Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей

Какви са отличителните черти на тази зодия
21 яну 2015 08:34, Теодора Драгоева
25
Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей
Джъстин Тимбърлейк. Снимка: T Magazine

Мъжът Водолей е остроумен, интелигентен, изобретателен, оригинален и с изразено хуманно отношение. Разбира се, представителите на тази зодия имат и своите не особено добри черти.
Това са прекалената им упоритост, липсата на достатъчно емоционалност, сарказмът и непокорството.
По отношение на темперамента Водолеите са склонни да бъдат бунтовници, но по свой собствен начин.
Упоритостта, характерна за представителите на тази зодия, често може да им докара неприятности, защото дори да виждат, че вървят по грешен път, те няма да се спрат. Въпреки убедеността в собствените си мисли, мъжът Водолей никога няма да наложи мнението си на другите, тъй като уважава различията между хората.

Той е в постоянно търсене на мъдростта, изключително наблюдателен е и умее да събира информацията обективно, защото емоциите не му пречат. Добре е да знаете също, че повечето пъти, когато Водолеите говорят, те казват истината. Понякога може да ви се стори, че мъжът с тази зодия наранява вашите чувства, но той не го прави умишлено.

Тъй като хората с този зодиакален знак не се доверяват на своите емоции, те не могат да погледнат пред емоционалната страна на дадена ситуация. Разбира се, това не означава, че мъжът Водолей не е способен на интимност и здрава връзка. Просто понякога партньорите на Водолеите може би забелязват, че човекът до тях сякаш „се откъсва във въздушен балон“.

Любовни отношения с мъж Везни:
За него е важна интелектуалната стимулация. Можете да бъдете най-красивата жена на света, но ако не разбъркате ума му, няма да впечатлите мъжа Водолей. Комуникацията е изключително важна за този човек. Дълбоко в себе си Водолеите копнеят за любов, но трябва да бъдете търпеливи с тях. Внимавайте обаче, тъй като представителите на тази зодия може да спрат да ви обичат толкова лесно, колкото лесно са се влюбили във вас.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Насо преди 9 години
... зодиите и вижте как можете да се спогаждате с всеки. Има си хора за всяко нещо.Аз лично с жена дева винаги имам много скучен секс, но за работа винаги ги предпочитам.Не бъдете повърхностни, астрологията е цяла наука, не ми го четете като жълт вестник! Зодията не е всичко в астрологията, а само едно начало.Разучете и слънчевия знак (зодията) и лунния и домовете и имум целите и медиум целите и т.н. и т.н.Не бъдете профани, които хващат компютъра и викат "*** туй къ ша *** ям, бря!".
22
0
 
5
 
! Отговори
Насо преди 9 години
Аз съм мъж водолей и съм в прекрасни отношения с жена везни вече 8 години.И тя и аз си имаме трески за дялане, но да имаш толкова силна връзка с една жена след 8 години си е направо дар от Бога!Сега искам да посъветвам всички агресивно настроени жени по-долу, че водолея най-мрази нищетата и мерзостта на човешкия характер. Аз лично мога да съм най-прекрасния човек, който сте срещали, но мога и да съм най-голямото мъчение за ***-човека, независимо жена или мъж.Запознайте се дълбоко със
21
3
 
4
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Връзка с мъж водолей? Максимум сексуална. Точка! За секс много стават, но не си ги вземайте за вкъщи!
20
4
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
БЯГАЙТЕ НА ДАЛЕЧ...МНОГО НАДАЛЕЧ.Мъж Водолей е по страшно от всичко което може да ви се случи.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЛЕЛЕЕЕ.КОЛКО ГРОЗНИ И НЕЗАДОВОЛЕНИ МЪЖЕМРАЗКИ СА ПЛЮЛИ ТУКА)
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм скорпионка и сексът с мъж водолей винаги е бил невероятен.Несъвместими сме обаче за сериозна връзка, така че ако нещата останат на неангажиращо ниво е най-добре.
17
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Водолея, мъж е най-лошото нещо,което може се случи на една Жена.
16
1
 
4
 
! Отговори
мислещ човек преди 9 години
До OrthodoxВярват я! Че нали е по-лесно някоя баячка да ти дава тон в живота, вместо да се напънеш да се образоваш и да имаш достатъчно информация, за да вземеш адекватно логично решение.
15
4
 
5
 
! Отговори
Продължение на 14 преди 9 години
На всичко отгоре я убеждаваше, че стабилният й татко ще уреди и разрешение, а също и ще успее да построи къща-палат само за 1 година време. За тази една година той, "Водолеят", щял да разреши на семейството на приятелката си да живеят в апартамента, който са му прехвърлили, но само ако му плащат наем!Момичето най-после се усети, че има работа с патологичен егоист и скъса с него.Впоследствие разбрахме, че още в началото на връзката им той й е поискал заем от 300 лева, които не й върна никога.
14
2
 
6
 
! Отговори
четене тук-там преди 9 години
Това, което се разбира от статията е, че мъж Водолей най-много си пасва с мъж Везни.Що се отнася до зодиака - който е чел научни статии -знае. Който чете простотиите на разни дето им го говорят звездите - Драгоева и сие....нищо не знае, но пък е готов да плямпа простотии безкрайно.
13
1
 
4
 
! Отговори
Продължение на 11 преди 9 години
Момичето се оказа доста разумно и отказа да изтегли парите на баща си,докато той беше в чужбина. "Водолеят" я убеждаваше, че ще направи чудеса с тези пари,ако ги има и отиде зад граница да прави там бизнес.После започна да си прави устата за друго.Тя да поискала от родителите си да й прехвърлят апартамента си (разкошен наистина).После да направели замяна - "Водолеят" имал 1 декар земя около София, но на този парцел било забранено да се строи.Но той бил убеден,че нейният баща ще вземе разрешение
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива са крадливи арогантни злобни.*** упорити.Съдизма им е в изобилие.И не им пречи да го проявят спрямо жени.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам какво им е мъжкото на този преставител от Зодияка в лицето на мъж.Мери си го с Жени.Що за мъж си ако си в противоречие с Жени.
10
3
 
3
 
! Отговори
Познавах един такъв преди 9 години
Преди време станах неволен свидетел на няколкомесечната връзка на млад мъж Водолей с едно наистина красиво и свястно момиче. Той си я беше набелязал.Изумих се от патологичния егоизъм, степента на завист и породено от нея озлобление, които демонстрира този млад човек. Личеше си, че много харесва момичето физически- тя наистина беше красива, но това не му попречи да опита два начина да я ограби. Става въпрос за солидна валутна сметка на нейния баща, тя имаше пълномощно да тегли пари от там.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заглавието на статията е "Какво е да имате връзка с мъж зодия Водолей", а най-отдолу се мъдри "Любовни отношения с мъж Везни:".Извинете, ама това гей любовен хороскоп ли е???
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Арогантното им поведение граничи с дълбок ценизъм прерастващ в изключително лицемерие.Подливат вода доста са подли.
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм чел по точно описание за себе си. Много добре са описали водолеите браво на авторката!
6
2
 
6
 
! Отговори
Онзи преди 9 години
Аз не съм водолей, а винопий
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-много американски президенти са водолеи! Някои от тях са особено емблематични - линкълн, рузвелт, рейган :)
4
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасни мъже!*** и упорити!!!!