Признаци, че се нуждаете от детоксикация

Хроничното главоболие е знак, че се нуждаете от детокс
24 мар 2016 10:52, Михаела Лазарова
5
Признаци, че се нуждаете от детоксикация
Снимка: freeimages

Забързаното ежедневие, стресът, хапването на крак на бързи закуски и недотам здравословни храни, липсата на достатъчно физическа активност, околната среда, всичко това е причина в организма ни да се натрупват и задържат токсини.

Организмът винаги подсказва, когато има дисбаланс. Ето най-честите признаци, че се нуждаете от детоксикация сега.

Умора

Чувствате се често уморени, без енергия. Помислете дали не е време да детоксикирате тялото си. Когато ни се спи, често прибягваме до повишен прием на кафе и кофеинови напитки. Те не само, че не пречистват организма от токсините, но го дехидратират и увеличават сънливостта.

Проблемна кожа

Токсините имат огромно влияние върху състоянието на кожата. Когато тялото безуспешно се опитва да се освободи от тях, промените в кожата са видими. Най-често тя става по-мазна, появяват се пъпки, губи своя блясък. Кожата е един от първите органи, който ще ви покаже, че тялото ви се нуждае от промяна.

Безсъние

Когато тялото ни има нужда от детоксикация, възможно е качеството на съня да бъде нарушено. Безсънието се свързва с редица проблеми. Единият от тях са токсините, които трябва да бъдат елиминирани.

Ако страдате от този проблем, означава че е добре да прочистите черния дроб, тъй като безсънието се свързва най-често с него.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 8 години
Пиеш 3 пъти на ден преди хранене настойка от бял трън, струва лев и нещо за почти месец и си оправяш черния дроб.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре. А как да се детоксицирам?
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хроничното главоболие може да се дължи на мигрена, хипертония и куп други причини. Като пишете глупости, поне се консултирайте с някой, който разбира, да ви ... у неспособните ...
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за детоксикацията, но авторката се нуждае от трансплантация на мозък. Въпреки че организмът и сигурно ще отхвърли мозъка като нещо чуждо и непознато, си струва поне да се опита.
1
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Единствената реална де-токсикация (изчистване на токсини от организма), става с хемодиализа.Така че ако имате някакви реални токсини, които бъбреците и черният дроб не могат да изчистят... по спешност в болницата и на машини за хемодиализа.Ако просто искате да се глезите... моля не го наричайте "детоксикация"! Подигравате се с хората с бъбречни, чернодробни и други реални проблеми.