6 неудобни въпроса, които да обсъдите с партньора си

Вашата финансова ситуация
8
6 неудобни въпроса, които да обсъдите с партньора си
Снимка: Istock

На какво ниво е комуникацията ви с партньора? Дали сте от тези двойки, които могат да разговарят на всякакви теми и неудобни такива няма за тях? А може би сте от тези, които премълчават, за да не се разочароват, от страх да не бъдат изоставени. Е, има някои неудобни въпроси, които всяка двойка трябва да изговори. Вижте кои.

Болести, предавани по полов път

Чувствителна тема, срамна за много двойки, но е нещо, което не бива да крием един от друг, дори да става въпрос за гъбична инфекция. Хубаво е да се споделят тези неща, да няма обвинения, да се пазят партньорите един друг и ако е необходимо да се направят профилактични прегледи.

Какво във връзката ви притеснява

Понякога сме склонни да премълчаваме това, което не ни допада във взаимоотношенията, също така не питаме и партньора си как се чувства с нас, а и той също не засяга тази тема да разбере ние от какво се нуждаем. Мълчаливото негодувание се натрупва и отлагането на комуникацията рано или късно ще разклати връзката.

Вашата финансова ситуация

Започвате нова връзка, минават месеци, заживявате под един покрив, но все още не сте обсъждали темата за парите. Тук не става въпрос само за дълговете на всеки, които имате от преди това, а за отношението на партньора ви към парите, неговите навици на харчене, разпределяне на бюджета. Този въпрос е много важно да бъде обсъден, защото в определен момент ще трябва да се адаптирате един към друг, а много е възможно и да не успеете с тази адаптация, поради различни възгледи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
1. Той се хвали, че преди 4 години
е прекарал такива болести, тя отрича.2. И той, и тя: нищо не ме притеснява.3. Всеки един от двамата проучва другия4. Той не ще дългосрочна връзка. Тя се преструва, че сега този проблем за нея не е актуален.5. Той си казва какво (не)харесва в секса. Тя се прави, че иска да му угоди и деликатно пробутва и своите предпочитания.6. Той се хвали кога е разкарал предишната. Тя твърди, че сериозна връзка досега не е имала; ако не е девствена казва, че един *** я е насилил без нейно съгласие
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На колко си гълтала преди мен?
2
0
 
3
 
! Отговори
Сексуалните фантазии преди 4 години
Също!
1
1
 
4
 
! Отговори
ЦИНИК преди 4 години
И язе се питам?Навсякъде ли го поемаш или да а караме стандарт?От и тва е могу важно а са знае!