Защо 40-годишните мъже изневеряват

Вижте кои са 7-те най-чести причини
20 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
168
Защо 40-годишните мъже изневеряват
Снимка; Getty Images

Може би помните как преди две години режисьорът на "Снежанка и ловецът" Рупър Сандърс изневери на красивата си съпруга Либърти Рос с актрисата Кристен Стюарт. Тогава британецът беше на 42 години и се радваше на уж стабилно семейство с две деца.

След аферата им с Кристен Сандърс провали брака си (Либърти се разведе с него), а Стюарт не успя да задържи гаджето си - Робърт Патинсън.

Въпреки че всички подобни истории имат сходен сюжет и край, все пак много мъже на средна възраст решават да изневерят на постоянната си половинка. Според статистиките изневярата се увеличава с всяка година и то с обезпокоителни темпове.

Мъжете по принцип са по-склонни към извънбрачна афера, отколкото жените. Според изчисленията 60% от всички женени двойки участват в някаква форма на изневяра в даден момент от брака си. Въпросът е: "Защо?"

Вероятно за всеки мъж причината за това е различна.

Ето и 7 от най-основните поводи за изневяра от страна на мъжете около 40 години:

1. Кризата на средната възраст

Този етикет се е превърнал в клише, но е истина, че много мъже в края на 30-те или началото на 40-те си години имат нужда от нова тръпка в живота си. Включително и в сексуален план те започват да мечтаят за нови приключения и изживявания.

2. Това е в природата на конкретния мъж

Не всеки мъж е кръшкач, но е факт, че за представителите на силния пол моногамията е по-голямо изпитание.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Разликата между мъжките и женските изневери е, че мъжете обичат да се хвалят и затова изглежда че мъжете изневеряват по-често.
59
1
 
5
 
! Отговори
Педро Де Арканжио преди 9 години
До ЖоржПич на 26-27-Батка, това го виждам цял живот. В ситуациите, на други хора!... Умният се учел, от грешките на другите, нали така уж, било!...
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
промяната след брака е естествена, ако не си я очаквал и предвидил си кръгъл ***. Гаджето ти, с което сте ходили на кафе и клубове,изведнъж става майка и домакиня, не е удобно да чистиш *** и да кърмиш в рокля и токове! Проблема е че мъжа не се променя, на някои им отнема години да разберат, че вече не са ергени и от тях зависи семейство, започват и да не си сменят чорапите..и майка им много и знае устата, не е много различно от това с анцунга
57
4
 
12
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
за една изневяра са необходими 2ма и приказки от сорта че мъжете повече изневерявали са пълни глупости !
56
4
 
12
 
! Отговори
Жорж преди 9 години
Млади пичове, внимавайте!Това жените са много коварни същесва! Крачката от цуни-гуни на задната седалка на колата до кредит, ипотека и безкраен списък със сметки за плащане е нищожна.Няколко години след брака жената се променя коренно, като при пеперудите, но в обратната посока. Преди да се усетиш секси роклята се е превърнала в размъкнат анцуг, дребните еротични игрички преминават в скандали, оплакване и нон-стоп дуднене, а майка й напрактика живее у вас или поне така ти се струва.
55
7
 
6
 
! Отговори
, преди 9 години
Аз познавам човек, който е на 53 с 30 годишен брак, който в течение на целия си брак е имал паралелни връзки от по 4-5 години с различни глупачки. Все ги е лъгал, че ще се разведе и ще се ожени за тях, те все са вярвали. Всеки постъпва както му е удобно. Аз лично със женен мъж никога не съм си и помисляла да бъда, това е под достойнството ми
54
2
 
0
 
! Отговори
СЕКСИСТЪТ ДЖЕНТЪЛМЕН преди 9 години
8.Просто, така се случва....
53
4
 
7
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
лошо няма,който може изневерява., останалите само искат,но не им стиска...
52
5
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
И госпожа Картонена кутия, ако не знае, че то влюбването не е ТРЪГВАНЕ, а е емоция, щеше да знае, че докато ч?каш някого може и да вземеш да се влюбиш. Само темерутка като нея би знаела какво е да се ч?каш с някого и да нямаш емоция. Честито господине. Намерили сте я!хахахах
51
4
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
60, и какво означава това, че сега на 55 сте свободен пък имате жена, с която сте и до днес? Нещо не ми се връзва.
50
4
 
4
 
! Отговори
!!! преди 9 години
60, господине, жената, с която сте и до днес, като ви го е казала това "Добре де,напил се,напил,таковал си я,таковал,ами къде си тръгнал да се влюбваш???" прекрасно е описала себе си. Таковай ме, таковай, ама къде си тръгнал да си въобразяваш, че съм влюбена в теб? Просто си ми удобното присъствие. Хм. Сега ще попитате защо мисля, че тя разсъждава така? Ами защото е реагирала точно като безчувствена картонена кутия. Такава каквато е към вас. Добре, че още сте заедно. Колко изч?кахте още? Пиян?
49
4
 
6
 
! Отговори
Кума Лиса преди 9 години
Косе Босе /номер 5/ на мъжете им става и на 40, и на 50, и на 60, и на 70, и т.н.Нещо яко си се объркал. Всъщност точно това може да е причина за изневяра - на мъжа му става и му се иска, а жена му не иска.
48
5
 
14
 
! Отговори
??? преди 9 години
Това дето са го написали са пълни глупости. Мъжът изневерява, когато жена му не се държи като съпруга. В това се коренят 99% от причините за изневярата. За какво би изневерил един мъж, ако в къщи си има жена на място?!
47
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам приятел на 30 който изневерява , жена му е на 24 . Изглежда добре , но горката много мърмори и той се търси някой който да го одобрява и да прекарва добре с него . Като всеки нормален човек . Одобрявам напълно неговото поведение ...И хич не е защото е на 40, а тя е разпусната или стара или не се поддържа .... Просто е мърморана, която за всичко разчита на него и въпреки това все кусури намира . Най обичам такива хора .
46
1
 
7
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 9 години
Косе Босе , *** се прегледай при уролог ! Щом на 40 не ти става - имаш медицински проблем !
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А стига де!Е...нето остана едното удоволствие и него искате да ни вземете.
44
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, да изневерява, ама после ще си отключва вратата с рогата. :) Нали така? Каквото повикало, такова се обадило.
43
4
 
18
 
! Отговори
40-годишен преди 9 години
еми изневеряват тия дето са се оженели... другите просто си ебб...ът
42
4
 
14
 
! Отговори
Elena преди 9 години
Елена, чрез мрънкането си мъжете и жените разбиват много повече бракове , отколкото от изневерите!!! Преди самата изневяра брака вече е разбит . Защото няма обич . Има всичко друго но не и любов
41
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото жените им на 40 вече са съдрани чували