Как да го накарате да се влюби във вас?

Мъжете не са чак толкова труден обект
18 окт 2015 22:40, Михаела Лазарова
12
Как да го накарате да се влюби във вас?
Снимка: Outnow.ch

Харесвате някого и искате да привлечете вниманието му? Мъжете са лесен обект, що се отнася просто до привличане на вниманието. Достатъчно е да мигнете няколко пъти с очи, да позавъртите опашка около него и той лесно ще падне в капана.

Но ако искате нещата да се задълбочат, трябва да изглеждате истински блян за него. Как да го накарате да ви желае, да жадува за вас?

Постарайте се да ухаете прекрасно през цялото време

Мъжете действат предимно на физическо ниво. Не използват инстинктите си и усещането на женското ухание е едно от тях.

Покажете му уникалния си аромат. Подчертайте го, накарайте го да го свързва с вас. Нека мечтае да долепи косата ви до лицето си, за да попие от вашия аромат! Никога не забравяйте да се парфюмирате с вашата запазена марка.

Бъдете спонтанни

Няма нищо по-очарователно от спонтанността. Мъжете обожават непринуденото държание. Почти няма жена, която да не позьорства по мъничко. Но ако го правите – правете го незабележимо и елегантно, по момичешки!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При мен най-добре действат късите полички, съчетани със секси оформени и стегнати крака. Ама ви казвам, влюбвам се одма.
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сложете си ултракъса пола и "забравете" да си обуете бикини. След това, вървейки пред него, си "изтървете" чантичката и се наведете рязко.
3
0
 
39
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Глупости!!! Това чувство е неочаквано и неможе да се контролира,не лъжете хората да се излагат и да се правят на клоуни!!!
2
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бъдете възпитанапрочетете книганаправете малко упражнения за стягане на тялотобъдете добра и добронамеренане злобейте против други жени и не клюкарствайтене се подигравайте на никое човешко съществобъдете естествена, без да сте използвачка, че някой желае да ви го сложии тогава той ще се влюби във вас
1
3
 
49
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
1. Ходете без сутиен2. Ходете без бикини3. Ходете без долнищеЩе му омалеят краката. :P