. Те не само могат да ни направят по-секси, но в зависимост от това къде са разположени, да разгърнат интересни загадки за нашия живот и личност. 

Тъй като има много и разнообразни разположения на бенките, споделяме най-често срещаните и какво символизират те според вярванията.

На челото 

Ако имате бенка в средата на челото, тя подсказва, че сте личност, която има проблеми с властта. Трудно комуникирате с по-вишестоящи от вас хора или с родителите си. За тази бенка се смята, че пречи на кариерното развитие да се случва с бързи темпове. 

Препятствия и спънки по пътя към успеха, а също така и лош късмет в любовта. Но ако бенката ви е встрани на челото, подсказва за енергичен човек, който е фокусиран върху целите си. Трудолюбив, творчески настроен, но и много безгрижен по дух. 

На веждите 

Ако имате бенка под веждите или тя се скрива в косъмчетата, това символизира богатство и изобилие, а вие сте една креативна личност, която има потенциал да бъде добър лидер. Ако бенката е разположена малко над веждите, то през целия ви живот ще имате поток от пари. 

На клепачите

Не са рядко срещани и бенките на горния или долния клепач. Тези бенки символизират дисхармония със семейството и постоянна загуба на пари. Хората, които имат такива бенки, често страдат от емоционални проблеми. Може би и затова те се наричат бенки на плача.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: успехкъсметпари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
12
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Бенките символизират доброкачествени тумори. А "журналистите", които пишат подобни тъпотии символизират дълбоката културно-информационна депресия, в която се намира БГ.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Те не само могат да ни направят по-секси..."Имам 12 по цялото лице, според вас чувствам ли се секси а :( ???
4
1
 
4
 
! Отговори
Mistique преди 9 години
Аз имам една, ама няма да ви кажа къде.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Алоууу, Михаела, по големи глупости не можа ли да препишеш от нета?! И за чии вярвания става въпрос - на простите кифли!
2
1
 
10
 
! Отговори
бат' Митко преди 9 години
До Дедо МъдиСимволизира,че си много ***!!!
1
4
 
7
 
! Отговори
Дедо Мди преди 9 години
Аз па да ни разправям къде баш имам бенка!И какво ли символизира?