6 начина, по които оправдаваме мъжете, които не си заслужават

Така оставаме в постоянна заблуда
14 яну 2022 23:00, Михаела Лазарова
24
6 начина, по които оправдаваме мъжете, които не си заслужават
Снимка: Istock

Когато попаднем за пореден път на грешния мъж, отново се замисляме какъв е този наш късмет винаги да избираме такива мъже, които нямат добър профил, които не си заслужават времето, емоциите ни, особено ако желанието ни е да създадем сериозна връзка.

Попадайки в нездравословни за нас взаимоотношения, ние често оправдаваме въпросните мъже за това как се отнасят към нас. Ето 6 начина, по които го правим най-често.

„Но той е толкова секси.“

И вероятно е добър в секса, но не е единственият мъж, който може да задоволи желанията ви, който ще ви привлича в уникална външност. Когато обаче се позабавлявате с него, с времето ще осъзнаете, че хубавият секс и визия не са достатъчни, ако мъжът не си струва като личност. Разбира се това не важи за онези случаи, в които не търсите сериозно партньорство.

„Но аз все още го харесвам! Нека да му простя.“

Не! Той не си заслужава прошката ви. Ако някога ви е изневерил или ви е показал неуважение и липса на интерес по някакъв начин, накарал ви е да се чувствате зле, не очаквайте положителна промяна. По отношение на изневярата може би е добре да се запитате защо не е положил усилия да обсъди сексуалните ви проблеми с вас или във връзката като цяло, защо не се е борил за взаимоотношенията ви, а е избрал по-лесния път на изневярата.

„Той просто преминава през фаза, период.“

Отново оправдаваме нечие поведение или липса на интерес. Да, той може да има труден период в живота си, но това как преминава през него е показател за личността му.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.