Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?

И неприятните за мъжете женски черти са...
23 мар 2018 23:00, Илияна Николова
134
Жените могат да са отблъскващи за мъжете. Как?
Снимка: pixabay

Много често жените правят грешки с поддържането на външния си вид и в поведението си, с които стават по-скоро непривлекателни за мъжете, дори отблъскващи.

Понякога жените погрешно смятат, че мъжкото им поведение привлича мъжете. Напротив, мъжете са най-силно привлечени от крехко и нежно женско поведение, което им действа притегателно като магнит.

Кои са нещата у жените, които мъжете не харесват и смятат за отблъскващи?
 
Гримът
 
Прекалено силният грим има обратния ефект за мъжете. Въпреки че жените си мислят, че наситеният грим подчертава тяхната красота и прикрива несъвършенствата, всеки мъж би бил категоричен, че придържането към натуралната визия е далеч по-секси.
 
Косата
 
Отново подобно на грима, мъжете предпочитат натурални прически и цветове в косите. Може да сте екстравагантна жена, която обожава късата, пикси прическа в яркочервено, но определено мъжете не са на вашето мнение, поне повечето от тях.
 
Окосмяването
 
Мъжете свързват окосмяването с тестостерон и мъжественост. Ето защо едно от най-отблъскващите неща за тях е жена с косми където и да било по тялото. Дами, направете всичко възможно винаги да сте гладко епилирани и с мека, нежна кожа. Това е неустоимо за мъжете.
 
Хигиена на устната кухина
 
Лошият дъх, миризмата на цигари или кафе са сред най-отблъскващите, особено ако мъжът е непушач.

134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
Stelcheto98 преди 7 месеца
Ами мъжете си имат това право да се сърдят, не може да си на първа среща с някого, да не си изкъпан, дъхът да ти е ужасен, да имаш непристойно поведение или още по-лошото, да не можеш да проведеш с отсрещния един нормален разговор, ами просто няма как да стане, също и ако жената няма поне малко уважение към отсрещния, така и мъжа независимо познат или непознат, а първото впечатление е много важно.
107
1
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До №106."Жена ти май е улучила шестицата в брачното тото" Едва ли ,аз съм най-мързеливия ,най-неподредения ,най-неинициативния ,изобщо всичко най , ама отрицателно.Даже това ,че признава ,че съм умен ,но това било без реална полза в живота.Не мога да отреча ,че се грижи за мен ,ама като за домашен любимец.Всяка сутрин ме чакат изгладена риза и бельо,кога успява като е по-натоварена от мен ,нямам представа
106
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Fallschirmspringer

Жена ти май е улучила шестицата в брачното тото. Дано да разбира това и да го цени!
105
1
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Анонимен №108.Може и така да е ,но И отне доста години.В казармата ,ни беше вменявано ,че десантчиците не се предават.Оказах героична съпротива,правех всякакви маньоври.Сега сутрин когато стана в 6 без 15 правя сместа за кафето ,слагам водата на плота да завира ,вземам бърз душ,подсушавам банята ,за да не ми се карат,нося И готовото кафе в леглото, тя ме поглежда с кисел поглед и констатира ,че пак съм "вампирясал" ,нося И лаптопа и съм готов.
104
2
 
10
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Анонимен №102..Съпругата ми е технически директор в голяма компания и ръководи някъде към 300души ,от които 96% са мъже.Едно ,от което най-мрази е да бъде лъгана.Виждал съм,как двуметров мъж стои пред нея и се облива в пот защото лъже и осъзнава ,че шефката му знае това,но съм я и виждал как човешки и топло постъпва към някой от хората си ,когато е бил в тежко положение.
103
1
 
9
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Анонимен.Женен съм от десетки години.даже дъщеря ни е отдавна е за омъжване ,ама все не го прави.Работи ка софтуерен инженер в чужда фирма и както казва един приятел "Тя трудно ще се омъжи,много добре платена ,собствен голям апартамент много добре обзаведен ,хубава кола.При това много властна, динамична и независима, а колкото за секса май си намира,въпреки ,че е доста потайна.Е вярно не може да готви,ама ще се научи."
102
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Като нямаш пари, тя настройва и децата срещу теб.
101
2
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Мъже, добре ли сте. Всяка жена иска пари. Докато имаш си добре, като нямаш си най- черния. Ти какво ми даде и прочие...ще ти смъкне кожата по законен път. Изживял съм го...три пъти.
100
0
 
3
 
! Отговори
Путкин преди 1 година
Най ме отблъскват тея със силиконови джуки, скули, *** и многото татоси и като я съблека да си лягаме да ми замирише ...!
99
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Fallschirmspringer

Много си наивен. Яко успееш да си намериш жена - луд ще те направи ;)
98
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
Жените могат да отблъскващи само за сексуалните недоразумения.Преди години такива същества се навъртаха край една тоалетна в градината при докторския паметник.Понякога след тренировка минавах от там и веднага някой от тях ми се лепваше.Веднага започваха плоски номера.Изчаквах да се поотдалечим "извъртах" му някоя Учи мата,някой и друг ритник и през дворовете изчезвах.Района ми е познат защото там живееше баба ми , а пък Пето Ру е на Дринов а не исках разправии с милицията,
97
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Гошу.Хипатия Александрийска е древногръцка математичка, философ и учен от Александрия. Тя е смятана за първата жена с големи заслуги към физиката, математиката, философията и астрономията. Преподавала в Александрия.Една от многото велики жени.Прекланям се пред нея.
"Всичко в теб, о, Хипатия, е небесно - и делата, и красотата, и думите, и чистата като звезда мъдра светлина" - Паладий.Това няма как да е написано от джендър или еврогей.
96
2
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Анонимен"""""защото търсят превъзходство на всяка цена, което ги прави..""""Защо ще го търсят ,та те го имат.
95
4
 
16
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
Имам някакво наблюдение върху студентите и студентките в технически вузове.Когато едно момче говори глупости,които могат да смаят света ,то ги говори с амплоа като нещо крайно щом го произнесъл той ,когато едно момиче говори правилни неща ,то в повечето случаи е някак си плахо и срамежливо.Не съм сигурен колко мъже са носители два пъти на Нобелова награда , но има една жена ,която е носител два пъти и то в две различни области физика и химия,казва се Мария Кюри
94
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това, че могат да стрелят не ги прави по - добри бегачи, шахматисти или математици. В първите 100 шахматисти няма 1 жена. В първите 1000 учени няма 1 жена. Най - добрите стрелци са винаги мъже, въпреки, че на военното обучение жените дават по - добри резултати. Интелектуалното и морално развитие на жените спира на 18, а при мъжете продължава до към 50. И разликите са ФИЗИОЛОГИЧНО обусловени. Жените са нелогични не защото са глупави, а защото търсят превъзходство на всяка цена, което ги прави...
93
6
 
5
 
! Отговори
Сунай Мюмюн -тихия преди 1 година
До ХА-ХА-ХА !-Прав си аз съм имал приятелки бро така и смърдят **** смрат.Ходих с една Евелина по-възрастна от мен страшна воня.
92
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако може една статийка да драснете- "Мъжете може да са отблъскващи за жените. Как?" и да напишете за хигиенните навици на мъжете, щото са потресаващи.
91
6
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 1 година
Неприятната миризма в интимната област също е отблъскваща, макар че Деса Дуловската принцеса от ГЕРБ я смята за привлекателна за мъжете ...
Десо, мийте ги тея утки ве !
90
6
 
26
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
До Анонимен Не в личен план .Все пак аз не съм Фройд.Веднаж по време на тъмни социализъм бях командир на момически взвод на военно обучение.Ами при демонстрационни стрелби с АК момичетата показаха повече старание и по-добри резултати от момчетата.Смятам ,че жените са неизползувания развоен,научен ,културен потенциал на човечеството и те заемат своето място.В личната си класания аз поставям на първо място жените и момичетата ,на второ мъжете,на трето културните ценности и.т.н.
89
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 87
Срам!Аз съм естествена жена без силикон. Хилуорон и прочие. Всяка фибра в тялото ми е абсолютно женско и неподправено.Това че ти не можеш да разбираш кой е мъж и жена има грешка в чипа ти. Остава и да забие суича ти и съвсем ще въведеш роботиката като мода.

Всички рецепти за козунак на едно място
Всички рецепти за козунак на едно място

Всички рецепти за козунак на едно място

Как да сварим яйцата за Великден?
Как да сварим яйцата за Великден?

Как да сварим яйцата за Великден?