Любовният ви хороскоп за ноември

Може да има борба за власт във връзката
0
Любовният ви хороскоп за ноември
Снимка: Istock

Ноември идва с разнообразие от емоции и любовни преживявания. Ще има от всичко – флиртове, разногласия, раздели, надграждане на връзката. Тъй като Марс ще е ретрограден в знака на Близнаци, това определено ще се отрази на любовния ни живот. Може да има борба за власт във връзката, да не си мерим думите, да сме крайни в решенията си. Повече за любовта вижте в любовния ни хороскоп за ноември.

Овен

Новият месец ноември ще донесе приятни промени за родените под знака на зодия Овен. Представителите на знака, които нямат сериозна връзка, но търсят постоянен партньор, отново ще повярват в любовта. Звездите показват, че са възможни нови познанства, както и надграждане на вече съществуващи. Важното е обаче да не се опитвате да притискате събитията, за да не отдалечите вашия избраник.

Обвързаните Овни ще трябва да обърнат повече внимание на ежедневните проблеми. Малките неща в живота, особено тези свързани с битовизмите, могат да бъдат повод за конфликти, ако няма баланс във връзката и в това как разпределяте задълженията си. Успеете ли да намерите баланса, ще можете да се радвате на хармония и споделеност.

Телец

Ноември може да бъде динамичен в работен план за вас, но в любовен определено няма да има кой знае каква промяна. Необвързаните ще се забавляват с леки флиртове, но е малко вероятно да започнат нова връзка. Въпреки това, ако планирате някаква промяна във външния вид, периодът е особено подходящ. Пазете се от любовни триъгълници. Сериозно обвързаните Телци ще могат да споделят повече с любимия човек, да планират реализирането на идеи или дори пътувания.

Близнаци

Скъпи Близнаци, през ноември ви очакват много възходи, но и не толкова силни моменти в личния ви живот. Това ще се дължи на планетарните влияния, които определено ще повлияят на вашата чувствителност. Не забравяйте, че Марс е ретрограден в знака ви, а това определено може да ви направи по-чувствителни и непремерени с думите.

Ноември не е подходящо време за нова любовна връзка. Обвързаните представители на зодията също е добре да внимават и да не създават от малките неща големи проблеми. Звездите ви съветват да не взимате крайни решения. Краят на месеца е по-благоприятен за любовния ви живот. Дотогава се фокусирайте върху хубавите неща във връзката ви.

Рак

Ноември е период, в който може да правите по-смели планове относно любовта. Шансовете за тяхното изпълнение не са малки. Но тези от вас, които искат само да се забавляват и не са съвсем наясно какво търсят от една връзка, няма да имат подкрепата на звездите. Ако сега започвате нов романс или имате стабилна връзка, помислете как и дали изразявате емоциите, които изпитвате към вашия избраник.

Това ще помогне за укрепване на взаимоотношенията ви. Последната декада на месеца може да наруши баланса в любовта и затова да е виновна ревността, както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Прекалената емоционалност може да доведе до прекъсване на отношенията. Грижата и вниманието към чувствата на вашата сродна душа ще помогнат за изглаждане на конфликта.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари