Някои факти за аналния секс

Аналният секс може да реши проблема с аноргазмията
209
Някои факти за аналния секс
Снимка: Reuters

Аналният секс е нещо, за което все още се говори с притихнал глас или изобщо не се говори, сякаш е нещо срамно и забранено. Удоволствието за едни и табу за други е изградено от някои истини, които е време да погледнем.
И не забравяйте, че в секса срамни и забранени неща не съществуват! Всичко е въпрос на това колко далече искате да стигнете. 

Да, боли! 

Сексът е страст! Но страстта трябва да бъде премерена, когато става въпрос за аналния секс. Действията са бавни, за да се намали максимално рискът от разкъсвания на ануса. 

Постепенно увеличавайки проникването и когато партньорката ви е максимално отпусната, страстта и увеличаването на скоростта могат да ви дадат максимално удоволствие. 

Използването на лубриканти е абсолютно задължително, отново за да улесните проникването, удоволствието и за да намалите риска от разкъсвания. 

Тук размерът няма значение. 

Предимство за мъжете е, че за да доставят удоволствие на своите партньорки чрез анален секс, размерът на пениса няма значение. Това е добра новина и за онези, които са с по-малки размери на мъжкото достойнство. 

Жените получават по-силен оргазъм по време на анален секс.

За мъжете аналният секс е вид фетиш, завоюване на забранена територия, изразяване на доверие от страна на партньорката им. За жените аналният секс би могло да бъде едно наистина незабравимо преживяване, тъй като анусът има множество нервни окончания. 

Освен това по косвен начин се стимулира така наречената G точка. При някои жени матката е леко обърната и има възможност да изпитат дълбок и продължителен маточен оргазъм по време на анален секс.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
3
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Дреме ми.
80
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
98, ама май наистина не схващаш. Прочети 3 пъти какво написах в коментар 97. Не можеш да изискваш някой да ти отговори без увъртания, когато ти отговаряш ...безОтговори. Няма как да стане. Отбичих те.Описа подробно какво си въобразяваш, че правя, опитах се да разбера какъв човек го е написал, отговор не получих, ето сега се опитваш да разсееш или да дадеш тежест на определенията, които насипа за мен.Е,аз не желая да те опровергавам.Не ме интересуваш- безтопков. Измисли си и отговор за гушкането.
79
0
 
1
 
! Отговори
киро преди 9 години
До до ===Каката е умно момиче, но определено има липси в живота си, които я карат да вижда негативно нещата повече отколкото са и да съди другите. От това няма много смисъл, по-добре да се обърне навътре към себе си и да задоволи собствените си нужди : === така ще помогнеш повече на света, отколкото ако хулиш с безумна страст... Останете си със здраве!
78
0
 
1
 
! Отговори
до 97 преди 9 години
"...държа много да зная какъв точно човек е дал подобно определение за мен, за да определя дали си струва общуването"===Отговор не ти беше даден, но продължаваш да общуваш. Интересна птица си. Само не знам каква порода: *** или гъска?
77
0
 
2
 
! Отговори
до === преди 9 години
В момента ти увърташ и се измъкваш, не аз. Явно имаш кауза, за която се бориш, но на никого тук не му е ясно каква е. Убеден съм, че и ти самата не знаеш.Та кой викаш ще те гушка тебе? :)
76
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
95 Така е сексисте, аз съм бита карта. Видя се, че нямам топки....96 Какъв човек съм? Нечовек съм. Като представителка на нечовеците, общуването става по следния начин: след като някой си въобрази каква съм и що съм, държа много да зная какъв точно човек е дал подобно определение за мен, за да определя дали си струва общуването: с топки или без топки. Ако ми увърта и бълбука и мъглее и се измъква: не си струва. Ако отговаряш: да, разбирам какъв човек ме е определясал и мисля. Иначе не ме еня.
75
0
 
0
 
! Отговори
до 91 преди 9 години
Е, щом признаваш, че това наистина е целта ти, ОК, твоя работа. :)"Не се общува така с човек като мен."Я кажи как се общува с човек като теб, че ми е много интересно. И какъв човек си, че от коментарите ти до момента не се разбира нищо друго, освен отричане на всичко човешко (не говоря за секс).
74
2
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===След като твоята тройка на релси, е алтернативата.Изборът е предрешен.
73
0
 
0
 
! Отговори
до === преди 9 години
А теб кой ще те гушне? :)
72
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
Ами, затвърден сексисте, гушнете се с 88 и да настане мир! Мъжете се разбирате един друг идеално и ...***! Нали това се опитвам да ви обясня! хахахаха Гуши гуш и муши муш.
71
0
 
2
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===Секса, не е на-важното нещо в живота, лелче а нещо, което те следва постоянно.88,е много прав за тебе-врякаш, като драка. Която повтаря едно и също, и всеки път не чува отговорите.Сама си избираш нещастието, то си е само твое. Вече, започвам, да изпитвам скука, както и досада.
70
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
90, не става така, бате... Не се общува така с човек като мен. Щом си ме видял по някакъв начин и си се опитал да определиш каква е целта в живота ми, реших да те видя, да разбера какъв човек е отсреща, дали има топки да е смел, да напише честно или така да ми прозвучи, като го прочета, да напише нещо стойностно за целта в живота му. Затова не спрях. Е,да ама не. Ето сега се пробваш да ме попиташ за нещо, което ти вече написа. Нали много знаеш. "Знаеш" каква е целта ми: 88. Стига ти.Измисли го.
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моята цел в живота си е моя цел в живота, нещо лично, тя не е за да я развявам пред разни откачалки по форумите.А каква е твоята цел в живота, ако изобщо имаш такава? Да видим ти имаш ли топки.
68
0
 
1
 
! Отговори
=== преди 9 години
87, все тая. Ирония е анонимен затвърден сексист да се опитва да коментира, че не разбирам ВСИЧКО от мъжете, защото съм написала, че най-важното за тях е секса.88, да, ясно. Не си отворен. Попитах каква е ТВОЯТА цел в живота, а не те попитах каква си мислиш, че е моята. Нямаш топки, момче.... За това иде реч.
67
1
 
2
 
! Отговори
до === преди 9 години
Моята цел в живота е различна от това да съм кисела лелка, която излива огорчението и отчаянието от това, че някой я е наритал, прекарвайки времето си в канализирането на мъката си в злоба към целият останал свят, който си позволява да бъде щастлив. Тази цел е запазена само и единствено за теб. Без значение дали статията ще е за ядрена физика или секс.Между другото, ти нали щеше да спираш (виж коментар 82)? Ама не се удържаш, нали?
66
1
 
0
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ==="ЗАТВЪРДЕНИЯТ СЕКСИСТ", започна поради един, отделен повод.Поддържам го само, заради теб+още една причина.Иначе имам десетки, други наименования. Заедно с анонимността.Обаче на мене, отдавна ми писна от СЕКСИ-СЕКСИСТА!
65
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
"Затвърден сексист", хубо като не разбирам ВСИЧКО. каква ирония... затвърден сексист?
64
0
 
0
 
! Отговори
=== преди 9 години
84, коя е целта в живота ти? Я да видим сега колко си отворен.
63
0
 
1
 
! Отговори
до === преди 9 години
Ми не, не ми е цел в живота бъркането по дупките. То си е просто част от живота, а не фикс идея. И ако някой друг се е фиксирал върху това, негова си работа. Кой съм аз (или който и да е друг), че да го съди и да му дава акъл?От коментарите ти разбрахме, че всички мъже са ***, които искат да чукат всички и всичко отзад, като единствена цел в живота.Ако си се държала по същия начин с тоя, дето те е зарязал, изобщо не ме учудва, че го е направил. Стой си сама, по-добре за всички останали.
62
0
 
1
 
! Отговори
ЗАТВЪРДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До ===-ВСИЧКО!