Тайната на френските дами за щастие

Добрата храна е като религия
12 май 2016 09:44, Михаела Лазарова
2
Тайната на френските дами за щастие
Снимка: Reuters

Франция винаги ще бъде свързвана с елегантността и красотата на французойките. Те са еталон за стил, красота, изтънченост на всяка възраст. Не се страхуват от възрастта и се чувстват комфортно със своите бръчки.

Днес споделяме няколко ценни урока от книгата на Ребека Плантиер „Lessons From France: Eating, Fitness, Family“. Те ще ви разкрият тайната на френските дами за щастие.

Активен начин на живот означава да останете активни до дълбока старост

Физическата активност е неразделна част от френската култура. Французите посвещават голяма част от свободното си време на пешеходен туризъм, плаване с лодки, игра на тенис, плуване, каране на ски и т. н.

Това е начин на живот, а активната им почивка се различава от това просто да лежат. Въпреки това французойките не прекаляват със спорта, но докато силите им позволяват правят леки физически активности, които да ги поддържат в добра форма.

Чувството за хумор е мощен антиоксидант

След една определена възраст жените започват да виждат в това някакъв край, създава се излишна драма. Характерно за французойките е, че те умеят да се забавляват, да се смеят, защото знаят, че смехът е онази формула, която ни прави красиви и ни помага да живеем по-дълго.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Красива французойка е оксиморон.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Характерно за французойките е,че обичат да се забавляват и да се смеят.... е по-глу.паво изречение не може да се измисли. Бравос новинар.ке, удари дъното за пореден път!