Момичета, изоставени от бащите си

В много връзки униженията и несгодите взимат превес
17 фев 2016 20:29, Михаела Лазарова
93
Момичета, изоставени от бащите си
Снимка: photl

Много семейства се разпадат. От това страдат най-много децата. Всяко малко момиченце има нужда от своя баща, а както знаем бащината фигура е тази, която най-често отсъства, когато разводът стане факт.

Милиони момиченца по света остават без бащи. Някои не ги познават, други не ги виждат никога повече след като си тръгнат. Това неминуемо оставя дълбоки белези в крехката детска душа.

Остават и неизказани думи и непредадени уроци от страна на бащите. Момичета, не се отчайвайте, защото бащата може и да е истинско проклятие в много случаи. Каквото е трябвало да стане е станало.

Тук са нещата, които са важни за живота на едно момиче, независимо дали ги е научило от изоставилия го баща или не!

По-добре е да бъдеш сама, отколкото да търпиш унижения

В много връзки униженията и несгодите взимат превес над истинските и пълноценни отношения. Всяко момиче трябва да знае, че не е длъжна да търпи лошо отношение към себе си.

Любовта може и да е трудна понякога, но тя никога не трябва да е ощетяваща. Ако едно момиче е ставало свидетел на унищожителната връзка на своите родители, трябва да знае, че не този модел трябва да следва подсъзнателно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До 13 ЖенаЕ аз съм си една овчица от Божието стадо и за мен християнската вяра е по-важна от всичко. А що се отнася до опита има една поговорка която гласи: умния човек се учи от опита на другите, нормалния човек се учи от своя опит а глупавия не се учи изобщо.
19
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
17, ама в какво се влюби? За да се влюбиш в някого си наясно защо си се влюбил предполагам. Ако си се водил от долната глава и няма мисъл и разум във влюбването ти, да мога да го разбера, ама да си се оставил да се влюбиш и да не знаеш защо си се влюбил... не го разбирам. Знам ли, жените като се влюбят знаят, в повечето случай, защо са се влюбили в определен мъж.
18
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
16, религията има общо с това, че ако да речем мъжът е мега религиозен, тип промит мозък тотално и жената не си мълчи, относно някой откровени глупости, които са намърдани и облечени в религиозен аспект, щот има доста, та ако жената не си мълчи май няма да има много много разбирателство между двамата. Като ти е промит мозъка религиозно, или жената трябва да е тиха и няма или да си мълчи умно и да търпи простотиите. Сигурно на това му викате разбирателство и обич. Някой от обич ....бият.
17
0
 
0
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Грешка,влюбен бях,но това е минало,важен урок!
16
0
 
0
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Какво общо има религията,има ли обич и разбирателство религията не е важна!
15
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
14, е какво ти хареса в тази жена? Ти правиш много, а отсреща нищо? Какво те държеше към нея? Какво кара един мъж да оглупее така?
14
0
 
1
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Да почагаш в домакинството да я подкрепяш както нея и техните родители да си изкрен да имате грижа един към друг не само едностранни ценности,а от отсреща нищо това е мъжа истинският!
13
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
10, проблемът с религиозността идва от това, че силно религиозните хора или тези, които вярват на всяко слово, което четат в така наречените от тях свещенни книги, тези хора всъщност вярват на неща, които са основани на чужд опит,а мен тези ов..чи души не ме интересуват. Не съм атеист, но нещата, в които вярвам са смесица от истини, които съм разбрала и усетила и почувствала от собствен опит. Много от тях срещам в религиозни текстове, а много са в противоречие с тях. Имам своя собствена религия.
12
0
 
1
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Само да ти дам пример.Нито съм обиждал,наругавал,биел бившата с каквото мога съм помагал и кво никаква благодарност!
11
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
А какво е мъжкарството?
10
1
 
1
 
! Отговори
Бен преди 8 години
До ЖенаПовечето неща звучат приемливо, но за мега религиозността няма да се разберем ... вече ме познаваш. Както и да е, стана късно за нови дискусии, пожелавам ти лека нощ.
9
0
 
4
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Жалко но явно още не си стещала истински мъж,мъжкарството не е да те бие или обижда за мен специално това е тъпо нещо!
8
0
 
4
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Ако слуша майка си за какъв мъж говорим за детчко,за пиенето,пушенето и оная работа каде го ръководи,си зависи лично от него за изневерите също.Аз лично или оважавам човека или не няма средно положение,стигнем ли до изневяра значи нещо не е наред между нас и по добре да се разделим,преди да сме създали семейство,така разсъждавам аз!
7
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И понеже съм реалистка и знам, че такива мъже не съществуват си мисля, че каквото и да ти се падне, ако не те обижда, тормози, психически не излива неудачите си върху теб или не дай си Боже физически да го прави.... та то това си е жив късмет!
6
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И продължавам...щот нали много претенции... да не се ръководи от това, какво му казва майка му, да не умира от умиление, когато мама му готви, а жена му естествено никога няма да стане толкова добра като мама, да ЖЕЛАЕ да поеме отговорност както за домакинството, така и за отглеждането на децата и забавляването им преди всичко, да не създава проблеми от нищото, да не е мега религиозен или пристрастен към компютъра си или към хазарт и алкохол. Примерно...
5
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
4, аха. Хайде да ти обясня как за мен изглежда "човекът на място", тоест мъж за семейство и ти реално ще си помислиш, дали съм твърде претенциозна или има грамче истина в това, което пиша. Така. Физически активен, не с наднормено тегло, непушещ, не употребяващ наркотици, духовно развит до степен на това, че ако усети, че долната глава го ръководи да може да каже НЕ или ако не може да каже НЕ, да бъде честен със съпругата си и да й каже, че иска секс с друга жена, изкарващ някакви пари. Някакви.
4
0
 
3
 
! Отговори
Мъж до жена преди 8 години
Чакай малко,ние не говорим за психично болни хора,нали ще гледаш човека за семейство да е на място,ако тръгнеш да правиш семейство с първият срещнат мъж,няма на кой да се сърдиш!
3
5
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
1, Мъжо, ама то да поемеш сериозната отговорност за семейството, понякога означава, че биеш жена си, убиваш детето си...един русенец го осъдиха до живот, че след побой уби 7 годишната си дъщеря пред очите на настоящата си приятелка... та така. Някой така разбират сериозната отговорност.
2
3
 
1
 
! Отговори
Indianec v BG преди 8 години
Никой не бива да живее с ощетяваща любов, но когато момичето налага ощетяваща такава, това положение се приема за нормално. Защо?
1
0
 
11
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Семейството е сериозна отговорност,или я поемаш или не.Няма средно положение