Защо 40-годишните мъже изневеряват

Вижте кои са 7-те най-чести причини
20 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
168
Защо 40-годишните мъже изневеряват
Снимка; Getty Images

Може би помните как преди две години режисьорът на "Снежанка и ловецът" Рупър Сандърс изневери на красивата си съпруга Либърти Рос с актрисата Кристен Стюарт. Тогава британецът беше на 42 години и се радваше на уж стабилно семейство с две деца.

След аферата им с Кристен Сандърс провали брака си (Либърти се разведе с него), а Стюарт не успя да задържи гаджето си - Робърт Патинсън.

Въпреки че всички подобни истории имат сходен сюжет и край, все пак много мъже на средна възраст решават да изневерят на постоянната си половинка. Според статистиките изневярата се увеличава с всяка година и то с обезпокоителни темпове.

Мъжете по принцип са по-склонни към извънбрачна афера, отколкото жените. Според изчисленията 60% от всички женени двойки участват в някаква форма на изневяра в даден момент от брака си. Въпросът е: "Защо?"

Вероятно за всеки мъж причината за това е различна.

Ето и 7 от най-основните поводи за изневяра от страна на мъжете около 40 години:

1. Кризата на средната възраст

Този етикет се е превърнал в клише, но е истина, че много мъже в края на 30-те или началото на 40-те си години имат нужда от нова тръпка в живота си. Включително и в сексуален план те започват да мечтаят за нови приключения и изживявания.

2. Това е в природата на конкретния мъж

Не всеки мъж е кръшкач, но е факт, че за представителите на силния пол моногамията е по-голямо изпитание.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
0
 
! Отговори
до 84 преди 9 години
До до 84или при някоя като жена ви /като възраст,и тяло/;) Ако това ви успокоява пък вас -ето младите жени с хубави тела си умират за мъже над 45 ,с шкембе ,защото са им като меченца :)),а и без да ви искат пари ,всички мацки са ваши.След това успокоение ,няма да имате нужда от успокоителни предполагам:))
79
6
 
7
 
! Отговори
чичо преди 9 години
На жените като им спреш секса поради това, че са почнали да се правят на по-мъж от теб /щото не сме хомо и не е нормално да се любиш с друг "мъж"/, започват да си въобразяват, че имаш любовница. Не бе душики, секс няма щото сте престанали да сте жени. Съвет: поза "Ф" никак не е възбуждаща. Мрънкането, кряскането и псуването нямат ерогенно действие. И т.н.т. и т.н.т. ...
78
4
 
0
 
! Отговори
до 84 преди 9 години
До Анонимендебелакът ще стои при жена си щото друга не го иска :) това нещо ви засегна защото сте дебел ли ?Хубавата и млада жена също ако иска ще пзоволи на дъртак да ''изневерява '' с нея :)явн осте засегнат ,че не вие избирате в случая?И госпожица съм :) ,под 30 ,така че гледната очка е доста важна ,защо мъжете на средна възраст не са особено привлекателни.Секси мъжете са изключение ,ИЛи СИ секси ,или с пари .В противен случай господине -имате избор -или да сте при жена си ,или при някоя
77
1
 
1
 
! Отговори
Леси преди 9 години
Ааа какво лошо в това на 40 да се влюбиш ?
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАЩОТО ГИ УДРЯ ХОРМОНА И СЕ ВДЕТИНЯВАТ.
75
4
 
1
 
! Отговори
Неа преди 9 години
Като прочетох рецептата от лекаря се сетих за един приятел . Привиква си ги такива обвързани жени и им казва, че пипкането не е изневяра и те така си се успокояват, че само си го пипкат....
74
4
 
9
 
! Отговори
рецепта от лекаря преди 9 години
За да имаме здрава простата е добре на около 40 години да праснем няколко ученички - това не е изневяра, а е по рецепта от лекаря
73
1
 
12
 
! Отговори
Евлоги преди 9 години
Пих си ракията с комшията. Вика: Комши снощи като ми се дотакова, мойта направо я изкъртих от таковане. ... С неговата този ден, сутринта се поздравихме на входа. Аз отивах на работа, а тя се връщаше от нощна смяна. Такива ми ти работи със сексмашините на средна възраст....
72
2
 
6
 
! Отговори
AL BUNDY преди 9 години
До На 43Правилно, комплексарина се хвали! А който си трае, си има просто. Своите спомени, плътски и романтични. Дори, и да е още, сравнително млад.
71
5
 
8
 
! Отговори
На 43 преди 9 години
След 40 годишна възраст повечено мъже искат спокоен балансиран семеен живот. Тези, които се хвалят с полови подвизи са комплексари с нанопениси. Със завоевания се хвалят най-вече ревнивците, които си мислят, че половинкота им кръшка. Ставал съм свидетел когато атрактивна дама направи директно предложение на такъв "Казанова". Падна голям смях.
70
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моя мъж е на 40, порастна му малко шкембенце, но това е най-прекрасното шкембенце, и косата му не е вече каквато беше, но за мен по-хубав и по-добър няма. И двамата знаем, че ни е писано да сме заедно и се обичаме както преди 6 години, дори малко повече. Дано да съм права, но не мисля че някога ще се разделим, защото знаем каква цена сме платили да се съберем.
69
1
 
8
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Евалла, Гоше (Но.85), точно тъй е, както си го написал!До Но.82 с трите удивителни !!!:госпожа, какво ти става, напрежението днес идва в повече? Никой няма задължение да бъде "честен" с теб или с други хора каквото и да значи това. Пиша думата в кавички, защото от личния си опит съм се убедил, че честта и моралът са твърде хлъзгави понятия, които подобно на амебата заемат каквато си форма поискат, НО ВИНАГИ В УНИСОН С ЛИЧНИЯ ИНТЕРЕ НА ТОЗИ, КОЙТО ГОВОРИ ЗА ТЯХ.
68
3
 
2
 
! Отговори
AL BUNDY преди 9 години
...А какво, да кажем тогава, за жените над 23-4г.?Че, примираме, физически за тях. Наравно с 16-7 и 23-4г. та ли?...80, в тази категория ли си?-Тогава мини," у лево", имаше един такъв виц!
67
2
 
5
 
! Отговори
до джурналистчето. преди 9 години
Е..нето е селска работа. Не се прави на компетентен.
66
2
 
23
 
! Отговори
бай Гошо преди 9 години
След известен семеен стаж, милото момиче в което си се влюбил се е превърнало в дуднеща, мрънкаща и вечно недоволна лелка. Тръгваш по кръчми, на лов, на риба или просто се правиш, че се налага да работиш до късно. А това с изневерите е мит. То не ти стига една мрънла ами и друга да си завъдиш е пракалено.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен80-Госпожо това, което го повтаряте, като латерна. Правили ви по-весела, и щастлива? Или просто, си се успокоявате. По този начин, във връзка с вашата ситуация?В крайна сметка, дебелака ще седи, при жена си, ако желае!
64
6
 
14
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Добре бе, ***! Толкова ли е сложно да бъдеш честен, към което и да е човешко същество, или е някаква форма на изчанчена чест да бъдеш фалшив *** или лукава ку?ва?! Като си толкова отварен или отворена, ходи БЕ! Ходи, изневерявай, ч?кай, влюбвай се, обичай, ама защо не го кажеш на този, с който си в момента?! Защо се крие, не мога да разбера! Сигурно да не ти спрат кранчето с парите, за които си се омъжила или пък да не те остави удобната грижовница с анцунга? Какви *** са хората!!!
63
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди 40 години изневеряват повече жените, а след 40 години изневеряват повече мъжете
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
над 40 год мъжът естар -в сравнение с някой 20 годишен пич със стегнато тяло:)/това за чудещите се /красивите и секси мъже винаги на всяка възраст могат да изневеряват -защото са сексапилни ипривлекателни за жените,някои мъже си го могат просто.Проблемът е когато дърт дебелак с шкембе се опитва да изневери с някоя ,която е извън възможностите му /млада и красива мацка/и щом не може /по обективни причини-всяка избира по млад и секси /и няма пари -''пича'' осъзнава че е стар,нежелан /като жена си
61
2
 
2
 
! Отговори
Принца от Приказките преди 9 години
До АнонименЖЕНИ-Малки чудовища!!! Илюзии Лъжовни!