10 знака, че вече не сте важна за него

Не сте интимни
18 сеп 2021 23:00, Михаела Лазарова
19
10 знака, че вече не сте важна за него
Снимка: Istock

Връзките понякога влизат в застой по различни причини. Една от тях може да е емоционално отдръпване или охладняване от страна на партньора ви. Възходи и падения съществуват във всички отношения, но някои признаци показват, че партньорът ви може тотално да се е отказал от вас.

За съжаление, в някои случаи хората не избират да приключат връзката си открито, а продължават да поддържат отношенията си, колкото да не са сами.

Съществуват признаци, които подсказват, че партньорът ви е приключил с вас, но просто продължава да стои във връзката. Отношението му към вас и връзката ви може да ви накара да страдате, да губите вяра в себе си, да понижи самооценката и самочувствието ви.

Ето и признаците, че партньорът ви се е отказал от вас.

1. Избягва ви

Избягването и пренебрежението са силни признаци, които показват тотална липса на интерес към вас и към отношенията ви. Партньорът ви е спрял да се старае да прави компромиси заради вас. Престанал е да се интересува дали се чувствате добре. Не ви вмества в графика си. Не се опитва да присъства на важни събития или моменти редом до вас. В даден момент ще се почувствате като съквартиранти, които живеят заедно, а не са заедно като двойка.

2. Спрял е да говори за бъдещето с вас

Ако партньорът ви се е отказал от вас, той няма да говори за общите ви планове и за общото ви бъдеще. Ще преследва само своите интереси и ще сменя темата, когато го попитате за бъдещо събитие.

3. Спрял е да полага усилия

Когато някой обича, той се старае да полага усилия да направи другия щастлив. Щом половинката ви вече не се интересува от това дали сте добре, значи се е отказал от вас. Просто още не ви го е казал официално.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


19
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от Ако щете - вярвайте
Кои зодии са най-големите флиртаджии?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Асан преди 3 седмици
Не дава пачки за мола :)))
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
остави те в къщи да гледаш децата.превърна те в камериерка.неглижира те.мисли те за даденост.просто част от обзавеждатето.прави секс с тебе 1 седмично.за профилактика на простатата.не те изслушва.омаловажава мнението ти..изобщо те сбутва там дето е обслужващия персонал.време е за край.напускам го.
11
0
 
3
 
! Отговори
на нас преди 3 седмици
сьщо ни се прияйда и кво не занимаваме целия свят да си яде неиното
10
1
 
7
 
! Отговори
Не сте интимни? преди 3 седмици
За някои хора определен вид физическа близост не е интимност, а нещо като да припалят една цигара или да си хапнат сладкиш, защото в момента им се е дояло нещо сладко. Така че, вие може хич да не сте важна за него, но ако сте му под ръка, той ще прави с вас нещата, които Михаелчето нарича интимности.
9
3
 
12
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 седмици
Намерил сий друга по разкрепостена кадя пуска отзад,гълта кюспето и прай убав федерос.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Искам да ви питам, ако нямам в пакета определени порно програми, а като превключва програмите, се натъквам на порно програми, които са кодирани и ми разрешава да ги разкодирам, знам паролата, ще плащам ли за разкодираните канали. Не ми изписва, че са платени и т.н.
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Няма ли го бай 3латьо, да дръпне някоя статия. Лиспва ни вече!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До 9ти блок щте ти диода на гости във Асен спикоино
5
3
 
15
 
! Отговори
Надя Меката преди 3 седмици
Ако си тесате редовно пуутката няма как да не сте важни за един мъж. Най-малкото за едно е6ане ще ставате!
4
3
 
11
 
! Отговори
Мише, ти си жена преди 3 седмици
Затова ще бъде много ценен някой материал като горния, в който обаче се обяснява на мъжете как да разберат, че вече не са интересни в очите на една жена.
3
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него!
2
5
 
11
 
! Отговори
Петьо еврей преди 3 седмици
Бръсне си курра само когато ходи при сестра ви.
1
5
 
16
 
! Отговори
Петьо еврей преди 3 седмици
Спрял е да ви помпа вгз, а само ви лашкоти монотонно кучешката!